• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antreme nasıl halı almalıyım?

ipekmetin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2012
36
0
46
Tekirdağ
kızlar slm öncelikle:)antrem 6 m2 uzunluğunda.sizce 2 tane 80*30 mu almalıyım yoksa boydan boya,80*60 olarak mı almalıyım.arkadaslarım 2 tane 3m2lik al diyor temizliği vb. ancak onda sorun görmüyorum ben sonuçta yıkatmaya veriyorum halılarımı.boydan boya daha güzel durmaz mı????ayrıca en yakın zamanda evimin resimleri geliyorrr hazır olunn:)))

6m2 antreye 2 tane 3m2 yolluk alsan daha mantıklı bence çünkü kaldırıp almak silmek daha kolay olur antrenin genişliğini ölçtünmü 80cm dar olmasın önemli çünkü ben bundan bir kaç ay önce böyle di hata yapmıştım geri iadesinde çok sorun yaşamıştım

kaldırıp silkeleme yıkama gibi durum olmycaksa bence bütün al silceğin zaman çok sorun yaşıyacağını sanmıyorum yerde katla kaldır kenara sıl ser :)

kızlar slm öncelikle:)antrem 6 m2 uzunluğunda.sizce 2 tane 80*30 mu almalıyım yoksa boydan boya,80*60 olarak mı almalıyım.arkadaslarım 2 tane 3m2lik al diyor temizliği vb. ancak onda sorun görmüyorum ben sonuçta yıkatmaya veriyorum halılarımı.boydan boya daha güzel durmaz mı????ayrıca en yakın zamanda evimin resimleri geliyorrr hazır olunn:)))

eğer kendi evinse silkelemem ben halılarımı dıyorsan kı sılkeleyınce de yıpranıyor tek halı bence daha kullanıslı. erkekler yürürken cok dıkkat etmedıklerı ıcın halı sureklı kayıyor. Altına ne koyarsan koy kaydırmaz koyuyordum yıne kayıyordu çift taraflı bantla yapıstırdım eskısıne gore daha az kayıyor:) ıkısını aynı hızaya getırcem dıye canım cıkıyo yemin ederim:))):6:

tam tersi boydan boya cok itici geliyor gözüme ..yıkamaya verebilirsin ama hiç mi güneşe balkona atmicaksın hiç mi halını kış boyu havalandırmicaksın 6metre halı nasıl balkona atılır..benimkiler 3 metre boyunda 2 tane..ben kışın önce elektrikli sürüpgeyle alırım sonra da balkonuma güneşe atarım mis gibi kabarırlar halılar tozu mozu uçar ..senin için zor olur yani..ama kış boyu yerden kaldırmam diyorsan sen bilirsin tabi :)

halilarımı 3 ay önce aldım aynı soruyu bende sordum hemde gördüğüm herkese kimi uzun al kimi iki parça al dedi ama ben iki parça adlım iyide yapışım ben halıları süpürüp kaldırıp temiliğimi öle yaparım tek parçada temizlik zor olur bence iki parça al hem dielimki başka bi eve taşındın ve uzun bi koridoru olmıcak ama iki parça olursa mutlaka bi şekilde seresin die düşünüorum sen bilirsin ama....

ben heryerin haliyla kaplanmasini sevmiyorum. bizim antre de 10m2 :) bende 2 tane 3m2 aldim cok güzel duruyor

Back
X