• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aöf ile ilgili sorularım var

Yorgun

Ama azimli
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
375
78
318
4 yıllık bir üniversite kazandım fakat bazı nedenlerden dolayı gidemeyebilirim.cevabını bulamadığım bazı sorularım var.cevaplarsanız memnun olurum.
1-okula kayıt yaptırıp gitmeden dondurabilir miyim?dondurma süresi ne kadardır?
2-okulu dondurup ikinci üniversite kapsamında sınavsız aöf okuyabilir miyim?
3-kazandığım bölümün başka bir üniversitede uzaktan eğitimi var.ona geçiş yapabilir miyim?
4-eğer geçiş yapabilirsem yine ikinci üniversite hakkımı kullanabilir miyim?
biraz karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir.

4 yıllık bir üniversite kazandım fakat bazı nedenlerden dolayı gidemeyebilirim.cevabını bulamadığım bazı sorularım var.cevaplarsanız memnun olurum.
1-okula kayıt yaptırıp gitmeden dondurabilir miyim?dondurma süresi ne kadardır?
2-okulu dondurup ikinci üniversite kapsamında sınavsız aöf okuyabilir miyim?
3-kazandığım bölümün başka bir üniversitede uzaktan eğitimi var.ona geçiş yapabilir miyim?
4-eğer geçiş yapabilirsem yine ikinci üniversite hakkımı kullanabilir miyim?
biraz karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir.

[FONT=Arial Black]Merhaba
1) oncelikle okul dondurma konusunda pek bilgim yok bu soruyu bilenlerin cevaplamasında yarar goruyorum.
2) okula kayıt yaptırıp dondurduktan sonra bir universiteye kayıtlı oldugun için 2.uni olarak aof okuyabilirsin ama 2. yılında yapabiliyorsun diye biliyorum.
3) uzaktan eğitim olan universiteylke gorusursen daha iyi olur her uni. kendine gore kabul sartları farklı olabilir emin olmak için basvurusunu yapmak istediğin okulla gorus derim
4) bu soruya cevabım evet... Herhangi bir uni.de okudugun bunu ispatladıgın (acıkogretime karsı)takdirde acıkogretimde 2. uni hakkını kullanabilirsin.
Sana ek bilgi de vereyim, herhangi bir universiteden mezun olsan bile (2 veya 4 yıllık farketmez) acıkogretimde 2. uni. hakkın vardır....
umarım sorularına bir nebze olsun cevap verebilmişimdir.
Okul hayatında basarılar...
Sevgiyle kal....
[/FONT]

Back