Ben bilirim Pembe mürekkepli hanım kızınız Kayıtlı Üye 3 Kasım 2017 583 865 30 15 Kasım 2017 Konu Sahibi Ben bilirim #1 2. Üniversitem bu sene için sınavlar ne zaman başlar , ne yapmalı vs konularda bilenler bilgilendirme yapabilirler mi teşekkürler..
2. Üniversitem bu sene için sınavlar ne zaman başlar , ne yapmalı vs konularda bilenler bilgilendirme yapabilirler mi teşekkürler..
bulca Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Mevlana Pro Üye 28 Ocak 2009 33.614 54.381 15 Kasım 2017 Konu Sahibi Ben bilirim #2 Ben bilirim .!.: 2. Üniversitem bu sene için sınavlar ne zaman başlar , ne yapmalı vs konularda bilenler bilgilendirme yapabilirler mi teşekkürler.. Genişletmek için tıkla... Anadolu üniversitesi mi eğer öyleyse sınavlar 25-26 kasımda vize sınavları az kaldı.
Ben bilirim .!.: 2. Üniversitem bu sene için sınavlar ne zaman başlar , ne yapmalı vs konularda bilenler bilgilendirme yapabilirler mi teşekkürler.. Genişletmek için tıkla... Anadolu üniversitesi mi eğer öyleyse sınavlar 25-26 kasımda vize sınavları az kaldı.
Ben bilirim Pembe mürekkepli hanım kızınız Kayıtlı Üye 3 Kasım 2017 583 865 30 15 Kasım 2017 Konu Sahibi Ben bilirim #3 bulca .!.: Anadolu üniversitesi mi eğer öyleyse sınavlar 25-26 kasımda vize sınavları az kaldı. Genişletmek için tıkla... Evet anadolu üniversitesi
bulca .!.: Anadolu üniversitesi mi eğer öyleyse sınavlar 25-26 kasımda vize sınavları az kaldı. Genişletmek için tıkla... Evet anadolu üniversitesi
bulca Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Mevlana Pro Üye 28 Ocak 2009 33.614 54.381 16 Kasım 2017 Konu Sahibi Ben bilirim #4 Ben bilirim .!.: Evet anadolu üniversitesi Genişletmek için tıkla... Çok az kaldı sınava başarılar inşallah iyi geçer.
Ben bilirim .!.: Evet anadolu üniversitesi Genişletmek için tıkla... Çok az kaldı sınava başarılar inşallah iyi geçer.
Ben bilirim Pembe mürekkepli hanım kızınız Kayıtlı Üye 3 Kasım 2017 583 865 30 16 Kasım 2017 Konu Sahibi Ben bilirim #5 bulca .!.: Çok az kaldı sınava başarılar inşallah iyi geçer. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler iyi dileklerin için inşallah
bulca .!.: Çok az kaldı sınava başarılar inşallah iyi geçer. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler iyi dileklerin için inşallah