• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aof büro yönetimi ve sekretelik okuyanlar burayaaa

cigdem19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2008
67
0
98
selam arkadaslar ben büro yönetimi ve sekreterlik okuyorum bu bolumu okuyan arkadaslarımızı buraya beklıyorum.....

slm çiğdem bende büro yönetimi ve sekreterlik okuyorum 2. sınıf

kızlar bu bölüm zormu hangi dersleri görüyorsunuz iki yıllıgı varmı?

canım 1. sınıf hukuka giriş temel bilg. tekn. iktisada giriş ingilizce işletme iletişim bilg. uygarlık tarihi dersler ben coguna calistim sadece işletme ve iktisada daha hiç calismadim ama kızlar size bir kolaylık aof kendi sitesine girip ordan sorular var orta butun senelerin sorular var

bu bölüm zate 2 yıllık mavi deniz bende 2 sınıftayım notları paylaşsak ii olur gerçekten geçen yıl evdeydim hepsini verdim uygarlık tarihini bilinçli bu yıla bıraktım bu yılda iş ve dersler çok zor oluyo klavye dersine bilgisayardan cd ilşe çalışıyorum 10 parmak çok zevkli oluyor herkese başarılar bu yıl allah yardımcımız olsun bu yıl daha zor dersler:S

bu sene yeni gircem uygarlık tarihi iktisat bni çok zorluyo sizce tek üniversitenin kitaplarıyla ve açıköğretim e protokalıyla çalışmak yeterlimi murat yayınlarından alamadım

arkadaşlar bn büro yönetimi sekreterlik bölümünde 1.sınıftayım kitapları aldığımda üzerin sosyal bilimler programı yazıyodu bn yanlış değildir diye değiştirmedim büro yönetimi sekreterlik diyemi yazması lazımdı

2011 de mezun oldum eylül sınavında sonunda:)) mezun olan arkadaşlar varmı aramızda nerdesiniz arkadaşlar:72:

Back