• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antidepresan kullanmadan önce beyin kimyasallarindaki eksiklige baktiran oldu mu?

cilekhatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
102
39
98
40
Arkadaslar biliyoruz ki cok fazla antidepresan kullanan var. Ama ne kadar gerekli. Bir yerde duymustum beyin kimyasallari eksikliği psikolojik rahatsizlik yapiyormus. Mesela seratonin azalmasi ya da baska azalmalar artmalar... Buna baktiran oldumu nasil sonuc aldiniz

Arkadaslar biliyoruz ki cok fazla antidepresan kullanan var. Ama ne kadar gerekli. Bir yerde duymustum beyin kimyasallari eksikliği psikolojik rahatsizlik yapiyormus. Mesela seratonin azalmasi ya da baska azalmalar artmalar... Buna baktiran oldumu nasil sonuc aldiniz

zaten antidepresanlar seratonin içerikli diye biliyorum
ben haftasonu gittim psikiyatriye anksiyete tanısıyla antidepresana başlattı
ve şunu ilave etti, anksiyete beynin ön loblarına yeterli elektrik akımının gitmemesinden kaynaklıymış.

zaten antidepresanlar seratonin içerikli diye biliyorum
ben haftasonu gittim psikiyatriye anksiyete tanısıyla antidepresana başlattı
ve şunu ilave etti, anksiyete beynin ön loblarına yeterli elektrik akımının gitmemesinden kaynaklıymış.
Peki memnun kaldın mı?yani ilac ise yaradi mi?

Bende kullandım ama oyle beyin kimyasallarını olcturmegibi birşey olmadı. Durumlara olan yaklaşımım sebebi ile anksiyetik olduğumu söyledi dr ve başladık. 3 hafta sonunda baya toparlanmış hatta ekstra iyiydim6 ay sonra herşey stabildi normal düşünmeye başlamıştım.

Back