Evet kullanıyorum özellikle Daily diye bir ürünü var ve bu ürün günlük almamız gerek fakat alamadığımız vitaminleri barındırıyor.
Kalsiyum magnezyum kullanıyorum ayrıca buda erken yaşta kemik erimesini engellemek için. Omega 3 var annemin unutkanlıkları başladığında kullandık ve şuan gayet memnunuz...
Haa birde söylemeden geçemicem selenium e diye bir ürün var komşumuzun çocuğu olmuyodu kesinlikle olmaz demiş doktor bunu kullandığında yumurtalıkları yeniliyormuş hücreleri yeniliyormuş yeni bir çocuğu oldu :)
Kısaca diyeceğim o ki gerçekten faydalı
neden anway filan ben tavsiye etmiyorum doktorunuza danışın size uygun olanı yazar eczaneden daha uygun şartlarda ithal edilmiş ilaçları temin etmeniz daha sağlıklıdır diye düşünüyorum..
Nutriway marka beslenme destek ürünleri Amerikanın önde gelen Nutrilite şirketinin ilk Vitamin hapı. Tarihteki ilk Vitamin hapı ve hala 1. sıradaki yerini koruyor.
Almanyada kalite testlerinde Daily isimli ürünü maksimum etkiyi sağlayan 1. sıradaki beslenme takviyesi olarak değerlendirildi.
Youtube da beni çok etkileyen bir deney videosuna rastladım:
Prueba de Producto Amway Double X - YouTube
Vitamin ve mineraller elektirik iletkenliği göstermiyormuş. Bu Lambalı deney çok meşhur oldu. Ve Nutrilite marka vitaminler gerçekten kanıtlanmış ve iyi..
neden anway filan ben tavsiye etmiyorum doktorunuza danışın size uygun olanı yazar eczaneden daha uygun şartlarda ithal edilmiş ilaçları temin etmeniz daha sağlıklıdır diye düşünüyorum..
maalesef sağlığımıza kavuşacağımız SAĞLIKLI ürünler alabileceğimiz eczaneler hiç de öyle yerler değil.nutriwayden daha uygun şartlarda üretildiğini KESİNLİKLE düşünmüyorum.mesela beş buçuk aylık bebeğim için doktoru bir kan vitamini yazdı içerisinde sorbitol adlı yapay tatlandırıcı içeriyor ve daha bir sürü madde.. yetişkinle için tavsiye edilmiyor ki bebeğime kullanacağım..bence amwayi denemeden önyargılı yaklaşmayalım derim sağlığımız için....
bende hamileyim amway kullansam mı kullanmasam mı diye araştırıyordum burayı gördüm. iyi yorum yazanların hemen hemen hepsinin amway satışı yaptığını farkettim, konuşmalarından ürünleri övmelerinden belli oluyor zaten. ve aklıma o ısrarcı amwayciler geldi ve vazgeçtimmmmmmmm
amway in nutriway vitaminlerinden ben de aldım. Demir ve folik asit içerenden, bir de B vitamini kompleksinden aldım. Fakat kutusunun üzerini incelediğimde Dünya Sağlık örgütünden onaylı olduğuyla ilgili hiçbir yazı göremedim. Sağlık Bakanlığını bırakın, Tarım ve Köy İşleri Bakanlığının bile onayı olduğuna dair hiçbir şey yazmıyor kutunun üzerinde. Bu nedenle bir süre sonra kullanmayı bıraktım. Bir doktora danışmak gerekir diye düşünüyorum.
Merhabalar,
Nutriway'in Krom hapını kullanan var mı aranızda ? Şu tatlı krizlerimle baş edemiyorum.
bilen birisi varsa, yardımcı olursa sevinirim
Merhabalar krom hapini diyabetli ablam icin arastiriyorum bilgi edindigim vakit size yazicam:)saglikli gunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?