Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aöf dikey geçiş yapan arkadaşlar şifrenizi ve öğrenci kimlik kartınızı aldınızmı
aöf dikey geçiş yapan arkadaşlar şifrenizi ve öğrenci kimlik kartınızı aldınızmı bana 10 kasımda dediler doğrumu bilemiyorum eğer öyleyse 10 kasımda gidip hem öğrenci kimlik kartımı alıcam hemde şifremi alıp gelicem
aöf dikey geçiş yapan arkadaşlar şifrenizi ve öğrenci kimlik kartınızı aldınızmı bana 10 kasımda dediler doğrumu bilemiyorum eğer öyleyse 10 kasımda gidip hem öğrenci kimlik kartımı alıcam hemde şifremi alıp gelicem
Canım dikey geçiş yapanların kimlikleri 10 Aralık'tan sonra gelmiş olacak. Sen yanlış anlamış olmalısın. Şifreni de istediğin zaman gidip alabilirsin. Şifrenle sınava gireceğin yerlerin çıktısını alacak ve onunla sınava gireceksin. :)
Canım dikey geçiş yapanların kimlikleri 10 Aralık'tan sonra gelmiş olacak. Sen yanlış anlamış olmalısın. Şifreni de istediğin zaman gidip alabilirsin. Şifrenle sınava gireceğin yerlerin çıktısını alacak ve onunla sınava gireceksin. :)
hadi iyiymiş ama benim her koşulda aralıktan önce gidip o imzayı atmam lazım alt katta sınava girebilmek için sonra geç kalırım mazallah sağol balım :)