• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aöf 3.sınıf işletme okuyanlar burada toplanıp birbirimize yardımcı olalım mı

eşim iktisat okuyor. geçen sene netten bi siteden geçmiş senelerin sorularını satın aldı.sınavdan 1 gün önce oturdu soruları çözdü başka kitap yüzü açmadı.1 dersi kaldı mezun olmasına :53: bu sene bende işletmeye kaydoldum.bende o siteden isteyecem soruları.

canım hangi site bana özelden atabilir misin? yasak değilse buradanda yazarsan çok sevinirim.feci inat yaptım o 4 ders bu yıl bitecek.

neden para verıp alıyosunuz kı sıtelerden ucretsız indirin cıktı alın yada pcden calısın ınanın aöf kıtablarını bıle acmaya gerek kalmıyor:D

merhaba bende yenı kayıt oldum dikey geçişle bana 6 kitap verdiler yani 10 ders değil bildiğim kadarıyla birde arkadaşlar maliyet muhasebesnedn korkuyorum ben eniştem asla kursa gitmeden yapamazsın dedi ben çalışıyorum ve küçük cocugum var kursa gıtmeye deıl belkı ders calsımaya bıle vaktım olmuycak ankarada oturan var mı gazi ünv de dersler oluyomus dıye duymustum aöf için bilgisi olan vasr ayazabilirmi sız nasıl nerden calsımayı düşünüyorsunuz

banada 6 kitap verdiler :/ aklım karıştı şimdi
6 dersmi 10 dersmi??
bu arada kursa gitmeden gayet geçiliyo ben işletme 1.sınıf okumuştum 3sene önce kursa gitmemiştim sadece test çözmüştüm bi tek hukuktan kalmıştım :) tecrübeliyim yani korkmayın çalışmaya çaba gösterin yetiyo =))

merhaba kızlar bende bu sene dikey geçişle işletme 3.sınıfa başladım..

yarın murat yayınalrı 3A ve 3B kitaplarını alcam...

başka önerileriniz varmı...

bana da site ismi yazarmısınız sanal ders çalışabileceğim..

ben işletme 4.sınıfım ama sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Now hangi yayın evinin kitaplarını aldın.. işletme 3.sınıfta...bide dikey geçişle ingilizce dersi varmı

bende işletme 4 üm bu sene.canlarım murat alın.ben 3 yıldır onlarla geçiyorum sınıfı bu yıl yine murat aldım.yakında çalışmaya başlayacagım :16:

banada 6 kitap verdiler :/ aklım karıştı şimdi
6 dersmi 10 dersmi??
bu arada kursa gitmeden gayet geçiliyo ben işletme 1.sınıf okumuştum 3sene önce kursa gitmemiştim sadece test çözmüştüm bi tek hukuktan kalmıştım :) tecrübeliyim yani korkmayın çalışmaya çaba gösterin yetiyo =))
canım ılk senekı dersler tamamda bahsettıgım bu sene 3.dekı muhasebe zormus yanı .bana sözel olsa kolay ezberelr gecerım de boyel sayısaol olunca o da sökmüyo anlamak lazım tek basınada elbet takılıcam gıbı gelıyo:18:
merhaba kızlar bende bu sene dikey geçişle işletme 3.sınıfa başladım..

yarın murat yayınalrı 3A ve 3B kitaplarını alcam...

başka önerileriniz varmı...

bana da site ismi yazarmısınız sanal ders çalışabileceğim..

ben henüz acıköğretimin verdıgı kıtaplar harıcı bısey almadım almayıda pek düşünmüyorum bı arkadasın dedıgı gıbı netten ındırıp calsıırım olmazsa bıde aöfnın sıtesınde e-ders sıstemı var sanrıım ona bakıcam

Now hangi yayın evinin kitaplarını aldın.. işletme 3.sınıfta...bide dikey geçişle ingilizce dersi varmı

tasarı yayınlarının kitabını aldım bi ona çalıştım :1:
dikey geçişte ingilizce yok canım

mesaj gönderdim canım. oradan bakabilirsin :34:

rica etsem bana da yazar mısın o siteyi bi de artık geçmiş yıllarda çıkmış soruları bu sene sormayacakları bu sene zor olacağını duydum inşallah doğru değildir duyduklarım:30:

Cumartesi günü murat yayın evine ait 3a / 3b kitapları aldım.

