aöf adalet buraya arkadaşlar

ben 1. sınıfta kaldım bi daha yenilettrmedim kaydımı ama çok zor bi bölüm hele ki açıktan......

mrb bende bu sene adaleti kazandım,örgünden istiyordum fakat tercihlerimde burası oldu demekki kısmet böyleymiş :) herkese başarılar

Merhaba arkadaşlar :) Ben ikinci üniversite kapsamında aöf adalete kayıt yaptırmak istiyorum. Kayıt tarihleri, harçların ödeme tarihi gibi konularda internette farklı farklı bilgiler mevcut. Bilen birisi varsa söyleyebilir mi lütfen :) Herkese başarılar...

mrb :) bu linkten sorularına cevap bulabilirsin sanırım AOF Başvuru kolay gelsin :)))

mrb :) bu linkten sorularına cevap bulabilirsin sanırım AOF Başvuru kolay gelsin :)))

Çok teşekkür ederim :) Ama o linkte ikinci üniversite bağlantısına tıkladığımda açılmıyo malesef. bi de Duyurular - Anadolu Üniversitesi burayı buldum ben ama öss ile kazananların kayıt tarihleri yazıyo. ikinci üniversite kayıtları biraz daha geç olduğundan daha açıklanmadı sanırım :) Tekrar teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…