aöf için ygsss

Yapacağın net girmek istediğin bölüme göre değişir
Sınava ilk defa gireceksen herhangi bir okula gidip yaptırman gerekir
Daha önce de girdiysen internet üzerinden kendin de yapabilirsin

Yapacağın net girmek istediğin bölüme göre değişir
Sınava ilk defa gireceksen herhangi bir okula gidip yaptırman gerekir
Daha önce de girdiysen internet üzerinden kendin de yapabilirsin

cevapladığınız için tşk... aöf bölümlerini seçerken 160 mış barajı bölüm farketmiyormuş ama kaç nete denk gelir sayısalım iyi değilde:) ve ayrıca 2006 da girdim sınava ondan sonra kpss girdim öss de şifrem var inşallah netten yapabilirim ben için büyük kolaylık olur o zaman

160 barajı aşman her bölüme girebilmen için şart
Tam olarak kaç nete karşılık gelir bilemiyorum ama sözel netlerini mümkün olduğu kadar yüksek tutmaya çalış
Şifreni unutmadıysan internet üzerinden kaydını yapabilirsin ama okuldan yapmanı öneririm
2006'da girmişsin fotoğrafı falan sorun yapabilirler
Fotoyla aranda çok büyük bir fark yoksa sorun olmaz gerçi

Her bölümden 4net yapan barajı aşıyo diye biliyorum
Yani toplam 16 net yeterli
140 barajı mı 160 barajı mı olduğunu unuttum ama

arkadaşlar bende aof için ygs ye gıreceğim. rehber öğretmen arkadaşıma danıştım. aynen aktarıyorum sizlere. 180 i yani barajı geçen herkes aof tercih etme hakkına sahiptir, ancak aof nin bazı bölümleri kontenjanlı olduğundan, bu bölümlere yerleşebilmek için barajı geçebilmenin yanında, ne kadar çok net yaparsam benim karıma olacağını söyledi. çünkü kontenjanlı bölümlere yerleşirken o bölümü tercih edenler arasında puanı en yüksek olandan , en düşük olana doğru sıralama yapılıyormuş. anlayacağınız kontenjan sınırlaması olan bölümleri tercih edeceksiniz ne kadar çok net yapsanız o kadar iyidir.

aynen doğrı bilgiler

tşkk bakalım nasıl olcakk :))) hayırlısıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…