Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ogluna bisey olmayacak.sen oyle saniyosun.biraz daha ilac kullan gececek.bosuna uzuluyosunAnkiyesite bozuklugu. Mesr hastalik duyuyorum yakinlarimdan hemen oglumda olucak dusuncesi sariyor beni. Gunlerim cok kotu geciyor. Hep kotu birsey olucak korkusuyla yasiyorum.
Oglumda kotu bir hastalik cikacak diye korkuyorum. Mutlu olamiyorum. Hicbirseyden zevk almiyorum. Depresyondayim acaipp..Korkularin sadece oglum hastalanacak diye mi? baska ne gibi korkularin var?
Cokkk tesekkur ederim. spora baslamak istiyorum. Gecsin bu gunler gecicek mi . Anneniz hangi ilaclari kullaniyor.Canim benim kiyamam sana. Kendim yasamasamda, seni cok iyi anliyorum, annem bir süre "korku" sebebiyle antideprasan ilac kullandi. Gelecek korkusu vardi annemde. Ama simdi iyi, Allah'a sükür. Cok kötüydü ama su an düzeldi cok cok iyi hayata daha olumlu daha pozitif bakiyor artik. Yani hastalanmadan önce bile bu kadar pozitif bakmiyordu hayata. Sende iyi olacaksin insAllah. Sakin ol. Ögluna hic birsey olmayacak. Sen sadece kendin öyle düsüne düsüne kendini korkutuyorsun aslinda. Kimse birsey yapmiyor, hayat oldugu gibi devam ediyor, sen kendi kendini korkutup üzüyorsun. Elinde olmadigini biliyorum, ama suna emin ol ki iyileseceksin. Annem bir sürü hap degistirdi, sonunda faydali olani buldu, belkide hapin yan etkisidir, yan etkilerini okudun mu? Okumadiysan hemen oku. Bilinclenmek seni rahatlatir. Eger yan etkilerinde seninkilere benzer birsey yoksa doktorun ile görüs. 7 gün sonraya randevü verdi diyorsun, tekrar arayip erkene alabilme sansin varsa dene derim. Ama yoksa eger o 7 gün boyunca ne yapmak seni rahatlatiyorsa onu yap. Yaninda birileri olsun sürekli, seninle muhabbet etsin ki kötü düsüncelere kapilma. Dua et bol bol. Banada yazabilirsin kötü oldukca her türlü yardimci olmak isterim, gecmis olsun cok.
Lustral gerçekten çok kötü ya, hem yan etkileri çok hemde depresyona giriyorsun iyice en iyi tedavi şekli sosyalleşmek, spor yapmak, arkadaşlarla gezmek, alışveriş yapmak, hobi edinmek, kursa gitmek bunların bir kaçını uygularsan inan ilaca ihtiyacın olmaz, geçmiş olsunArkadaslar lustral ve invega kullaniyorum. 20 gun oldu . Ama takintilarim cogaldi. Kendimi kotu hissediyorum. Ne yapmam gerekir.
Lustaral takıntı için bir numaradırArkadaslar lustral ve invega kullaniyorum. 20 gun oldu . Ama takintilarim cogaldi. Kendimi kotu hissediyorum. Ne yapmam gerekir.
Doktoruna başvur dozunu artıracaktır kendi başına yapmaLustaral takıntı için bir numaradır
Bende hicbir degisiklik yok . Ilacin yan etkileri gecti ama halen kaygilarim hat safhada.ben de yeni başladım lustrale. İlaçtan evvel başlayan iştahsızlığım devam ederken bir de kusmalar çıktı. İlacı almaktan da korkuyordum çok 2 gün oldu henüz çok sersemlik yaptı bir de. Gündüz alıyorum.
Sizin gelişme oldu mu