Aa ne guzel sevindim adiniza. Bu sene mezun olursunuz insallah.Merhaba. Anadolu Üniversitesinden bu bölümü okuyorum. Bu sene son yılım mezun olacağım. İnşallah
İnsallah canım. Merak etme kendini kasmana hiç gerek yok. Ben 4 sınıfa geldiysem , sende çok rahat bitirirsinAa ne guzel sevindim adiniza. Bu sene mezun olursunuz insallah.
Benim 2.senem. simdiye coktan bitirmistim ama araya 2 cocuk sıkıştırdım uzadi okul dogal olarak. Insallah bizde mezun oluruz
Aynen canim bende murat yayinlarindan aliyorum genel olarak. 1.siniftan kalan dersim var onu da bu sene vericemGünlük hayatta çalışıyorum. Ondan dolayı bu zamana kadar doğru düzgün çalışma programım olmadı. Vize, final sınavlarına son 10 gün kala çalışmaya başlıyorum. Sınava son 3-4 gün kala iş yerinden izin alıp daha sıkı çalışarak sınavlara hazırlandım. Çalışma kaynağı olarak Murat yayınlarının yardımcı kitaplarını ve çıkmış sınav sorularını kullanıyorum
Senin varmi alttan kalan ff olan dersin. Onlari vermeden mezun olamıyoruz galibaGünlük hayatta çalışıyorum. Ondan dolayı bu zamana kadar doğru düzgün çalışma programım olmadı. Vize, final sınavlarına son 10 gün kala çalışmaya başlıyorum. Sınava son 3-4 gün kala iş yerinden izin alıp daha sıkı çalışarak sınavlara hazırlandım. Çalışma kaynağı olarak Murat yayınlarının yardımcı kitaplarını ve çıkmış sınav sorularını kullanıyorum
Evet maalesef benimde geçen 3 sınıftan birinci dönem (1),ikinci dönem (2) ders var. Tekrar bu sene o dersleri alacağım. Ff harfli notun olmaması lazım, olursa dediğin gibi mezun olamıyorsunSenin varmi alttan kalan ff olan dersin. Onlari vermeden mezun olamıyoruz galiba
Aa oyle mi gercekten. Ben bunu ilk defa duydum senden. Cunku simdiye kadar ff olan alttan ders vermemistim ilk defa vercem bu donem . Yani hem sabah hem oglen sinavina mi gircemAynen alttan ders aldığın zaman kötü oluyor. Ders sayısı artıyor, hemde sınava sabah ve öğlen iki oturumdada girmek zorunda kalıyorsun.
Evet öyle tabi ki. 1 ve 3 sınıfın sınavları sabah oluyor. 2 ve 4 sınıfın sınavları öğlen oturumu oluyor.Aa oyle mi gercekten. Ben bunu ilk defa duydum senden. Cunku simdiye kadar ff olan alttan ders vermemistim ilk defa vercem bu donem . Yani hem sabah hem oglen sinavina mi gircem2 cocukla zor olacak benim icin.
Aynen ondan haberim var. 3 dogru 1 yanlisi goturuyor saniyordum. Iyi haber verdin 4 yanlismis meger :)Ayrıca moralini bozmak asla istemem. Ama haberin var mı bilmiyorum. Vize ve final sınavlarına 4 yanlış 1 doğruyu götürmesi kuralı geldi.
Çocukların kaç yaşlarında bilmiyorum ama bence babalarına bırakmalısın. Seninle birlikte sınav salonuna giremeyecekleri için dışarıda Allah korusun başlarına birşey falan gelir.Aynen ondan haberim var. 3 dogru 1 yanlisi goturuyor saniyordum. Iyi haber verdin 4 yanlismis meger :)
Of off ben yandim cocuklari evde babasina biraksam ayri dert yanimda gotursem ayri dert. Birakacak kimsemiz de yok bu sehirdee
Canım yaa bende esimde ilk 1.ci yilimda neden hep sabahci yapiyorlar beni Allah Allah diyorduk. Meger 1.ci sinflar sabah oturum oluyormus aksam esime soyliyim de onu da aydinlatayim ben aydinlandim :)))((
Buyuk 5 yasinda kucuk 2.Çocukların kaç yaşlarında bilmiyorum ama bence babalarına bırakmalısın. Seninle birlikte sınav salonuna giremeyecekleri için dışarıda Allah korusun başlarına birşey falan gelir.
Olabilir, mantıklı görünüyor. Sabah ki sınavdan çıktığın zaman eve geri dönme şansın Yok ise üniversitede girdiğini farz edersek üniversitenin kütüphanesinde vakit geçirip ders falan çalışabilirsin.Hafta sonlarıda kütüphane açık oluyor.Buyuk 5 yasinda kucuk 2.
Soyle dusundum suan. Sabah gidecegim sinava tek giderim dolmusla filan. Oglenki oturuma babalariyla gelirler arabayla ben sinavdan cikinca doneriz gbi gbi. Senaryilar kuruyorum. Neyse bakalim artik siki caliscam artik ff almak istemiyorum o kadar para oduyoruz birde yazik
Evet universitede giriyorum izmirde.Olabilir, mantıklı görünüyor. Sabah ki sınavdan çıktığın zaman eve geri dönme şansın Yok ise üniversitede girdiğini farz edersek üniversitenin kütüphanesinde vakit geçirip ders falan çalışabilirsin.Hafta sonlarıda kütüphane açık oluyor.
Evet. :) suan buyuk kizimi okula goturdum geldim. Kucuk oglani da ayagumda dalladim uyuttum. Suan 1 2 saat ders caliscam. Konu anlatimlarini calisip testleri cizsem yeterli sanirimAnladığım kadarıyla çocuklarından dolayı çalışmıyorsun, evdesin sanırım. Onun için günde 1-2 saatini ayırıp ders çalışsan bile çok rahat başarılı olabileceğini düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?