Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amway daily die bir vitamini var tavsiye ederim..Ben yaklaşık 3 aydır amway işi ile uğraşıyor ve kullanıyorum..Eğitimlerini de aldığım için gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim..Ben 23 haftalık gebeyim ve bende vitaminlerini kullanıyorum..
Bende gebeyim. Hangi aylarda hangi vitaminleri kullanmalıyım ? Cevap verirseniz çok mutlu olurum.
Hayırlı olsun..Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip eder inşallah..
ben bütün hamilelik boyunca c plus ve b kullandım şükür hasta da olmadım..Ve omega 3 de kullanmazı tavsiye ederim..
Canım omega 3 mutlaka kullanın ben 1,5 buçuk yıldır evliyim ve tüm doktorlar omega 3 onerdikızlar bu amwayın vitaminlerini sperm arttırıcı gıda takviyesi olarak kullanabiliyormuyuz.. bebek istiyoruz da spermler hareketsiz bu yüzden kullanmak istyioruz.
Canım yarıda birskmissin vitaminler hayat kurtarıyor biraz sabiramway vitamin hapını az bir süre bende kullandım hem tadını beğenmedim hiç bir etkisinide görmediğim için bıraktım.
Hem esin hem sen kullanCanım omega 3 mutlaka kullanın ben 1,5 buçuk yıldır evliyim ve tüm doktorlar omega 3 onerdi
arkadaslar ben sebze meyva yemediğim için vitamin alamıyorum. bildiğiniz iyi bi multi vitamin var mı? anway'in vitaminlerini iyi oldugunu söylediler kullanan var mı?
Daily var Multivitamin bayağı dinç oluyorsun ictigindekızlar bunu bir çok çeşidi var..
yorgunluğu alacak kendimizi dinç hissettirecek olan var mı içlerinde biliyor musunuz...
ya da başka bi tavsiyeniz... artık yorgunluktan gözlerimi açamıyorum... ölü gibi geziyorum ortalıkta...
var mı bana derman olacak tavsiyeleriniz...