aof bütleri gelmek üzere

BenAskMelegi

ol DE olsun ALLAHIM
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2006
1.893
1
38
elam hanımlar burdan size hep felaket tellalcılığı yapıyorum ama sınavlara tam bir ay kaldı tabi bütlere kalanlar için.
yıllardır veremediğim iktisat dersini bütte nasıl vericeğim hakkında bilgisi olna varsa benimle paylaşsın çok az kaldı
s

ÇALIŞALIM ARKADAŞLAR

iktisattan bende kalmıştım çok zor bir ders gerçekten ya allah kolaylık versin.ama bütlerde nasıl olduysa geçtim ya oldukça kuvvetli salladım yada gerçekten kolaydı tam hatırlamıyorum.geçersin inşallah sende

benimde sadece muhasebe denetimi ve mali analiz var :nazar:
çalışmaya başladım sengözlerimebaksanab
2. ünitedeyim :roflol: :roflol:

3 ders var ama sadece muasebe uygulamaları önemli çünkü onu vermeden üst sınıfa geçemiyorum

ya arkadaşlar okul adresleri evlere postalanmaya başladı mı ? adresleri gelenler var mı ?
nette açıklanmamış daha...

elam hanımlar burdan size hep felaket tellalcılığı yapıyorum ama sınavlara tam bir ay kaldı tabi bütlere kalanlar için.
yıllardır veremediğim iktisat dersini bütte nasıl vericeğim hakkında bilgisi olna varsa benimle paylaşsın çok az kaldı
s

iktisattan bende çok zorlanıyodum bi üst sınıftaki arkadaşlarıma sormuştum . Geçmiş yılların iktisat sorularını çöz ,hemen hemen benzerleri yada aynıları çıkar demişlerdi öyle yaptım we olduda gerçekten. İktisattan hiç bişi bilmediğim halde 68 almıştım hihoyyythihoyyyt aöf nin sitesinde geçmiş yılların soruları war ordan bakabilirsinis gerçekten aynıları çıkıyo bazı soruların yada çok benzeri yada şıkların yerlerini fln değiştirmişler .Öyle yane ben böyle geçmiştim yoksa hiç geçemesdim heralde -tatlicadiarzu-

3 ders var ama sadece muasebe uygulamaları önemli çünkü onu vermeden üst sınıfa geçemiyorum

ya arkadaşlar okul adresleri evlere postalanmaya başladı mı ? adresleri gelenler var mı ?
nette açıklanmamış daha...

benimki geçen gün geldi bekle biraz bugünlerde gelir yerimseniben

kızlar yaa Bankacılık ve Sigortacılık bölümüyle ilgili geçmiş yıl sorularını nerden bulabilirim?
bi kaç aöf sitesine baktım ama bulamadım, yardımcı olurmusunuz lütfen...

Okul isimleri ve yerleri dağıtılmaya başlanmış. bana gelmiş hatta 1 hafta önce kızlar.iktisat ve mat. var .
iktisatı çalışayım da geceyim diyroum ama çok zor kalcem galiba. bide hiç çalışasım yok

kızlar bana geldi dün sınav yeri bilgilerim dağıtılmaya başlanmış sitede hala yok oraya nedense geç veriliyo bende aof nin sitesinden geçmiş yıllardaki sorulara bakıyorum ama finalde çok değişik soru stili sormuşlardı busefer ne olur bilinmez

Bende işletme 4 e geçtim, vergi den bütünlemeye gireceğim.Daha önce hiç bütünleme sınavlarına girmemiştim.
Bütünleme daha kolay oluyor, geçmiş yılların sorularının hemen hemen aynıları çıkıyor diyorlar, doğrumu arkadaşlar.
Hepinize başarılar.

arkadaşlar bu gecmişte sorulan sınav sorularının açıköğretımin sitesinden nasıl çıktı alıcaz alamaz mıyız ben yapamadım öle bilg basında soruları nasıl çalışıcam ki

X