Antidepresan kullanan doğum yapan yada hamile olan var mı???

Pasiflora kullanmak yeterli olur mu acaba? Hamilelikte de kullanılabildiğini okumuştum.
Bir de ilaçlı tedaviniz konusunda yorum yapamam ama anksiyete sorununuzu bir hipnoterapistle çözmeyi düşünseniz?
Psikoterapide kullanılan farklı yöntemler var. Somatik deneyimleme örneğin. Neden kendinizi ilaca mahkum ediyorsunuz? Bunu çözebileceğinizden eminim! Kendinize inanın ve bu yönde adım atın lütfen.

Paxil 20 mg 10 yıl boyunca kullandm ve hamile olduğumu öğrendm doktor kademeli olark kesti bu arada paxili 5 mg alırken 1 bçk hafta 5 mg cipralex kullandm kendimi kötü hissettiğim için geri çekilme ve elektrik çarpması bi türlü bitmedi geçmedi beynimde şu an çok kötü durumdayım dünya başıma yıkılmış gibi dua namaz tevekkül kar etmio kendimi bi yerlerden atmak istiyorum bunu doktorumada söyledim sabr etmen lazm ilaç veremem dedi 3 ay tamamlandığında lustrala başlarız belki dedi eşimde benle hergün kavgaediyor sen iradesiz anne olmayı hak etmeyen bir insansın diyerek ilaç içemezsin hiç bir şekilde diyor sizler nasıl atlattınız lustral kullanan varmı 3 aydn. Sonra şu an ben 10 haftadayım insanlara söylemesi öyle kolayki kullanma bence die kimse bebegine zarar vermek istemez bile bile ama ölmek istemek diyorum anlayabiliyomusunz.. herşwyden vazgecmek

Paxil kullanan doğum yapanlar bile var demissiniz msjiniz bana umut oldu lütfen o gruba benide dahil eder misiniz Allah rizasi icin cok zor durumdayım

Ben lustral 100mg kullanırken hamile kaldım. Öğrenir öğrenmez kesitim. Biraz sıkıntılı dönem oldu. Doktorum psikiyatr gözetiminde istersen ilacına başlatalım dedi ben korktum. Daha doğrusu çok çok kötü olmadım. Takip ediyoruz kötüleşirsem ilaç başlayacak. Bence doktorunuzla konuşun.

Paxil kullanan doğum yapanlar bile var demissiniz msjiniz bana umut oldu lütfen o gruba benide dahil eder misiniz Allah rizasi icin cok zor durumdayım
Ben paxil kullandım 10 mg kızım 4 aylık cok şükür sağlıklı. Oğlumda da lust... Kullandım oğlumda sağlıklı. Mecburdum kullanmaya zehir gibi hamilelik ler geçirdim çünkü. Yoksa kim durduk yere bebeğini riske atar ki

Bende antidepresan ı bıraktım ama bırakınca sinirlerim bozuluyor ağlama krizim oluyor yazdıklarınızı okuyunca mutlu oldum birde hani iç sıkıntısı bi yana onuda atlatırım ama kafam uyuşuyor batma okuyor ve inanılmaz dökülmeler yaşıyorum çocuk düşünüyodum ama şu ara kafam yine uyuşmaya başladı bnm sinirlerde hasar var bence çocukta çok istiyorum okdr üzülüyorum ki kim ister bu şekilde olmayı

Sizi çok iyi anlıyorum yaşamayan bilmiyor elektrik çarpması bendede oluyor neden bilmiyorum bebeğiniz nasıl o dönemi nasıl atlattınız

Keşke bilgi olması açısından sonuçları yazsanız

İnan aynıydım berbat ötesi ölü gibi cocuk hayali bile kuramazdım. Ama Allah şükür nasip etti. Zor günlerdi yalan yok ama geçti gitti öyle böyle. Her hamilelik zor sende ilaç alırsın düşük doz nolacak

Bana 5mg bile yeter hatta 3günde 1alsam bile kafa uyuşmalarım elektrik çarpması gibi batmalar geçiyor sırf bu yüzden hep erteledim çocuğu insan korkuyor bişey olur diye ama çocuksuzda olmuyor eşime üzülüyorum bütün çevremin çocuğu oldu ben psikolojik durumumdan dolayı hep erteliyorum böyle okuyunca umut oluyor çok saolun

O yan etkiler gçer 10 güne ama gebelikte ihtiyacın olursa mutlaka düzenli ilaç al. Bide sürekli ya bişey olursa diye kafanda kurma bu duruma kendini alıştır hamileliği kendine zehir etme sonra. Aynen bizim gibi okadar cok anne var ki. Biz başardıysak sen niye yapamayasın. Atla deve değilya hep olumlu ol seni kötü etkileyenle hiç muhatap olma

Psikiyatri bana hicbir ilac kullansmszsin dedi gonderdi.Lustral 3aydan sinra kullanabiliyormus.Onu bike soylemedi.Bilgisizler bence ya bu ne cevap verememe falanAni kurtarmak pesindeler.Ki hastane persinoliyim dedigim halde .Bosa muayene kesildi.

Gerçekten çok mu böyle antidepresan kullanıp doğum yapan peki emzirme döneminde napıorsunuz bende çok istiyorum evladım olsun psikolojim artı bunun yanında sağlık sorunlarım var belki psikolojim bi nebze düzelse hayata olumlu bakabileceğim Allahım banada sağlıklı evlat nasip etsin hergün dua ediyorum Allahım psikolojimi düzelt diye çünkü hiç kimse anlamıyor ama gerçekten psikolojinin kötü olması insanın yaşama sevincini alıyor kendimi devamlı isyan halinde buluyorum Allahım beni affetsin psikolojim kötü olduğu için bu kadar hayatı sevmiyorum yoksa şükür ne hastalık çekenler var hayatta keşke hapların sorun çıkarmadığı net olarak kanıtlansa ...acaba en zararsız hap hangisi ? çok teşekkür ederiz burada dinleyip bizi rahatlattığınız için

Ben yaklasik 7 yildir ilac kullaniyorum, ipralex ile başlamıştım, yetmedi 2 yil sonra paxil 20 mg ile uzun zaman devam ettim, evliliğime olumsuz cinsel acidan yan etkilei oldu son 6 aydir cymbalta 30 mg ile degistirdi doktorum. Arkadaslar benim sorunum mide bulantisi ve kusmaktan asiri derecede korkmak, ve bu yuzden hayat kalitem dusuyor, ozel arav disinsa baska bir aracla seyahat edemiyorum, ya midem bulanirsa diye , ve bu sebeplerden oturu cocuk sahibi olmayı 4 yildir aklima bile getirmedim, neden cunku hamileligi bulantiyla iliskilendiriyorum, cok sacma gorunuyor farkindayim ama bu duum hayatimi kontrol ediyor, 2 haftadir korunmuyoruz ve ben surekli kafamda felaket senaryolari kuruyorum, doktor bir de ustelik cymbalyati birakmamiz gerek diyor , bazi doktorlar kullanabilirsiniz diyormus, inanin kendimi atsam da bi yerden bu kaygilardan kurtulsam, caresizim gercekten.

Ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…