Kızlar bu 1. taksit 2. taksit nedir ya ben ilk 250tl yatırdım daha da mı yatırmam lazım.. ??:18:
kolay gelsn kızlar ben iktisat okuyorum 3. sınıfım kardeş bölümz ama bu yıl 2 tane dersimz aynı sadeceiş ve s. g. hukuku ve Türk vergi siistemi.. Bugün Türk Vergi sitemine bşlycam zor mu?? nasıl
Merhaba kızlar bende dikey geçişle işletmeye devam ediyorum 3.sınıf olaraktan
Ben devletin verdiği normal kitaplardan çalışıyorum bazı arkadaşlar ekstra kitap alıyorlarmış gerek varmı acaba? Normalde şuan 7 tane kitap konularda çok zorlanmıyorum 3-4 tanesi zaten üniden gördüğüm dersler, diğer bir kaçı muhasebe filan hiç anlamıyorum internetten online hocaların anlattığı bir site varmıdır acaba bilgisi olan varmı?
kolay gelsin sana da :) ben dün bitirdim o dersi ama zorlandım diyebilirim... çok uzun maddeler var hepsini aklımda tutamadım hesaplamalar var kafamı karıştırdı yani çok ezber isteyen bi ders bence ve çok tanım var galiba ben gümleyeceğim bu dersten
cnm 2 yıllık ne okudun örgünden bilmiorum ama ben 2 yıllık moda mezunuyum haliyle iktisat derslerinde biraz zorluk çekiyorum.. ben murat yayınlarının konu anlatımlı kitaplarını alıyorum ondan çalışıyorum o aöf nin verdiği kitaptan sadece ünite sonu testler var onlara bakıyorum.. zamanı çok olann birisi için aöf nin verğii kitaptan çalşmakta iyi ama bence murat yay. çalış cnm..
bide aöf nin sitesine giriosun Açıköğretim e-Öğrenme Portalı burdan tc ni girip konu anlatımlı videoları izleyeblrsn cnm.. ben öyle yapıyorum
Ayy saol canım yaaa... Yaa ben boşuna para vermeyeyim kitaba diye sormuştum kitap sorusunu canımYani bir farklılık yok dimi şekerim hangi kitaptan çalışsan olur ?
Bu arada önlisans Lojistik mezunuyum şekerim, konular benziyor o yüzden zorluk çekmedim şuana kadar...
TÜRK VERGİ SİSTEMİ
FİNANSAL YÖNETİM
MALİYET MUHASEBESİ
Hangisinden başlıyım sizce ?
bende işletme 3.sınıftayım hazırlıktaydım ama kaldım .bu senede hazırlığı atlayıp 3.sınıf kayıt hakkı verdiler .10 dersim var ve henüz çalışmaya başlamadım.konu anlatımlı kitap istiyorum .en iyisi murat yayınlarımı sizce
şubat sonuna kadar yatırılacakmış.aöf şifrenle bak
ka yıt bilgilerine
çıkmış sorular zaten aöf nin internet sitesinde yayınlanıyo satın alamaya falan gerek yok ayrıca zaten kitabıda var
mesaj gönderdim canım. oradan bakabilirsin
İlerde yaparız zamanımız bol diye düşünmeyin kızlar. Bir bakmışsınız nisan olmuş hiç çalışamamışız tam anlamıyla.
Ben pazar günü murat yayınlarının seminerine katılacağım. AÖF hk. da bilgi verilecekmiş. Kaynakta almak istiyorum. Murat yayınları güzel diyor çoğu kişi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?