Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba benim birebir yaşadıgım bir durumdu, doktorum en son banada cymbalta ilacını yazdı almam için, çünkü bir öncekiler yaramıyordu ve cymbalta çok iyi gelmişti aradan 1 ay geçti hamile olduğumu öğrendim ve İnan öğrenir öğrenmez kaygıdan bebeğime birşey olacak diye kestim ilacı hemen o bir hafta cehennem gibiydi uzman bir doktora gittim ve bana rahatlıkla alabileceğimi ve stres yapmamamı böylece hamileligime ve bebege daha çok zarar verecegimi söyledi, yine cymbalta grubuna ait olan venlafaxin ilacıyla devam etmemi önerdi ve aynen dediklerini uyguladım ve hamileliğimin ilk iki ayı cymbalta geri kalanını venlafaxinle geçirdim ilaçların etkisi aynı değişen birşey yok sadece venlafaxinde daha çok tecrübe ve güvenilir olduğu bilindigi için ve genelde onu hamilelere önerdigi için banada önerdi, ve gelelim mutlu sona :) allahıma şükürler olsunki ne doguma kadar ne dogumdan sonra hiç bir komplikasyon yaşamadım çok saglıklı akıllı zeki bir oglum oldu ve şuan 3 buçuk yaşında. Allah’ıma 1000 şükürler olsun hiç korkma derim sadece dua et. Ve ben şu an 2 ci çocuğuma hamileyim.Merhabalar. Panik atak ve anksiyete hastasıyım ilaçsız duramıyorum 6 yılım oldu. Cymbalta 30 kullanıyorum ve bebek istiyorum doktorum kullanabilecegimi soyluyor ama yinede içimde hep bi soru ya bebege zarar verirse sağlıksız olursa diye aranızda antidepresan kullanıp sağlıklı bebekler dünyaya getiren var mı? Yardımcı olur musunuz?
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Cipralex 10 mg kullanıyorum, Allahım bebeğime bir şey olmasın diye dua ediyorum. Doktorum kullanabilirsin dedi. 5 haftalık hamileyim bu arada.
sevgili Merve hiç korkma, ben bütün hamileliğim boyunca 30 mg cymbalta içtim, oğlum şu anda 3 buçuk yaşında saglıklı. Çok şükür çok dua ettim ben çokkk Allahıma Şükürler olsun ve şimdi yine hamileyim ama bu sefer kendi kendime ilacımı azalta azalta bıraktım çünki hamile kalırım kaygısıyla önceden önlemimi aldım, 1 ci çocukta bunu yapamamıştım maalesef çünki yeni başlamıştım ilaca ve bir kaç gün bıraktım çok kötü oldum, uzman bir doktora gittim ve bana rahatlıkla alabilecegimi söylemişti ve öylede oldu.Allah hepimizin yardımcısı olsun. Cipralex 10 mg kullanıyorum, Allahım bebeğime bir şey olmasın diye dua ediyorum. Doktorum kullanabilirsin dedi. 5 haftalık hamileyim bu arada.
sevgili Merve hiç korkma, ben bütün hamileliğim boyunca 30 mg cymbalta içtim, oğlum şu anda 3 buçuk yaşında saglıklı. Çok şükür çok dua ettim ben çokkk Allahıma Şükürler olsun ve şimdi yine hamileyim ama bu sefer kendi kendime ilacımı azalta azalta bıraktım çünki hamile kalırım kaygısıyla önceden önlemimi aldım, 1 ci çocukta bunu yapamamıştım maalesef çünki yeni başlamıştım ilaca ve bir kaç gün bıraktım çok kötü oldum, uzman bir doktora gittim ve bana rahatlıkla alabilecegimi söylemişti ve öylede oldu.
Bende venlafaxin kullanıyorum siz kaç mg kullanıyordunuz acaba :)Merhaba benim birebir yaşadıgım bir durumdu, doktorum en son banada cymbalta ilacını yazdı almam için, çünkü bir öncekiler yaramıyordu ve cymbalta çok iyi gelmişti aradan 1 ay geçti hamile olduğumu öğrendim ve İnan öğrenir öğrenmez kaygıdan bebeğime birşey olacak diye kestim ilacı hemen o bir hafta cehennem gibiydi uzman bir doktora gittim ve bana rahatlıkla alabileceğimi ve stres yapmamamı böylece hamileligime ve bebege daha çok zarar verecegimi söyledi, yine cymbalta grubuna ait olan venlafaxin ilacıyla devam etmemi önerdi ve aynen dediklerini uyguladım ve hamileliğimin ilk iki ayı cymbalta geri kalanını venlafaxinle geçirdim ilaçların etkisi aynı değişen birşey yok sadece venlafaxinde daha çok tecrübe ve güvenilir olduğu bilindigi için ve genelde onu hamilelere önerdigi için banada önerdi, ve gelelim mutlu sona :) allahıma şükürler olsunki ne doguma kadar ne dogumdan sonra hiç bir komplikasyon yaşamadım çok saglıklı akıllı zeki bir oglum oldu ve şuan 3 buçuk yaşında. Allah’ıma 1000 şükürler olsun hiç korkma derim sadece dua et. Ve ben şu an 2 ci çocuğuma hamileyim.
