• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AOF İlahiyat?

canım bi arkadşaım bu bölümü okuyo bahar ve güz dönemi olarak ayrılmış yani 1 yılda 2 vize 2 final sınavı var.ama zorlanıyo arapça ve osmanlıcaydı yanlış hatırlamıyosam çok zormuş :26:

cevabın için tşk canım, arapça ve osmanlıca kısımları beni çok endişe ediyo, yapabilir miyim acaba...temel arapça bilgim var ama osmanlıcam sıfır...

cevabın için tşk canım, arapça ve osmanlıca kısımları beni çok endişe ediyo, yapabilir miyim acaba...temel arapça bilgim var ama osmanlıcam sıfır...

rica ederim.arkadaşımında arapça bilgisi var ama zorlanıyo.istanbulda kendisi ismek arapça kursuna yazıldı yinede zorlanıyo.iyice araştır derim :34:

ben 4 yıllık örgün üni mezunuyum
bu sene sınavsız 2. üniversite kapsamında ilahiyata kaydoldum
ben öylesine okuyorum aslında ama
çok merak ediyorum daha kitaplar gelmemiş
okuyanlara sorum çok zor mu?

merhaba bayanlar sizlere bir sorum olacak ;

ben örgün eğitimden 2 yıllık bilgisayar teknolojisi ve programlama mezunuyum.ikinci üniversite kapsamında ilahiyata kayıt olmak istiyorum gelecek yıla inş. ama sorum şu;

2 yıllık aöf den ilahiyat mezunu oldugumda nasıl lisansa tamamlıcam direk kayıtmı olucam sınava bişeye girmeden? yoksa dgs ye girip açıköğretim ilahiyat fakültesinimi tercih edicem? cevap verirsenin çok memnun olurum yoksa öss ye girip tercih yapıcam?

Back