Aöf HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM BÖLÜMÜ

Bnde son 6ayda cekilmis foto 4tane istiolar die bliodum. Eski siyah sacli fotom var kabul etmezler die dün gttm dip boyami yaptrdm ordan kostur kostur foto cekindim falan. Elimde patladi 12 foto

BOŞUNA masraf gerçi başka bi yerde işine yarar foto da bende çektircektim sonra dedim ne gerek veriyim şunları onları bile almadılar :KK70: çantamda kaldı

Bnde son 6ayda cekilmis foto 4tane istiolar die bliodum. Eski siyah sacli fotom var kabul etmezler die dün gttm dip boyami yaptrdm ordan kostur kostur foto cekindim falan. Elimde patladi 12 foto
Ben de geçen sene kayıt oldum işletme.
Ben de yeni kayit olunca resim vb cektirdim almadılar aynen benim de elimde kaldı. :KK55:aman dursun lazım olur dedim.
Diploma aslı yaziyorlardi onu almadılar fotokobi aldılar dekont bile almadılar.
Bu yıl diploma fotokopisi de almamislar dogrumu. :KK24:

Ben de geçen sene kayıt oldum işletme.
Ben de yeni kayit olunca resim vb cektirdim almadılar aynen benim de elimde kaldı. :KK55:aman dursun lazım olur dedim.
Diploma aslı yaziyorlardi onu almadılar fotokobi aldılar dekont bile almadılar.
Bu yıl diploma fotokopisi de almamislar dogrumu. :KK24:

Aynen cnm hepsini hazirlayip gttim. Diploma fotokobisi nufus kagidi fotokobisi dekont foto fln herseyi goturdum hc bsy almadilar

Arkadaşlar halkla ilişkiler bölümü kazandım (anadolu üniv) bana ingilizce, temel bilgi teknolojileri, genel işletme, pazarlama yönetimi, psikoloji, iletşim bilgisi , iktisata giriş kitaplarını verdiler.. eksiğim varmı ? olması geereken tüm kitaplar bunlar mı? almanca ve fransızca şart mı?

Ne kadar güzel şimdiden kitaplarinizi almissiniz bize kasimdan itibaren gonderilcek, Hayır yabanci dilin sadece birinden sorumluyuz diye biliyorum

OTE="cansuyldrm, post: 42789089, member: 694367"]Evet kitap konusunda baya şanslıyım kaydımı yaptırdım kitapları elime tutuşturdular yolladılar :)[/QUOTE]
Gul Güle güle calismaya baslarsin canım o zaman simdiden hyirli olsun ne kadar erken o kadar iyi :KK9:

Arkadaşlar halkla ilişkiler bölümü kazandım (anadolu üniv) bana ingilizce, temel bilgi teknolojileri, genel işletme, pazarlama yönetimi, psikoloji, iletşim bilgisi , iktisata giriş kitaplarını verdiler.. eksiğim varmı ? olması geereken tüm kitaplar bunlar mı? almanca ve fransızca şart mı?

Aynn canim kitaplarimiz bunlar. Eksiğin yok 7 dersimiz var işte :) şimdilik

Ben ara ara calismaya çalışıyorum fakat calistigim icin zor oluyo inşallah sinava kadr uniteler biter

Ben ara ara calismaya çalışıyorum fakat calistigim icin zor oluyo inşallah sinava kadr uniteler biter

Valla bende ara ara calisiom cnm. Iktisada giris , genel isletme , temel bilgi teknolojileri hepsinden 1er unite bitirdim. Digerlerine baslamadim daha. Napcaz bakalm sinavda :/

Valla bende ara ara calisiom cnm. Iktisada giris , genel isletme , temel bilgi teknolojileri hepsinden 1er unite bitirdim. Digerlerine baslamadim daha. Napcaz bakalm sinavda :/

Ben ders ders calismaya basladim kredisi cok olanlari sona birakmayi düşünüyorum ki unutma ihtimalim düşsün

Bnde not alarak calisiyorum. Unuttukca bakarm ordan diye. Onemli yerleri not aliyorum. Ama biraz dersler bi garip geldi bana :KK70: sacma sacma seyler

Öğrenci kimlik kartınızı aldınızmı arkadaşlar? Ben henüz almadım. Sınav günü büroya gidip alabilirmiyim yoksa geçmi olur?

Bence hic tehlikeye atma cnm yaa git al bi an once. Ben alali 1 ay oldu. Gidince hemen veriolar ztn ypck bir islem yok ama sen yinede son ana birakma.

X