Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkese merhabalar bundan 3yıl önce içip çok kilo verdiriyor (37 kiloya indim)diye bıraktığım ilaca başladım ama bu sefer kilo aldırıyor d...o kadar çok ilaç denedikki doktorumla ne yapacağım bilmiyorum
Ben 2 hap kullandım.
Birisi uykusuzluk içindi, diğerleri beyindeki mutluluk hormonları içinmiş(pek bilgim yok, çok sıkıntılıydım, doktor böyle açıklama yapmıştı)
2. Hap değilde uykusuzluk hapı bana 3 haftada 10 kg aldırdı.
Bir anda nolduğunu anlayamadım.
Tamam uykum düzene bindi ama aşırı derecede kilo aldım.
Sonra bıraktım tabi doktora sormadan.
Çok yanlış, farkındayım ama o kadar kafaya taktım ki bu sefer de kilo aldığım için bozulacaktı psikolojim ve kaçacaktı uykularım
Herkese merhabalar bundan 3yıl önce içip çok kilo verdiriyor (37 kiloya indim)diye bıraktığım ilaca başladım ama bu sefer kilo aldırıyor d...o kadar çok ilaç denedikki doktorumla ne yapacağım bilmiyorum
Hayır bu ilaçlar ciddi yan etkileri olan ilaçlar ve çok tehlikeli reçetesiz zaten alınmıyor da ben 14 yıldır kullanıyorum depresyon için son iki yıldırda fibromiyalji ve hassas bağırsak için kullanıyorum maalesef
Hayır bu ilaçlar ciddi yan etkileri olan ilaçlar ve çok tehlikeli reçetesiz zaten alınmıyor da ben 14 yıldır kullanıyorum depresyon için son iki yıldırda fibromiyalji ve hassas bağırsak için kullanıyorum maalesef