• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AÖF 2 YILLIK ADALET OKUYAN VAR MI ?

huzurgerek

Simdi, cati katinda inziva vakti..
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
1.489
1.162
168
İş imkanı nasıldır? Ya da önereceğiniz aöf'de meslekler nelerdir yardımcı olurmusunuz?

Aöf Adalette okuyorum. Katip, icra müdürü, icra müdür yardımcılığı gibi iş imkanları var. Ayrıca DGS sınavı ile hukuk fakültesine geçme şansı bulunuyor.
İş imkanı nasıldır? Ya da önereceğiniz aöf'de meslekler nelerdir yardımcı olurmusunuz?

Aöf Adalette okuyorum. Katip, icra müdürü, icra müdür yardımcılığı gibi iş imkanları var. Ayrıca DGS sınavı ile hukuk fakültesine geçme şansı bulunuyor.

Teşekkür ederim canım derslerden memnun musun ?
Ben hiçbirşey bilmiyorum bu konu hakkında

Ben ikinci universite olarak okudum halihazirda bi isim var zaten sadece dgs ile hukuga gecmek icin okudum, okuyan tanidiklarim da hep issiz. Bence saglik kurumlari yoneticiligi veya isletme tarzi seyler okuyun. Derslere cok basit diyemem aof eskiden cikmis sorulari sorardi simdi tamamen farkli sorular soruyor calisman gerek yani

Ben ikinci universite olarak okudum halihazirda bi isim var zaten sadece dgs ile hukuga gecmek icin okudum, okuyan tanidiklarim da hep issiz. Bence saglik kurumlari yoneticiligi veya isletme tarzi seyler okuyun. Derslere cok basit diyemem aof eskiden cikmis sorulari sorardi simdi tamamen farkli sorular soruyor calisman gerek yani

Çalışırım o sorun değil ama okuduğuma değsin istiyorum .
Boş yere para vermekte istemiyorum açıkcası

Çalışırım o sorun değil ama okuduğuma değsin istiyorum .
Boş yere para vermekte istemiyorum açıkcası
Cok mezunu var klasik 2 yilliga giden herkesin dgsyi kazanacagini hayal etmesi gibi, benim gibi pek cok insan da var haliyle rakip cok ikinci universite olarak mi dusunuyorsun

Ben okuyorum müdürlük imtihanında yardımcı olması açısından .Ben zaten üniversite mezunuyum ama çalıştığım alana faydası oluyor babında okuyorum ve öğrenci akbili ya da kentkartı almak gibi bir faydası var . :)
:)

Ben okuyorum müdürlük imtihanında yardımcı olması açısından .Ben zaten üniversite mezunuyum ama çalıştığım alana faydası oluyor babında okuyorum ve öğrenci akbili ya da kentkartı almak gibi bir faydası var . :)
:)

Başka bir bölüm önerebilirmisiniz peki?
Ben tml mezunuyum bölümüm normalde büro yönetimi ama açıktan okumak istiyorum

Açıktan okunan çok güzel bölümler var ikinci üniversite kapsamında .internetten bir araştırın .Amacınıza uygun (kolay iş bulmak ,zevk,merak)

İşte baya baktım ama bulamadım bir şey. Daha kendimde bilmiyorum ne yapmam gerektiğini

Teşekkür ederim canım derslerden memnun musun ?
Ben hiçbirşey bilmiyorum bu konu hakkında
Canım ezberin kuvvetliyse kolay dersleri. Sadece çok fazla hukuki terimler var. Sınava 3-4 gün kala başlayıp gece gündüz çalışarak hallettim ben bu sene. 3.18 ortalama ile birinci sınıfı bitirdim. Ben DGS ile Hukuk'a geçmek için okuyorum. Eğer Hukuk'a geçme gibi birşey yok deselerdi seçer miydim bilmiyorum.. Ha icra müdürlüğü, icra müdür yardımcılığı gibi mesleklerde de aldıkları maaş gerçekten iyi.

Canım ezberin kuvvetliyse kolay dersleri. Sadece çok fazla hukuki terimler var. Sınava 3-4 gün kala başlayıp gece gündüz çalışarak hallettim ben bu sene. 3.18 ortalama ile birinci sınıfı bitirdim. Ben DGS ile Hukuk'a geçmek için okuyorum. Eğer Hukuk'a geçme gibi birşey yok deselerdi seçer miydim bilmiyorum.. Ha icra müdürlüğü, icra müdür yardımcılığı gibi mesleklerde de aldıkları maaş gerçekten iyi.

Evet sözelciyim zaten.
Kpss'de atamalar nasıl ki. Hem özel de çalışma imkanı var mı biliyomuusn

Back