Iki kitap 50 lira..

550 soru bankası da vardı çıkmış sorular kitabı da vardı almadım dedim sınava yakın alcam...başlayamadım çalışmaya iş yerine getirdim..ilham geldiği an başlıcam...

Sizler ne yaptınız

kızlar acıl lazım acılen kırmızı alarm hatta ben 2 yıllık on lısans mezunuyum sımdı acıkdan ısletmeye kayıt oldum dgsye gırıcem hazırlanıcam ama bosa vakjıt gecmesın bırde ısletme dıploması olsun dıe ama acık ogretıme daır en ufak bırsey bılmıyorum ve sınav tarıhlerı ne zaman dedım onlıne fılan dıo 4-5 aralık yazmıslar 2011 yanı sınavmı oldu nasıl oldu nasıl takıp edıcegım gunlerı burda acık ogretım okuyanlar lutfen yardımcı olun nasıl calısıscam hıc bılmıyorum ısletmeye daır hıcbır bılgım yok :S okudugum bolum bılgısayar programcılık ve lısedede 4 yıl bopyunca donanımı unıde yazılım gorduk sımdı dgsyı kazanırsam muh cıkıcam ama su ısletme dıplomasıda olsa ıı olur tarıhlerı atıyorum bunlar ne demek lutfen

2011- 2012 ÖĞRETİM YILI AÖF SINAV TARİHLERİ
SINAV ADI SINAV TÜRÜ TARİH
Uzaktan Eğitim Programları (Dönemlik) Güz Dönemi Ara Sınavı (online) 03-04 Aralık 2011
Açıköğretim, İktisat, İşletme (Dönemlik) Güz Dönemi Ara Sınavı 10-11 Aralık 2011
Açıköğretim, İktisat, İşletme (Dönemlik) Güz Dönem Sonu Sınavı 21-22 Ocak 2012
Uzaktan Eğitim Programları (Dönemlik) Güz Dönem Sonu Sınavı(online) 28-29 Ocak 2012
Açıköğretim, İktisat, İşletme (Yıllık) Ara Sınavı 07-08 Nisan 2012
Açıköğretim, İktisat, İşletme (Dönemlik) Bahar Dönemi Ara Sınavı 07-08 Nisan 2012
Uzaktan Eğitim Programları (Dönemlik) Bahar Dönemi Ara Sınavı (online) 14-15 Nisan 2012
Açıköğretim, İktisat, İşletme (Yıllık) Yıl Sonu Sınavı 02-03 Haziran 2012
Açıköğretim, İktisat, İşletme (Dönemlik) Bahar Dönem Sonu Sınavı 02-03 Haziran 2012
Uzaktan Eğitim Programları (Dönemlik) Bahar Dönem Sonu Sınavı (online) 9-10 Haziran 2012
Açıköğretim, İktisat, İşletme (Yıllık) Bütünleme Sınavı 08-09 Eylül 2012

3.sınıf işletme okucam bende...dikey geçiş ile geçtim....

bildiğim kadarıyla ilk sınaf 7-8 nisan da...

murat yayınları kitabını aldım...ders çalışcağım yerler belli...7.ünite sonunda ara sınav diyor yani 7-8 nisan oluyor...

çıkmış sorular zaten aöf nin internet sitesinde yayınlanıyo satın alamaya falan gerek yok ayrıca zaten kitabıda var

arkadaşlar bende 3.sınıfa geçtim ya maliyet muhasebesi ve finansal yönetime bi göz attım çok karışık geldi çok fena korktum içimdeki birazcık istekte yok oldu.Dün başladım çalışmaya pazarlama yönetiminden başladım kolayları bitireyim önce.siz başladınız mı ?murat yayınlarının yardımcı kitaplarını aldım ama maliyetle finansal için de ders cd sini alsammı bilemedim okuyarak biraz zor :D

Back