- 20 Ağustos 2014
- 1.489
- 1.162
- 168
- Konu Sahibi huzurgerek
İş imkanı nasıldır? Ya da önereceğiniz aöf'de meslekler nelerdir yardımcı olurmusunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İş imkanı nasıldır? Ya da önereceğiniz aöf'de meslekler nelerdir yardımcı olurmusunuz?
Aöf Adalette okuyorum. Katip, icra müdürü, icra müdür yardımcılığı gibi iş imkanları var. Ayrıca DGS sınavı ile hukuk fakültesine geçme şansı bulunuyor.
Ben ikinci universite olarak okudum halihazirda bi isim var zaten sadece dgs ile hukuga gecmek icin okudum, okuyan tanidiklarim da hep issiz. Bence saglik kurumlari yoneticiligi veya isletme tarzi seyler okuyun. Derslere cok basit diyemem aof eskiden cikmis sorulari sorardi simdi tamamen farkli sorular soruyor calisman gerek yani
Cok mezunu var klasik 2 yilliga giden herkesin dgsyi kazanacagini hayal etmesi gibi, benim gibi pek cok insan da var haliyle rakip cok ikinci universite olarak mi dusunuyorsunÇalışırım o sorun değil ama okuduğuma değsin istiyorum .
Boş yere para vermekte istemiyorum açıkcası
Cok mezunu var klasik 2 yilliga giden herkesin dgsyi kazanacagini hayal etmesi gibi, benim gibi pek cok insan da var haliyle rakip cok ikinci universite olarak mi dusunuyorsun
Ben okuyorum müdürlük imtihanında yardımcı olması açısından .Ben zaten üniversite mezunuyum ama çalıştığım alana faydası oluyor babında okuyorum ve öğrenci akbili ya da kentkartı almak gibi bir faydası var . :)
:)
Canım ezberin kuvvetliyse kolay dersleri. Sadece çok fazla hukuki terimler var. Sınava 3-4 gün kala başlayıp gece gündüz çalışarak hallettim ben bu sene. 3.18 ortalama ile birinci sınıfı bitirdim. Ben DGS ile Hukuk'a geçmek için okuyorum. Eğer Hukuk'a geçme gibi birşey yok deselerdi seçer miydim bilmiyorum.. Ha icra müdürlüğü, icra müdür yardımcılığı gibi mesleklerde de aldıkları maaş gerçekten iyi.Teşekkür ederim canım derslerden memnun musun ?
Ben hiçbirşey bilmiyorum bu konu hakkında
Bu yıl üniversite sınavına girdiniz mi,2015 için mi düşünüyorsunuz yoksa.taban puanı 291Hayır ilk olacak bu
Canım ezberin kuvvetliyse kolay dersleri. Sadece çok fazla hukuki terimler var. Sınava 3-4 gün kala başlayıp gece gündüz çalışarak hallettim ben bu sene. 3.18 ortalama ile birinci sınıfı bitirdim. Ben DGS ile Hukuk'a geçmek için okuyorum. Eğer Hukuk'a geçme gibi birşey yok deselerdi seçer miydim bilmiyorum.. Ha icra müdürlüğü, icra müdür yardımcılığı gibi mesleklerde de aldıkları maaş gerçekten iyi.
Bu yıl üniversite sınavına girdiniz mi,2015 için mi düşünüyorsunuz yoksa.taban puanı 291