- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.394
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
Merhaba,ben Kpss hazırlanan bir sınıf öğretmeniyim.Geçen sene sınava hazırlanırken çok kaygılı bir dönem geçirdim ve yoğun mide bulantılarım,titremelerim oldu.Bu da sınavdan istediğim sonucu almama engel oldu.Antidepresan kullananlara birkaç sorum olacak.
1-)Haftaya psikiyatra gitmeyi düşünüyorum,muhtemelen antidepresan verecek.İlerde antidepresan kullanmış olmak atanmaya engel olur mu,sağlık raporu alırken sıkıntı oluşturur mu?
2-)Antidepresan KPSS çalışma sürecini olumsuz etkiler mi?
3-)Ben anksiyete bozukluğu yaşadığımı düşünüyorum.Anksiyete bozukluğu ilaç kullanmazsak ilerleyip panik atağa çevirir mi?
4-)Anksiyete bozukluğu yaşayan kişiler bu süreci nasıl atlattılar?Şu an mide bulantılarım ve titremelerim yok ama tetikleyen bir durum olursa tekrar eder diye korkuyorum.
Hepinize mutlu,sağlıklı günler diliyorum.
1-)Haftaya psikiyatra gitmeyi düşünüyorum,muhtemelen antidepresan verecek.İlerde antidepresan kullanmış olmak atanmaya engel olur mu,sağlık raporu alırken sıkıntı oluşturur mu?
2-)Antidepresan KPSS çalışma sürecini olumsuz etkiler mi?
3-)Ben anksiyete bozukluğu yaşadığımı düşünüyorum.Anksiyete bozukluğu ilaç kullanmazsak ilerleyip panik atağa çevirir mi?
4-)Anksiyete bozukluğu yaşayan kişiler bu süreci nasıl atlattılar?Şu an mide bulantılarım ve titremelerim yok ama tetikleyen bir durum olursa tekrar eder diye korkuyorum.
Hepinize mutlu,sağlıklı günler diliyorum.