aöf 3.sınıf işletme okuyanlar burada toplanıp birbirimize yardımcı olalım mı

kızlar netten kayıt yapmak gerekiyormuş sonra da ikinci taksit yatacakmış 19 subata kadar. nasıl yapılıyo bilgisi olan var mı

Kızlar bu 1. taksit 2. taksit nedir ya ben ilk 250tl yatırdım daha da mı yatırmam lazım.. ??:18:

kızlar geçen yıl hazırlık okudum sadece hukuktan geçtim bu yıl 9 dersim var... işletme dersini bitirdim şimdi türk vergi sistemine çalışıyorum 6.ünitedeyim ama pek bişey anlamadım vizeye kadar nasıl yetiştiricem bilmiyorum yaa ((

selam kızlar ben biyoloji mezunuyum,ama bizim bölümden pek iş olanağı olmadığı için kendi bölümümü okurken açıktanda 2 yıllık turizm okudum, onlar bitince işletmeye direk 3. sınıftan başlama hakkımız olduğunu öğrendim ve hooop işletme 3. sınıf oldum
ama geçen sene düğün hazırlıkları ve dil kursuyla uğraştığım için aöf ye çalışmadan girdim şansıma 3 dersi geçtim sonuç olarak bu sene yine 3. sınıfım ve 3 dersim var. turizm okurken murat yayınlarından yararlanmıştım bu seferde yargı yayınlarını aldım bundan da memnunum.
bu arada çalışmadan dedim ama mutlaka çıkmış bi kaç yılın sorularına bakıyorum illaki 5-6 tane aynısı çıkıyo.4-5 senelik sorulara bakınca hemen hemen 10 soruyu kafadan yapıyosunuz zaten,sorular aöf nin kendi sitesinde mevcut oradan çıktı alabiliyosunuz da, yani bence boşuna para vermeyin çıkmış sorulara.
çalışmaya da henüz başlamadım ama özellikle maliyet muhasebesine artık yavaş yavaş bakmam lazım sanırım.bu başlık iyi olmuş en azındna birbirimize yardımcı olurz

kolay gelsn kızlar ben iktisat okuyorum 3. sınıfım kardeş bölümz ama bu yıl 2 tane dersimz aynı sadece iş ve s. g. hukuku ve Türk vergi siistemi.. Bugün Türk Vergi sitemine bşlycam zor mu?? nasıl

kolay gelsn kızlar ben iktisat okuyorum 3. sınıfım kardeş bölümz ama bu yıl 2 tane dersimz aynı sadece iş ve s. g. hukuku ve Türk vergi siistemi.. Bugün Türk Vergi sitemine bşlycam zor mu?? nasıl

kolay gelsin sana da :) ben dün bitirdim o dersi ama zorlandım diyebilirim... çok uzun maddeler var hepsini aklımda tutamadım hesaplamalar var kafamı karıştırdı yani çok ezber isteyen bi ders bence ve çok tanım var galiba ben gümleyeceğim bu dersten

Merhaba kızlar bende dikey geçişle işletmeye devam ediyorum 3.sınıf olaraktan

Ben devletin verdiği normal kitaplardan çalışıyorum bazı arkadaşlar ekstra kitap alıyorlarmış gerek varmı acaba? Normalde şuan 7 tane kitap konularda çok zorlanmıyorum 3-4 tanesi zaten üniden gördüğüm dersler, diğer bir kaçı muhasebe filan hiç anlamıyorum internetten online hocaların anlattığı bir site varmıdır acaba bilgisi olan varmı?

