- 23 Mart 2011
- 2.582
- 4.361
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
- #1.941
geçen bahar döneminde yeğenimin ortalama 2 nin altındaydı ama tekrar yazmıyordu uyarı yazıyordu acaba güz dönminde yükseltse geçermiydi dedimkalıyorsun canım her ders kendi döneminde veriliyor inşallah güzel sonuçlar alırsınız....
Eger şimdiki sene sonu ortalaması 2 nin üzerinde gelirse geçiyor . Gelmezse onuda verecek seneye aynı dönem ..geçen bahar döneminde yeğenimin ortalama 2 nin altındaydı ama tekrar yazmıyordu uyarı yazıyordu acaba güz dönminde yükseltse geçermiydi dedim
1.dönem sen de uyarı yazıyordu demi.1.99 olduğu için eğer yine aynı olursa tekrar yazar.Eger şimdiki sene sonu ortalaması 2 nin üzerinde gelirse geçiyor . Gelmezse onuda verecek seneye aynı dönem ..
İlk dönemden benimde var öyle bir dersim ..
güz dönemi yükseltirse geçmesi gerek uyarı yazıyorsa.geçen bahar döneminde yeğenimin ortalama 2 nin altındaydı ama tekrar yazmıyordu uyarı yazıyordu acaba güz dönminde yükseltse geçermiydi dedim
Evet bulcam öyleydi . Bakalım bu dönem ne olacak .1.dönem sen de uyarı yazıyordu demi.1.99 olduğu için eğer yine aynı olursa tekrar yazar.
Abla senin oglun mu ilahiyatta okuyordu ?Evet bulcam öyleydi . Bakalım bu dönem ne olacak .
Yok kuzum benim oglan lisede henüz .Abla senin oglun mu ilahiyatta okuyordu ?
ben pazartesi açıklarlar diye düşünüyorum dgs başvurusu için son gün çünkü.Kizlar surekli basimda bi isler var gelemedim..
gecen seferki gibi cabuk aciklanir umarim sonuclar
Hangileri canım ?hanımlar islam kurumları dersinden 2 soru şikayet neticesinde iptal edilmiştir bilginize :)
Halife ve yönetim şekli olan sanırım .hanımlar islam kurumları dersinden 2 soru şikayet neticesinde iptal edilmiştir bilginize :)
Nicinimi değiştirdin
Nicinimi değiştirdinallah iyiliğini verdin açıklandı okumuşum pc koştum
Hangi oy kızramazan sofralarını diyorsan daha oylama başlamadı . Teşekkür ederim
Oy powerfullum kaç günlüğüne banladı seni mune gestaposuhanımlar islam kurumları dersinden 2 soru şikayet neticesinde iptal edilmiştir bilginize :)
Girmemek en iyisi ablacim. Bu yaşta kimsenin düşüncesini degistiremeyecegimiz icin tartismaya da gerek yok. Baya da uzun ceza almış.Siyaset bölümüne girmiyorum çoktandır . Sinirleniyorum .sen iyi niyetli olsa da seni susturmak için ban yedirene kadar uğraşır bi takım insanlar .