• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antrem için şık ve kullanışlı bir dolap

beyel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
257
0
96
İstanbul
gerçekten çok kullanışlı ve şık bir dolap yaptırmak yada almak istiyorum renk ve model hakkında fikirlerinize ihtiyacım varkaydirigubbakcemile4

eğer vestiyer gibi bi dolapsa dediğiniz bence sürgülü ve bir kapısı aynalı olabilir. renk olrak ise venge ve krem olabilir. krem çoğunlukta olacak şekilde. birde işlevsel olmalı. mesela çok raflı olursa bütün ayakkabılar rahatça sığar. eğer yer çoksa bence elektrrik süpürgesini ve ütü masasını da içinde saklayabilecek bölmeler yaptırılabilir...benim aklıma gelen bunlar...

evet vestiyer olacak aynı zaman da dediğiniz gibi bir çok eşyayı toparlayacak bir şeyopuyorumnanaktan

Ben kendim yaptırdım.Sunta yaptırma çok uzun ömürlü olmuo.Mdf yada lakeyi tercih et.Boy aynası olmalı.(Şayet sabah çıkarken kıyafete bakmak için )En üstteki ii gibi, bisürü şey alır ama o boş yerede aynalı kapak yaptır açık kalmasın kıyafet koyduğun yer bence

kendi evinse kesinlikle sürgülü yaptır1
2,si askılı olan bölüm bile kapalı olsun (erkekler için birebir )
3,sü ayakkabı konulan bölüm le kıyafet asılan bölüm ayrı olsun koku yapabilir
4,sü ayna yaptırma derim dış kapının karşısındaki ayna dışarıdan gelen birinin yansımayla evinizdeki istemediğiniz bölümlerin görünmesine neden olabilir (o hatayı ben yaptım çünkü hoş olmuyor) hemde kapı açılır açılmaz görünün ayna evin iyi enerjisini alırmış

benden bu kadar hıı beyaz yaptırmanı öneririm aydınlık oluyor o bakımdam yani.

bence ayakkabı koyma kısmı çekmece şeklinde olmalı ve ayakkabı kalıbıyla döşemiş olmalı ayakkabıları tek tek yerleştirilmeli sonra şemsiye filan koymak için büyük bir bölümü olmalı her yerini kapalı yaptır çünkü döklüntü oluyor tam boy aynası değil ama yarım ayna yaptır derim ben sonra sürgülü dolaplar çok estetik duruyor

Back
X