• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Antidepresan gebelik yardımmmm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sue1907sue

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2017
393
165
103
Arkadaşlar genelde yorumlardan biliyoruz birbirimizi ama genel anlamda kaygı bozukluğu anksiyete panik atak okb yaşıyorum hepsi sırayla oluyor 3 yaşında kızım var tek kalsın istemiyoruz 2. Bebek için duloxx azalttım ama depresyon sıkıntıları yaşıyorum yine nasıl atlatıcam sizler ilaç kullanırken nasıl atlattınız sürekli hasta mıyım ölcek miyim korkusu yaşıyorum nasıl bir daha bebeğim olcak kızım çok kardeş istiyor lütfen yardım edin aşan var mı bu durumu

Merhaba 10 yıl Major depresyon tanısı ile çeşitli antidepresanlar kullandım ve sonunda hepsini bıraktım şuan 2 aylık hamileyim 😊 eğer psikolojik rahatsızlıklarınız devam ediyorsa psikiyatristiniz eşliğinde tamamen tedavi olana kadar gebeliği ertelemenizi öneririm. Aksi durumda bundan bebeğiniz de etkilenecektir. Sevgiler 🙏

Merhaba 10 yıl Major depresyon tanısı ile çeşitli antidepresanlar kullandım ve sonunda hepsini bıraktım şuan 2 aylık hamileyim 😊 eğer psikolojik rahatsızlıklarınız devam ediyorsa psikiyatristiniz eşliğinde tamamen tedavi olana kadar gebeliği ertelemenizi öneririm. Aksi durumda bundan bebeğiniz de etkilenecektir. Sevgiler 🙏
İyi oldunuz mu öyle mi bıraktınız bırakınca hastalık tekrarlar gibi oldu mu. Bebeğinizi sağlıkla kucagına al inşallah

İyi oldunuz mu öyle mi bıraktınız bırakınca hastalık tekrarlar gibi oldu mu. Bebeğinizi sağlıkla kucagına al inşallah
Teşekkür ediyorum 😊 Dediğim gibi 10 yıl tedavi gördüm son 2 yıl atak yaşamadığım halde ilaçlara devam etmemi söyledi doktorum. Sonrasında bırakmaya çalıştım ama bırakınca kendimi kötü hissettim doktorum iyi hissedene kadar ilaçlarıma devam etmemi söyledi ama pes etmedim tamamen iyi hissedene kadar ilaçlarımı kullandım ve 2 ayrı ilaç kullanıyordum önce birini 3 ay sonra diğerini bıraktım. (Bu süreç de 2 yıl kadar sürdü ilaçlar bağımlılık yapıyor maalesef) Umutsuzluğa kesinlikle kapılmayın bu süreçte iyi bir doktorunuz olması sizi çok iyi takip etmesi çok önemli. Bu da bir hastalık ve tedavisi diğer hastalıklara göre biraz daha uzun ve yorucu Olsada var. Önemli olan sizin ve etrafınızdakilerin inancı ve çabası 🙏 sizede geçmiş olsun umarım en yakın zamanda atlatırsınız

Çok soru soruyorum kusura bakmayın.. Majör depresyon yaşayan arkadaşım var.. Bende aynı zamanda depresyon başladı hissizlik eskisi gibi keyif alamama geçmişi hissedememe gibi bunlar geçen şeyler mi siz hayata döndünüz mü

Back
X