• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antidepresanlar..

• Konu Sahibi Konu Sahibi lakhesis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dün bi biyologla konuştum kesinlikle ilaçların faydası büyük dedi.. en başta problem kaynağından uzaklaşmak ve biraz sabırlı olup en az 1 sene kullanmak gerekirmiş..

Canım ilaçların tabikidee faydasıı varrr.problemlerden ,takıntılarındann uzaklaştırıyorr:)ama ilacı bır<ktıktan sonraa belli bir zaman sonra nüksediyorr:)ya ömür boyu ilaçç içmemiz gerek yadaa korkularımz problemlerımız takıntılarımızla mücadele edip yüzleşmemizz..delikafadulden

kızlar 6 ayay yakın zamandır tedavi görüyorum.. daha doğrusu ilaç kullanıyorum.. antidepresan kullnananınız var mı? etki yada düzelmeleri nasıl anladınız? ilacımın dozunu arttırmayı düşünüyorum çünkü işe yaramıyor gibi geliyor bana 20 mg. ben 40 a çıkarmayı düşünüyorum.. ne düşünüyorsanız yazın nolur .. bu konu hakkında olmayabilir tedavi gören herkesin yazmasını istiyorum..

canım bak ben iki yıldır depresyon tedavisi görüyorum. yazılanların hepsini okumadım ama benim sana tavsiyem kesinlikle kendi kafana göre dozu artırıp yada ilacı bırakmayı deneme. çünkü ben ilacı bırakmayı denedim 1 hafta hiç içmedim daha kötü oldum. bu iki yıl içinde ilacımın dozu en üst seviyeye geldi ama şimdi son iki ayda yarıya düşürdü doktorum. kendimi de gayet iyi hissediyorum. sende sabırlı ol ve kimsenin sözüylede hareket etme dr dinle inan bana senin için daha iyi olur.

slm cnm öncelikle geçmiş olsun.umarım ilaçları kafana göre kullanmıyosundur.dr tavsiyesi altında dozunu yükseltebilirsin.ben de 4 yıl antidepresan ilaç kullandım.şuanda bebeğimi emzirdiğim için kullanamıyorum.faydasını tabiki gfördüm ama bende bıraktığı yara dahada büyük.

Ben iki senedir kullanıyorum ama benim hastalığım farklı ve bende işe yarıyor

ayrıca bi başlık açtım dün.antidepresandan sonra diazemler başladı diye.okumanı tavsiye ediyorum-

antidepresandan antidepresana değişir bence..ben günde 40 mgr kullandım 10 ay kadar..10 mg ile başlamıştım..
noolduki sonra bıraktım..ilaç aslında hiç bi işe yaramıyo..ben yine aynıyım çünkü..
beynimi çıkarıp yok etmek geliyo içimden düşünme düşünme diyorum kendi kendime ama neye yarar..aklımda yılalrdır aynı şeyler..

bende 10 gündür kullanıorum sarhş gibiyim ya doktora söleyip bırakacam sürekli uyumak istiorum uyuyorumda :1no2:

antidepresandan antidepresana değişir bence..ben günde 40 mgr kullandım 10 ay kadar..10 mg ile başlamıştım..
noolduki sonra bıraktım..ilaç aslında hiç bi işe yaramıyo..ben yine aynıyım çünkü..
beynimi çıkarıp yok etmek geliyo içimden düşünme düşünme diyorum kendi kendime ama neye yarar..aklımda yılalrdır aynı şeyler..

Eevt canım bende 40 mg kullandımm ilaç dozumu :)1 yıl ama ne olduu işe yaramadı.Geçici beyinn uyuşturucu bu ilaçlarr bırakınca bommmmm herşey başa dönüyoo.Ayy artık kendi kendi delülüğüme gülüyorumm.evhamla,panikle,korku ile yaşamaya alıştımmsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Back