• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AOBP nizi biliyormusunuz?

O kadar farklı bir sistem ki kim ne olacağını bilmiyor.Yanlış yönlendirmeler insanları hatalara farklı düşüncelere itiyor.Bu sene girdiğime inan çok pişman oldum keşke seneye girseydim. B kadar da oynanırmı bir sistemle ya. Bazen hiç bişey olmayacak boşuna uğraşıp durma diyorum kendi kendime. ınşallah istediğin olur canım.

O kadar farklı bir sistem ki kim ne olacağını bilmiyor.Yanlış yönlendirmeler insanları hatalara farklı düşüncelere itiyor.Bu sene girdiğime inan çok pişman oldum keşke seneye girseydim. B kadar da oynanırmı bir sistemle ya. Bazen hiç bişey olmayacak boşuna uğraşıp durma diyorum kendi kendime. İnşallah istediğin olur canım.

sıkma canını her şey olcağına varır derler..sen sınavına girdin puanını aldın şimdi beklicez..
inş hayırlısı..

ınş. canım hayırlısı olur. :) Senin içinde benim içinde okumak isteyen herkes içinde....Allah'ım bu mübarek gecede herkesin gönlüne göre versin....

Back