Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

geçen bahar döneminde yeğenimin ortalama 2 nin altındaydı ama tekrar yazmıyordu uyarı yazıyordu acaba güz dönminde yükseltse geçermiydi dedim
Eger şimdiki sene sonu ortalaması 2 nin üzerinde gelirse geçiyor . Gelmezse onuda verecek seneye aynı dönem ..
İlk dönemden benimde var öyle bir dersim ..

Nicinimi değiştirdin allah iyiliğini verdin açıklandı okumuşum pc koştum

Hangi oy kız ramazan sofralarını diyorsan daha oylama başlamadı . Teşekkür ederim

Yenilik iyidir.

Evet başlamadı da bi tane oy garanti. :) Ay heyecan yaptım sana da. @Powerfull pazartesi dgs başvuru son deyince ben de heyecanla bekliyordum ama maalesef.

Siyaset bölümüne girmiyorum çoktandır . Sinirleniyorum . sen iyi niyetli olsa da seni susturmak için ban yedirene kadar uğraşır bi takım insanlar .

Siyaset bölümüne girmiyorum çoktandır . Sinirleniyorum . sen iyi niyetli olsa da seni susturmak için ban yedirene kadar uğraşır bi takım insanlar .
Girmemek en iyisi ablacim. Bu yaşta kimsenin düşüncesini degistiremeyecegimiz icin tartismaya da gerek yok. Baya da uzun ceza almış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…