cnm 2 yıllık ne okudun örgünden bilmiorum ama ben 2 yıllık moda mezunuyum haliyle iktisat derslerinde biraz zorluk çekiyorum.. ben murat yayınlarının konu anlatımlı kitaplarını alıyorum ondan çalışıyorum o aöf nin verdiği kitaptan sadece ünite sonu testler var onlara bakıyorum.. zamanı çok olann birisi için aöf nin verğii kitaptan çalşmakta iyi ama bence murat yay. çalış cnm..
bide aöf nin sitesine giriosun Açıköğretim e-Öğrenme Portalı burdan tc ni girip konu anlatımlı videoları izleyeblrsn cnm.. ben öyle yapıyorum

ilk üniteye dün çalştım iyi gibi ya belli olmaz daha ilk ünite

Ayy saol canım yaaa... Yaa ben boşuna para vermeyeyim kitaba diye sormuştum kitap sorusunu canım Yani bir farklılık yok dimi şekerim hangi kitaptan çalışsan olur ?

Bu arada önlisans Lojistik mezunuyum şekerim, konular benziyor o yüzden zorluk çekmedim şuana kadar...

Son düzenleme:
TÜRK VERGİ SİSTEMİ
FİNANSAL YÖNETİM
MALİYET MUHASEBESİ

Hangisinden başlıyım sizce ?

bende işletme 3.sınıftayım hazırlıktaydım ama kaldım .bu senede hazırlığı atlayıp 3.sınıf kayıt hakkı verdiler .10 dersim var ve henüz çalışmaya başlamadım.konu anlatımlı kitap istiyorum .en iyisi murat yayınlarımı sizce

cnm fark çok diyeblirm.. Aöf nin verdiği kitaplar çok genş kapsamlı anlatıyor dediğim gibi vakti çok olan biri için iyi ama ben murat yay. dan çalışıyorum.. murat yay. Aöf nin verdği kitaplara göre özet şeklinde yani daha yalın.. ünite sonunda cvp lı soruları da var... bence murattan çalş cnm.. riske atma.. ben bu yıl murat yay. konu anlatımlı kitabını alfım bi de murat yay. çıkmş ve çıkablecek sorular die soru bankası var bide onu aldım.. bide internetten çıkmş soruları siparş verdm.. 2000 yılından bu güne çıkmş sorular.. bi de aöf e-öğrenme portalnda videolarda izliorum cnm.. benden sana tavsiye bolbol soru çöz..

TÜRK VERGİ SİSTEMİ
FİNANSAL YÖNETİM
MALİYET MUHASEBESİ

Hangisinden başlıyım sizce ?

cnm bence bi sayısal bi sözel die git.. ben iktsat okudm için bizde finansl yön. maliyt muhsbesi yok.. türk v. sistemi var... türk vergi s. sözel bi ders.. maliyet muh. ve fnsal yön. sayısal bildğm kadaryla bence maliyet mh. başla sonra türk vergi sonra finansal yön. çalş kolay gelsn

cnm murt yay. ewet.. istersen maddi durumn iyiyse zorlandğn 1-2 dersten aöf dersanelerine gideblrsn.. bi de hepsnden çıkmş soruları siparş et cnm.. zaman az kaldı 10 dersii nasıl yetştrcksn.. bolbol soru çöz.. vizelern önemli olduğunu unutma.. finalin tekrarı vat bütlerde final tekrrlama şansn var ama vizenn tekrarı yok biliosn dimi

çıkmış sorular zaten aöf nin internet sitesinde yayınlanıyo satın alamaya falan gerek yok ayrıca zaten kitabıda var

cnm çıktısı olunca çalşmak daha başka ben ekrandan soru çözmeyi sevmiorum.. illa üstünü kralıcam bence almak daha mantıklı çıktıda sf başı 10 kuruş en uygun yerlerde bile 10 krş.. ben finali ve vizeyi istedm 7 dersden çıkmş sorular kargoyla beraber 35 civarı tutuo.. ama gidp çıktısını almaya kalksam hesap yaptım 10 kuruştan 70-80 tl civarı gelioo..:26:
ama duydum ki bu yıl çıkmş sorular sorulmycakmş öle diolar:26: sorular zor olucakmş:26: cnm sıkıldı:26: kitabı yalayıp yutaym bari:26:

cnm seminerde öğrendklerini paylaşrsan sevinirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…