aöf 3.sınıf işletme okuyanlar burada toplanıp birbirimize yardımcı olalım mı

as25

papatya
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
799
10
68
Kütahya
merhabalar aöf 3.sınıf işletme okuyanlar lütfen birbirimize yardımcı olalım ders çalışmaya başlayan var mı nelerden çalışıyorsunuz bilgilerini paylaşanlar olursa çok sevinirim

evet arkadaşlar burada toplanalım ve birbirimize yardımcı olalım ben daha başlamadım ders çalışmaya arkadaşım sen başladın mı.

canım bende başlamadım hiç çalışasım da gelmiyo çok sıkıcı birşey :44: ev işi yemek dizi derken akşam oluyo sonra da çalışmak istemiyorum ne yapacağım hiç bilmiyorum peki sen nelerden çalışacaksın

Bende 3. sınıfım bakalım nasıl olacak daha kitaplarımı alamadım 15inde verecekler.
1.vize nisanda olacakmış bu arada. Bende daha çalışmaya başlamadım kitapları alayım başlarım artık.
İnternetten soru çözim barii..

İlerde yaparız zamanımız bol diye düşünmeyin kızlar. Bir bakmışsınız nisan olmuş hiç çalışamamışız tam anlamıyla.
Ben pazar günü murat yayınlarının seminerine katılacağım. AÖF hk. da bilgi verilecekmiş. Kaynakta almak istiyorum. Murat yayınları güzel diyor çoğu kişi.

arkadaşlar ben meslek yüksek okulundan bu yıl mezun oldum dikey geçiş ile işletme 3. sınıftan başlicam...
arkadaşım geçen sene 4 derse girdi bu sene işletme 3. sınıfa geçti...
ama sistem bu sene değişmiş ben direk 3. sınıf oldum...
arkadaşım o 4 dersi bu sene 6 dersinle birlikte alıcaksın dedi...
dersler konusunda aklım karıştı yardımcı olurmusunuz???
şimdi benim 10 dersimmi olucak 6 dersimmi???

:18::18:

merhaba arkadaşım.bende senin gibi dikey geçişle 3,sınıftan başlıyorum ve aynen arkadaşının dediği gibi 10 dersimiz olacak.

internetten nerelerden soru bulabiliriz?? ya da konu anlatımı?? çıkmış sorular??

benim 3.sınıfdan olan 4 dersim var malesef.bu yıl mezun olmam lazım.
internette bakındımda daha önce çıkmış soruları çözümlü falan satıyorlar.tek ders 2.5 tl .
acaba ne kadar doğrudur güvenemiyorumki.

merhaba arkadaşım.bende senin gibi dikey geçişle 3,sınıftan başlıyorum ve aynen arkadaşının dediği gibi 10 dersimiz olacak.

bende sizin gibiyim 10 dersim var ve işletmeyi seçtim. bende daha çalışmaya başlamadı. bi üst sınıfa geçmek için kaç dersi geçmemiz gerekiyo biliyo musunuz arkadaşlar?

merhaba bende yenı kayıt oldum dikey geçişle bana 6 kitap verdiler yani 10 ders değil bildiğim kadarıyla birde arkadaşlar maliyet muhasebesnedn korkuyorum ben eniştem asla kursa gitmeden yapamazsın dedi ben çalışıyorum ve küçük cocugum var kursa gıtmeye deıl belkı ders calsımaya bıle vaktım olmuycak ankarada oturan var mı gazi ünv de dersler oluyomus dıye duymustum aöf için bilgisi olan vasr ayazabilirmi sız nasıl nerden calsımayı düşünüyorsunuz

eşim iktisat okuyor. geçen sene netten bi siteden geçmiş senelerin sorularını satın aldı.sınavdan 1 gün önce oturdu soruları çözdü başka kitap yüzü açmadı.1 dersi kaldı mezun olmasına bu sene bende işletmeye kaydoldum.bende o siteden isteyecem soruları.

Hangi kitap acaba o bende kaynak arıyorum. Geçen eşim sormuş kitapçılara murat yayınlarının 3 kitabı 75 tl demişler
Bana fazla gibi geldi ama bilmiyorum sizce nasıl uygun mu siz hangi kaynaktan çalışıyorsunuz?:26:

netten bi siteden geldi kitapçık canım.ders başına ara,final, bütünleme soruları 7.5+7 tl kargo ücreti var.
ders ders seçip istiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…