Abla Efexor kullanan arkadaşından mıydı acabaBebeklerinde hic bir sorun yok rahat olun gebelikte ve emzirirken paxil v.s ilac kullanan ve dogum yapip cocuklari 1 yasinda olan whatsapp grubumuz var ordan biliyorum her saglikli insanda ne kadar risk varsa dr kontrolunde ilac kullanilirsa bebektr sikinti olma riski o kadar olur.. ya ben ilac icmedim ama sigarayi birakamadim hamilelikte. Dr dediki antidepresan kullansan sigaradan 3 kat daha iyiydi diye o yuzden rahat ol inan bebekte birsey cikmiyo rahat ol... h bebek isteyecek durumdaysan psikolojinde gayet idare edilebilir durumdadir ilacsiz denersin bajtin olmuyo kullanirsin dr seni rahatlatir ben ne desem inandirici gelmez dr senin dusmanin degil ve inan onlar saglik.konusunda bizi bizden cok dusunuyolar rahat ol bebisini yap..mutluluklar
Merhaba o whatsapp grubuna beni de eklermisinizBebeklerinde hic bir sorun yok rahat olun gebelikte ve emzirirken paxil v.s ilac kullanan ve dogum yapip cocuklari 1 yasinda olan whatsapp grubumuz var ordan biliyorum her saglikli insanda ne kadar risk varsa dr kontrolunde ilac kullanilirsa bebektr sikinti olma riski o kadar olur.. ya ben ilac icmedim ama sigarayi birakamadim hamilelikte. Dr dediki antidepresan kullansan sigaradan 3 kat daha iyiydi diye o yuzden rahat ol inan bebekte birsey cikmiyo rahat ol... h bebek isteyecek durumdaysan psikolojinde gayet idare edilebilir durumdadir ilacsiz denersin bajtin olmuyo kullanirsin dr seni rahatlatir ben ne desem inandirici gelmez dr senin dusmanin degil ve inan onlar saglik.konusunda bizi bizden cok dusunuyolar rahat ol bebisini yap..mutluluklar
o gruba beni de alirmisinizBebeklerinde hic bir sorun yok rahat olun gebelikte ve emzirirken paxil v.s ilac kullanan ve dogum yapip cocuklari 1 yasinda olan whatsapp grubumuz var ordan biliyorum her saglikli insanda ne kadar risk varsa dr kontrolunde ilac kullanilirsa bebektr sikinti olma riski o kadar olur.. ya ben ilac icmedim ama sigarayi birakamadim hamilelikte. Dr dediki antidepresan kullansan sigaradan 3 kat daha iyiydi diye o yuzden rahat ol inan bebekte birsey cikmiyo rahat ol... h bebek isteyecek durumdaysan psikolojinde gayet idare edilebilir durumdadir ilacsiz denersin bajtin olmuyo kullanirsin dr seni rahatlatir ben ne desem inandirici gelmez dr senin dusmanin degil ve inan onlar saglik.konusunda bizi bizden cok dusunuyolar rahat ol bebisini yap..mutluluklar
Ben paxil 10 mg kullandım 3.aydan itibaren. Kızım 26 günlük cok şükür sağlıklı bi sorun yok. Belki umut olur sizeMerhabalar yazinizi okudum ve bana bir umut oldunuz paxil icip bebegi olan hatta watsap grububumuz var onlarla dediniz. Benimde o gruba dahil olma ihtimalim var mı belgi almam gerekiyor
Hayırlı olsun çok sevindim Gökdeniz Allah analı babalı büyütsün.İnşallah biz de sağ Salim kucağımıza alırızBen paxil 10 mg kullandım 3.aydan itibaren. Kızım 26 günlük cok şükür sağlıklı bi sorun yok. Belki umut olur size
Allah razı olsunn teşşekkürlerBen paxil 10 mg kullandım 3.aydan itibaren. Kızım 26 günlük cok şükür sağlıklı bi sorun yok. Belki umut olur size
o gruba beni de alirmisiniz
benide o gruba alma imaknınız var mı ?Bebeklerinde hic bir sorun yok rahat olun gebelikte ve emzirirken paxil v.s ilac kullanan ve dogum yapip cocuklari 1 yasinda olan whatsapp grubumuz var ordan biliyorum her saglikli insanda ne kadar risk varsa dr kontrolunde ilac kullanilirsa bebektr sikinti olma riski o kadar olur.. ya ben ilac icmedim ama sigarayi birakamadim hamilelikte. Dr dediki antidepresan kullansan sigaradan 3 kat daha iyiydi diye o yuzden rahat ol inan bebekte birsey cikmiyo rahat ol... h bebek isteyecek durumdaysan psikolojinde gayet idare edilebilir durumdadir ilacsiz denersin bajtin olmuyo kullanirsin dr seni rahatlatir ben ne desem inandirici gelmez dr senin dusmanin degil ve inan onlar saglik.konusunda bizi bizden cok dusunuyolar rahat ol bebisini yap..mutluluklar
Hala kullanıyor musunuz peki. Ben bırakmayı çok denedım ama olmuyorBen paxil 10 mg kullandım 3.aydan itibaren. Kızım 26 günlük cok şükür sağlıklı bi sorun yok. Belki umut olur size
Hala kullanıyorum 20 mg olarakHala kullanıyor musunuz peki. Ben bırakmayı çok denedım ama olmuyor