Aöf _ uluslararası ilişkiler

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
41.591
141.631
AÖF İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümüne dikey geçişle kaydımı yaptırdım bugün.
12 yıl sonra öğrencilik hayatıma geri döndüm bir nevi.
Bu yıl bu bölümde okuyacak arkadaşlar varsa haberleşelim.

Bakanlarda Siyaseti şimdiden okumaya başladım keyifle
:KK34:

AÖF İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümüne dikey geçişle kaydımı yaptırdım bugün.
12 yıl sonra öğrencilik hayatıma geri döndüm bir nevi.
Bu yıl bu bölümde okuyacak arkadaşlar varsa haberleşelim.

Bakanlarda Siyaseti şimdiden okumaya başladım keyifle
:KK34:
ben uluslarası ilişkilere dikey geçiş yaptım 3.sınıfa çok zor dersler murat yayınlarınında konu anlatımlısı kaldırıldı bu bölüme yeni dersler eklenmiş sanırım onlarında çıkmış soruları yok eöğrenmedi napıcam bilemiyorum sen nasıl çalışıyorsun yardımcı kitap aldınmı cnm ben yavaş yavaş pişman oluyor gibiyim:)

ben uluslarası ilişkilere dikey geçiş yaptım 3.sınıfa çok zor dersler murat yayınlarınında konu anlatımlısı kaldırıldı bu bölüme yeni dersler eklenmiş sanırım onlarında çıkmış soruları yok eöğrenmedi napıcam bilemiyorum sen nasıl çalışıyorsun yardımcı kitap aldınmı cnm ben yavaş yavaş pişman oluyor gibiyim:)

Henüz kitaplarım bile tam değil,bayramdan sonra gelecekmiş.
Elimde Uluslararası iktisat teorisi,
Balkanlarda Siyaset
Strateji ve Güvenlik var.

Yardımcı kitap alacağım muhakkak murat yayınlarının.
Hangi dersler yeni eklenmiş ?
Geçmiş sorular yoksa çalışmak zor olur:KK52:
Eşim geçen yıllarda sadece geçmiş sorularla mezun olmuştu.

Dersler zor evet ,zor bir dönem bekliyor bizi.

Sen hangi bölüm mezunusun?

Henüz kitaplarım bile tam değil,bayramdan sonra gelecekmiş.
Elimde Uluslararası iktisat teorisi,
Balkanlarda Siyaset
Strateji ve Güvenlik var.

Yardımcı kitap alacağım muhakkak murat yayınlarının.
Hangi dersler yeni eklenmiş ?
Geçmiş sorular yoksa çalışmak zor olur:KK52:
Eşim geçen yıllarda sadece geçmiş sorularla mezun olmuştu.

Dersler zor evet ,zor bir dönem bekliyor bizi.

Sen hangi bölüm mezunusun?
ben aöf büro yönetimi ve yönetici asistanlığı mezunuyum Açıköğretim e-Öğrenme Portalı buradan bak tcnle uluslarası ilişkilerde hangi dersler var http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Documents/2012-13-DersListesi.pdf buradada yeni dersler bana sanki farklı dersler eklenmiş gibi geldi kontrol et cnm :) artık geçmiş yıldakı soruların bir hükmü olacağını sanmıyorum aama gene de çalışmakta fayda var cnm

öncelikle hayırlı olsun. ben örgün olarak u.arasını bitirdim şimdi keşkee diyorum keşkeee iki yıllık bir sağlık bölümü okusaydım büro yönetimi bile olsa bundan iyi olurdu diyorum nedenini kısaca anlatayım özel sektörde ingilizce+başka bir dil lazım, devlete girmek içinde kpss den çok yüksek bir puan gerekir mülakatlı sınavlarda da dayı lazım:KK43: lazım da lazım:KK43:
kusura bakmayın yeni bir şeye başlamışsınız amacım içinizi karartmak değil sakın yanlış anlamayın lütfen... ben sadece yaşadığım sıkıntıları paylaşmak istedim... şu gerçeğide belirtmeden geçemiycem okurken kendini geliştirip çok yönlü olursanda bulunmayacak kadar mükemmel bir bölüm sakın kendimle çeliştiğimi düşünmeyin ben üniv. okurken kendimi geliştirme kısmını es geçtiğim için bu sıkıntıları yaşadım ve yaşıyorum... umarım herkesin gönlüne göre olur... başarılar diliyorum...

