eşim iktisat okuyor. geçen sene netten bi siteden geçmiş senelerin sorularını satın aldı.sınavdan 1 gün önce oturdu soruları çözdü başka kitap yüzü açmadı.1 dersi kaldı mezun olmasınabu sene bende işletmeye kaydoldum.bende o siteden isteyecem soruları.
canım hangi site bana özelden atabilir misin? yasak değilse buradanda yazarsan çok sevinirim.feci inat yaptım o 4 ders bu yıl bitecek.
mesaj gönderdim canım. oradan bakabilirsin
merhaba bende yenı kayıt oldum dikey geçişle bana 6 kitap verdiler yani 10 ders değil bildiğim kadarıyla birde arkadaşlar maliyet muhasebesnedn korkuyorum ben eniştem asla kursa gitmeden yapamazsın dedi ben çalışıyorum ve küçük cocugum var kursa gıtmeye deıl belkı ders calsımaya bıle vaktım olmuycak ankarada oturan var mı gazi ünv de dersler oluyomus dıye duymustum aöf için bilgisi olan vasr ayazabilirmi sız nasıl nerden calsımayı düşünüyorsunuz
canım ılk senekı dersler tamamda bahsettıgım bu sene 3.dekı muhasebe zormus yanı .bana sözel olsa kolay ezberelr gecerım de boyel sayısaol olunca o da sökmüyo anlamak lazım tek basınada elbet takılıcam gıbı gelıyo:18:
banada 6 kitap verdiler :/ aklım karıştı şimdi
6 dersmi 10 dersmi??
bu arada kursa gitmeden gayet geçiliyo ben işletme 1.sınıf okumuştum 3sene önce kursa gitmemiştim sadece test çözmüştüm bi tek hukuktan kalmıştım :) tecrübeliyim yani korkmayın çalışmaya çaba gösterin yetiyo =))
merhaba kızlar bende bu sene dikey geçişle işletme 3.sınıfa başladım..
yarın murat yayınalrı 3A ve 3B kitaplarını alcam...
başka önerileriniz varmı...
bana da site ismi yazarmısınız sanal ders çalışabileceğim..
Now hangi yayın evinin kitaplarını aldın.. işletme 3.sınıfta...bide dikey geçişle ingilizce dersi varmı
mesaj gönderdim canım. oradan bakabilirsin
çok teşekkür ederim canım.siparişimi verdim umarım bir aksilik çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?