Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ben meslek yüksek okulundan bu yıl mezun oldum dikey geçiş ile işletme 3. sınıftan başlicam...
arkadaşım geçen sene 4 derse girdi bu sene işletme 3. sınıfa geçti...
ama sistem bu sene değişmiş ben direk 3. sınıf oldum...
arkadaşım o 4 dersi bu sene 6 dersinle birlikte alıcaksın dedi...
dersler konusunda aklım karıştı yardımcı olurmusunuz???
şimdi benim 10 dersimmi olucak 6 dersimmi???
:18::18:
internetten nerelerden soru bulabiliriz?? ya da konu anlatımı?? çıkmış sorular??
merhaba arkadaşım.bende senin gibi dikey geçişle 3,sınıftan başlıyorum ve aynen arkadaşının dediği gibi 10 dersimiz olacak.
bende sizin gibiyim 10 dersim var ve işletmeyi seçtim. bende daha çalışmaya başlamadı. bi üst sınıfa geçmek için kaç dersi geçmemiz gerekiyo biliyo musunuz arkadaşlar?
benim 3.sınıfdan olan 4 dersim var malesef.bu yıl mezun olmam lazım.
internette bakındımda daha önce çıkmış soruları çözümlü falan satıyorlar.tek ders 2.5 tl .
acaba ne kadar doğrudur güvenemiyorumki.
Hangi kitap acaba o bende kaynak arıyorum. Geçen eşim sormuş kitapçılara murat yayınlarının 3 kitabı 75 tl demişlereşim iktisat okuyor. geçen sene netten bi siteden geçmiş senelerin sorularını satın aldı.sınavdan 1 gün önce oturdu soruları çözdü başka kitap yüzü açmadı.1 dersi kaldı mezun olmasına bu sene bende işletmeye kaydoldum.bende o siteden isteyecem soruları.
Hangi kitap acaba o bende kaynak arıyorum. Geçen eşim sormuş kitapçılara murat yayınlarının 3 kitabı 75 tl demişler
Bana fazla gibi geldi ama bilmiyorum sizce nasıl uygun mu siz hangi kaynaktan çalışıyorsunuz?:26:
netten bi siteden geldi kitapçık canım.ders başına ara,final, bütünleme soruları 7.5+7 tl kargo ücreti var.
ders ders seçip istiyorsun