herkese hayırlı olsun..
ben de dgs ile uluslararasi iliskilere kayit yaptirdim. konu anlatimli kitap olmamasi kotu oldu:/ hangi dersler yeni eklenmis bu sene?
bu sene sadece soru kitabi basabilecekmis murat yayınları

ben aöf büro yönetimi ve yönetici asistanlığı mezunuyum Açıköğretim e-Öğrenme Portalı buradan bak tcnle uluslarası ilişkilerde hangi dersler var http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Documents/2012-13-DersListesi.pdf buradada yeni dersler bana sanki farklı dersler eklenmiş gibi geldi kontrol et cnm :) artık geçmiş yıldakı soruların bir hükmü olacağını sanmıyorum aama gene de çalışmakta fayda var cnm

Evet dersler farklı iki listede.
Bu yıl zaten Aöf için zorluklar yılı.
66 aydan sonra bizde bu konuda ilk olacağız,kredili sistem vs...Henüz çok araştırmadım ama eskisikadar kolayolmayacakmış.
Benim zaten aöf tecrübem yok,örgünden mezunum.
Bakalım,sık sık paylaşalım burdan takıldıklarımızı:KK34:

öncelikle hayırlı olsun. ben örgün olarak u.arasını bitirdim şimdi keşkee diyorum keşkeee iki yıllık bir sağlık bölümü okusaydım büro yönetimi bile olsa bundan iyi olurdu diyorum nedenini kısaca anlatayım özel sektörde ingilizce+başka bir dil lazım, devlete girmek içinde kpss den çok yüksek bir puan gerekir mülakatlı sınavlarda da dayı lazım:KK43: lazım da lazım:KK43:
kusura bakmayın yeni bir şeye başlamışsınız amacım içinizi karartmak değil sakın yanlış anlamayın lütfen... ben sadece yaşadığım sıkıntıları paylaşmak istedim... şu gerçeğide belirtmeden geçemiycem okurken kendini geliştirip çok yönlü olursanda bulunmayacak kadar mükemmel bir bölüm sakın kendimle çeliştiğimi düşünmeyin ben üniv. okurken kendimi geliştirme kısmını es geçtiğim için bu sıkıntıları yaşadım ve yaşıyorum... umarım herkesin gönlüne göre olur... başarılar diliyorum...

Ben örgün turizm mezunuyum,12 yıl aradan sonra lisans eğitimimi tamamlamaya karar verdim ve siyaset ilgi alanım.
Keyif alarak çalışacağım bir bölüm seçmek istedim ama dersler kazık:KK53:

Kendimi geliştirme konusunda sıkıntı yaşamam ama finallerde hocalarla oturup saatlerce siyaset,dış politika konuşmak olmadığına göre fena halde çalışmak lazım:KK34:

herkese hayırlı olsun..
ben de dgs ile uluslararasi iliskilere kayit yaptirdim. konu anlatimli kitap olmamasi kotu oldu:/ hangi dersler yeni eklenmis bu sene?
bu sene sadece soru kitabi basabilecekmis murat yayınları

Geçmiş yıllarda o kitapçıkların eşimde mucize etkisi oluşturduğunu görmüştüm.
Hepimize kolay gelsin,haberleşelim.

arkadaşlar bugün e-öğrenmeye bakam dedım elimizde olan dersler var orada bazıları ama kitaptakı unıtelerın konuları değişik ünitede 1de olan 5 e alınmış yada hiç olmayan var eöğrenmede konuların karman çorman orda ders dinleyem çalışam soru çözem dedim ama çözsem faydası olurmuki siz bakıyormuısunuz oraya bızım bölüm çok kazıkya:)

arkadaşlar bugün e-öğrenmeye bakam dedım elimizde olan dersler var orada bazıları ama kitaptakı unıtelerın konuları değişik ünitede 1de olan 5 e alınmış yada hiç olmayan var eöğrenmede konuların karman çorman orda ders dinleyem çalışam soru çözem dedim ama çözsem faydası olurmuki siz bakıyormuısunuz oraya bızım bölüm çok kazıkya:)

Daha hiçbir şeye başlamadım ders çalışmak adına.

