• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aöf 3.sınıf işletme okuyanlar burada toplanıp birbirimize yardımcı olalım mı

cnm murt yay. ewet.. istersen maddi durumn iyiyse zorlandğn 1-2 dersten aöf dersanelerine gideblrsn.. bi de hepsnden çıkmş soruları siparş et cnm.. zaman az kaldı 10 dersii nasıl yetştrcksn.. bolbol soru çöz.. vizelern önemli olduğunu unutma.. finalin tekrarı vat bütlerde final tekrrlama şansn var ama vizenn tekrarı yok biliosn dimi

teşekkür ederim biliyorum canım zaman az kaldı bir çalışmaya başlayabilsem gerisi gelir sözelim ezberim iyi ama sayısal yok o yüzden korkutuyor beni bu yüzdende cesaret edemiyorum.dershaneye gidemem dil kursuna gidiyorum.elimde mıurat yayınlarının çıkmış soruları var son 6 yılın.onları çözerim bugün konu anlatımlı kitap alıcam .

TÜRK VERGİ SİSTEMİ
FİNANSAL YÖNETİM
MALİYET MUHASEBESİ

Hangisinden başlıyım sizce ? :53:

Ben finansal yönetimden başla derim şekerim.

cnm fark çok diyeblirm.. Aöf nin verdiği kitaplar çok genş kapsamlı anlatıyor dediğim gibi vakti çok olan biri için iyi ama ben murat yay. dan çalışıyorum.. murat yay. Aöf nin verdği kitaplara göre özet şeklinde yani daha yalın.. ünite sonunda cvp lı soruları da var... bence murattan çalş cnm.. riske atma.. ben bu yıl murat yay. konu anlatımlı kitabını alfım bi de murat yay. çıkmş ve çıkablecek sorular die soru bankası var bide onu aldım.. bide internetten çıkmş soruları siparş verdm.. 2000 yılından bu güne çıkmş sorular.. bi de aöf e-öğrenme portalnda videolarda izliorum cnm.. benden sana tavsiye bolbol soru çöz..

Canım ben iş bulamadım evdeyim o yüzden vakit sıkıntısı yok bir kitabı 1 hafta da bitirebiliyorum sorularıda çözüyorum ünite sonundaki. Verdiğin linkten de bakıcam derslere. Soru bankası dediğin bölümlere özel dimi canım. Yani kitapçıya gidip işletme 3.sınıftayım murat yayınlarının soru bankasını istiyorum diye mi istemeliyim şekerim.

Ben finansal yönetimden başla derim şekerim.

Canım ben iş bulamadım evdeyim o yüzden vakit sıkıntısı yok bir kitabı 1 hafta da bitirebiliyorum sorularıda çözüyorum ünite sonundaki. Verdiğin linkten de bakıcam derslere. Soru bankası dediğin bölümlere özel dimi canım. Yani kitapçıya gidip işletme 3.sınıftayım murat yayınlarının soru bankasını istiyorum diye mi istemeliyim şekerim.

ewet cnm gitceksn.. murat yay. aöf işletme soru bankasını istyorum de.. 18 tl civarydı:44:
işletme den o yıl ki sorumlu olduğunn derslerden Çıkmş ve çıkablecek her dersten 550 soru var ve çözümlü cvpları da var cnm..

teşekkür ederim biliyorum canım zaman az kaldı bir çalışmaya başlayabilsem gerisi gelir sözelim ezberim iyi ama sayısal yok o yüzden korkutuyor beni bu yüzdende cesaret edemiyorum.dershaneye gidemem dil kursuna gidiyorum.elimde mıurat yayınlarının çıkmış soruları var son 6 yılın.onları çözerim bugün konu anlatımlı kitap alıcam .

cnm inan bana hiç korkma.. benm matematğmm çok kötüdür.. genel muhasebe ve iktisata girş dersleri 1. sınfn sayısal dersleri ya ben korkuodm sayısalm kötü die ama baktım ki sayısalı iyi olanlar o iki deersi alttan aldı ben geçtm:1: çıkmş sorulara çalş cnm zaten sayısal çok fazla sormuolar

cnm inan bana hiç korkma.. benm matematğmm çok kötüdür.. genel muhasebe ve iktisata girş dersleri 1. sınfn sayısal dersleri ya ben korkuodm sayısalm kötü die ama baktım ki sayısalı iyi olanlar o iki deersi alttan aldı ben geçtm:1: çıkmş sorulara çalş cnm zaten sayısal çok fazla sormuolar

konu anlatımlı kitaplarıda aldım A-B olarak murat yayınlarının maliyet muhasebesi bitiyor bugün problemlere çok takılmadım ilk ünite problemleri kolaydı ama ilerledikçe zorlaştı .çıkmış sorularıda çözücem geçecek kadar puan alayımda gerisi önemli değil.işallah bu sene değişiklik yapmazlar sorularda da geçeriz

konu anlatımlı kitaplarıda aldım A-B olarak murat yayınlarının maliyet muhasebesi bitiyor bugün problemlere çok takılmadım ilk ünite problemleri kolaydı ama ilerledikçe zorlaştı .çıkmış sorularıda çözücem geçecek kadar puan alayımda gerisi önemli değil.işallah bu sene değişiklik yapmazlar sorularda da geçeriz

kızlar bende çalışıyorum 8 tane dersim var 2 si 2.sınıftan.onalara çalıştımda 3 .sınıf en zor hangi ders matemetiğim iyidir.

Kızlar derslerin geçme notunu nereden öğreniyoruz bilgisi olan var mı? :44:

İlerde yaparız zamanımız bol diye düşünmeyin kızlar. Bir bakmışsınız nisan olmuş hiç çalışamamışız tam anlamıyla.:20:
Ben pazar günü murat yayınlarının seminerine katılacağım. AÖF hk. da bilgi verilecekmiş. Kaynakta almak istiyorum. Murat yayınları güzel diyor çoğu kişi. :68:

Kızlar murat açık öğretime gidiyorum ve çok memnunum. Geçen yıl nefret ettiğim ve yıllarca matematik yüzünden mezun olamazken 70 alarak geçtim:D Şimdi İşletme 3. sınıftayım.
testleri ve kitapları harika mutlaka faydalanın derim, bide bir önceki yıl çıkmış sorulara çalışın...

sözelleri ve bir iki formülü biliyorsak zaten 14 soru cepte ama tabi maliyet biraz zaman ayrılması gereken bir ders. Finansal yönetimde formül karmaşası var umarım başarırız:))

kızlar benim 10 tane kitabım var. dgs ile işletme 3. sınıfa kaydoldum ama fark derlseri var vermem gereken. okulla alakamı keseli 10 sene olmuş. kitaplar daki anlatımlar çok karmaşık geliyo yada yaşlılıktan kafa almıyo artık bilemiyorum.ilk sınavda hangi ders ve konulardan sorumluyuz onu bile bilmiyorum. kitapları verirken hepsine çalış dediler. bu konularda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim nasıl sınıfta kalınıyo yada sadece dersten mi kalınıyo. ders vermek için sonnra ayrıca harç ödeme yapılıyo mu. okuldayken öyleydi 2 dersten yarım dönem uzatmıştım ben.önceliğimiz ne olmalı ders olarak konu olarak.

Back