- 4 Temmuz 2019
- 8
- 2
- 1
- 31
- Konu Sahibi Papatyaaslim
Arkadaşlar 4 yıldır paxil içiyorum ve kilo aldım kurtulamıyorum bu kilodan ve fakat paxili bırakmak çok zor tavsiyesi olan bana yardım edebilir mi çook sevaba gitmiş olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkürler deniyorum doktora kalsa bırakamazsın diyor artık doktora da inancım kalmadı ama hava serinleyince tekrar deniycem bunhava beni panik atak yaptıGeçmiş olsun. Bir kere en başta kararlı olup doktor kontrolunde doz düşürerek başlamalısınız.
Bu süreçte mide bulanması çarpıntı vs vs olacagı ıcın yanında b vit verecektır.
Çıkabılıyorsanız bulunduğunuz ortamdan farklı bir yere gidin aileden biriyle.
Dışardan konuşmak kolay değil derler ama çevremde bu tür ilaçları kullanıp bırakanlar böyle bıraktı.Çok teşekkürler deniyorum doktora kalsa bırakamazsın diyor artık doktora da inancım kalmadı ama hava serinleyince tekrar deniycem bunhava beni panik atak yaptı
Ben de doktorsuz ve pat diye bıraktım ama ölüyodum resmenArkadaşlar 4 yıldır paxil içiyorum ve kilo aldım kurtulamıyorum bu kilodan ve fakat paxili bırakmak çok zor tavsiyesi olan bana yardım edebilir mi çook sevaba gitmiş olur
Hangi ilaci kullandiniz ve nasil biraktiniz acaba?Azaltma surecinde neler yasadiniz?Ben de kullandım arkadaslar birden bırakmamıstım yavssyavas bırakılmslı
O nasıl bir doktormuş ya bırakamazsın ne demek bence başka doktora görün o tamamen müşterisini kaybetmek istemeyen esnaf gibi davranmış bence ve senin iyileşmen adına bir adım attığını düşünmüyorum. Çünkü hiçbir doktor bırakamazsın demez hastalığın seyrine göre iyileşme gözlemlediği zaman dozunu düşürerek yavaşça bıraktırır, ve şuanda uygun bir zaman değilse de bunu güzelce açıklar seninki ömür boyu o ilaca mı mahkum edecekmiş seni? Bu yaklaşımı ancak kendi kendine bırakmaya çalışmana sebep olur bu da genelde psikiyatrik hastalarda intihara kadar götüren çok tehlikeli bir eylem olur kesinlikle başka doktora git ve durumunu açıkça anlat o yardımcı olacaktır sakın kendi kendine bırakmaya çalışmaÇok teşekkürler deniyorum doktora kalsa bırakamazsın diyor artık doktora da inancım kalmadı ama hava serinleyince tekrar deniycem bunhava beni panik atak yaptı