Sadece Balkanlarda Siyaseti okuyorum,o da ders çalışır gibi değil ilgi alanım doğrultusunda bir kitap okur gibi.

Geçmiş yılların sorularını indirip çalışacağım ben yinede.

Daha hiçbir şeye başlamadım ders çalışmak adına.

Sadece Balkanlarda Siyaseti okuyorum,o da ders çalışır gibi değil ilgi alanım doğrultusunda bir kitap okur gibi.

Geçmiş yılların sorularını indirip çalışacağım ben yinede.

İNSAN HAKLARI VE DEMOKRATİKLEŞME SÜRECİ bu dersten başladım ilk çalışmaaya diğerleriyle devam ettim kızlar çalışmaya başlıyoruz konusuna ismini eklet cnm hergün çalıştığın üniteleri yazarsın insan bayabir aşka geliyor benim üniteler baya oldu:)

selamlar..bende ikinci üni.kapsamında bu bölümü seçtim..bu yıl 1.sınıfım daha..uygarlık tarihi ve siyasi tarih çok yoğun geldi bana..mat var bide..ki mat. görmeyeli yıllar oldu..iktisat için de iyi şeyler söylemiyorlar:) umarım yetiştirebilirim konuları çalışmayı..
deneyimli arkadaşlardan tavsiyeler istiyorum..aof forumlarında u.a ilişkiler bölümünde pek kaynaşma yada fikir alışverişine rastlamadım..ben de kk da vardır ümidiyle bu linke kadar geldim:)
hayırlı olsun diliyorum hepimize

selamlar..bende ikinci üni.kapsamında bu bölümü seçtim..bu yıl 1.sınıfım daha..uygarlık tarihi ve siyasi tarih çok yoğun geldi bana..mat var bide..ki mat. görmeyeli yıllar oldu..iktisat için de iyi şeyler söylemiyorlar:) umarım yetiştirebilirim konuları çalışmayı..
deneyimli arkadaşlardan tavsiyeler istiyorum..aof forumlarında u.a ilişkiler bölümünde pek kaynaşma yada fikir alışverişine rastlamadım..ben de kk da vardır ümidiyle bu linke kadar geldim:)

hg cnm aramıza bende bu sene uluslarası ilişkilere dikey geçiş yaptım evt iktisat için bende iyi şeyler söyleyemeyeceğim malesef ömrümü yedi baya ilk üniversitemde ama şükür geçip mezun olmuştum çok çalışman lazım ve hiçbir soru türü kaçırmaman lazım uluslarası ilişkiler 1.sınıfta mat olduğunu bilmiyordum geçmiş olsun:) allah yardımcın olsun:KK52:

Hoşgeldin.

Bende dikey geçiş yaptım tek bildiğim 3.senenin dersleri ve benim hala çalışmadığım:KK34:

Aynen sanada hayırlı olsun

Merhaba,
Ben de 14 yıl aradan sonra bu bölüme dikey geçişle kayıt yaptırdım. 3 kitap elime ulaştı onlara da bakamadım ama diğerlerini alırım birkaç güne kadar. çalışmaya da başlayamadım hala. siz nasıl çalışıyorsunuz yetişebilir mi sizce 6 ders sınava kadar.
kolay gelsin herkese başarılar.

Merhaba,
Ben de 14 yıl aradan sonra bu bölüme dikey geçişle kayıt yaptırdım. 3 kitap elime ulaştı onlara da bakamadım ama diğerlerini alırım birkaç güne kadar. çalışmaya da başlayamadım hala. siz nasıl çalışıyorsunuz yetişebilir mi sizce 6 ders sınava kadar.
kolay gelsin herkese başarılar.

hergün iki kitaptan 1 ünite çalışarak ilerle yetişirsin inş:KK52:

memnun oldum kızlar..hukuka giris ve temel bilgi tek.vermediler hala..bilgi tek. yaparım diye düşünüyorum..
uygarlık tarihinden 1 unit hallettim şükür..kolaylıklar diliyorum sizlere:KK66:

Ya arkadaşlar Türk siyasal yaşamı ve Büyüme ve Kalkınma dersleriniz var mı? ben örgün okuyorum ama bu iki derste çok acil yanıt bulmam gereken sorular var ve kitabımız olmadığı için bulamıyorum

X