Aöf İktisada Giriş Yardım lutfen ?

Charm

Whats up ?
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2007
10.881
24
Arkadaslar Aöf iktisada giriş i vermiş olan yada vermeye calısanlar varmı aranızda?
Bu ders hakkında bır kac sey soracagım... pek umutlu degılım bırını bulacagımdan ama varsa lutfen yazabılırmı sınava cok az kaldı :KK43:

ıktisada giriş yuzunden 3 e gecemedım.. ders hakkında püf noktalar varmı verebılecegınız yanı sozelden kac sayısaldan kac cıkıyor genelde ?
Tabloları yorumlamada sorun var yanı belkı kursa gıtsem cozum olacak ama bu donem ıcın gec kaldım...
Tabloları grafıklerı yorumlama da yardımcı olabılecek olan varmı aranızda ..

canım ben ilk senemde 72 puanla verdim ama hiç zorlanmadım sözelci olduğum halde ama kursa gitmiştim dersin püf noktalarını grafikleri yorumlamayı kendi başına biras zor yaparsn kursa gitmeni öneririm.kaydirigubbakcemile5 ayrıca murat açıköğretim ders anlatımlı yardımcı kitaplarınıda alabilrisin cnm bulunduun ilde varsa kurslarıda onuda tavsiye ederim.

Muratın kursuna gıdıyorum zaten suan ıstatıstık ıcın cok faydalı evet hocaları fılan da cok ıyı ama ıktısat ıcın gec kaldım ılk donem.. sımdı sorular uzerınden calısacagım en azından bır kac soru kazanırım bu sekılde belkı..
cok guzel bır puan almıssın.. demekkı baya faydalı dedıgın gıbı :) ıkıncı donemden sonra devam edılse olurmu sence ıktısat ıcın ??

İktisada giriş yuzunden 3 e gecemedım.. ders hakkında püf noktalar varmı verebılecegınız yanı sozelden kac sayısaldan kac cıkıyor genelde ?
Tabloları yorumlamada sorun var yanı belkı kursa gıtsem cozum olacak ama bu donem ıcın gec kaldım...
Tabloları grafıklerı yorumlama da yardımcı olabılecek olan varmı aranızda ..

geçen sene matematik vardı dimi alttan senin yanılmıyorsam...verdin mi? matematiği

iktisattan 1 puanla kaldım ama bu sınavda vericem ama matematiği ne yapıcam bilmiyorum...

ben de iktisattan geçtim ama nasıl diye sorma ben de pek bilmiyorum :)
2.senemde sorulara hiç çalışmadan tamamen mantık yürüterek cevap verdim diyebilirim

geçen yıl 2 senelikten mezun oldum, 3.sınıftan işletmeye geçtim..

Selın evet mat vardı cok guzel gectım ya keske tum dersler matematık gıbı olsaymıııssss.....

Son düzenleme:
Selin mutlaka matematık ıcın kadıkoy murat kursu ve yasar hocayı tavsıye ederım..
Süper ders anlatıyor.. hele kı kısa donemde gıttım dusun ılk sınavımda notum 15 tı yanı...
Matematıgı cok sevdım, keske derslerın tumu boyle olsaymıs.. yada hocaların :)

ikinci dönem gitsem geçerim diyorsun inşallah kesin gidicem bu sınavda 20 olacak çünki sevgiler...bebeğin büyüdü mü bu arada..:nazar:

Arkadaslar Aöf iktisada giriş i vermiş olan yada vermeye calısanlar varmı aranızda?
Bu ders hakkında bır kac sey soracagım... pek umutlu degılım bırını bulacagımdan ama varsa lutfen yazabılırmı sınava cok az kaldı :KK43:

İktisada girişte ilk sınavda çogunlukla tanım çıkıyor öyle çalışırsan başarılı olursun birde kitaptan çalışırsan daha başarılı olacağına inanıyorum...

ikinci dönem gitsem geçerim diyorsun inşallah kesin gidicem bu sınavda 20 olacak çünki sevgiler...bebeğin büyüdü mü bu arada..:nazar:

evet canım yalnız kısa donem dedıgım butunleme oluyor..
Butunleme 6 hafta suruyor tam haftada 2 gun.. cok hızlı tempolu ve derlı toplu gecıyor sınava yakında oldugun ıcın hersey sıcagı sıcagına oluyor unutmaya fırsat kalmııyor..
ben sımdı ıstatıstık ıcın uzun doneme gıdıyorum mesela ama matematıktekı gıbı verım alamadım.. yanı uzun donemde ınsan bıraz kendını salıyor sanırım.. pekıstırmıyorsun...

Bebegım buyudu canım cok sukur 6 bucuk aylık... butunleme de matemtaık kursuna gıderken 9 aylık hamıleydım doguma bır kac gun vardı cok sukur dogurmadan atlattım o sınavıda :))

Selin mutlaka matematık ıcın kadıkoy murat kursu ve yasar hocayı tavsıye ederım..
Süper ders anlatıyor.. hele kı kısa donemde gıttım dusun ılk sınavımda notum 15 tı yanı...
Matematıgı cok sevdım, keske derslerın tumu boyle olsaymıs.. yada hocaların :)

cnm ya bende o dersaneye gitmek istiyorum çok mu ii yaşar hoca?sen ara sınavdan sonra mı gittin kursa. ben geç kaldım sence gitsem final konuları için başarabilir miyim?
ne dersin?
ama iktisat çok kolay elimde çok kaynaklar var bende geçen yıl bütünleme de 1 soru daha yapsaydım iktisatı veriyodum :KK43:
sana özelden yazarım

X