Bu ilaçlar doktor gözetiminde kullanılmalı. Kafanıza göre baslayamayacaginiz gibi kafanıza göre de birakmamalisiniz.kızlar ben 2 hafta önce kullandığım antidepresanı bıraktım. 2 gündür dışardayken başım dönüyor gibi böyle sersemlik var, ve yemekten sonra midem bulanıyor kulaklarıma bir ağırlık çöküyor. Özellikle göz hareketlerimde bir sorun var yani gözümü çevirince anında başıma bir zonklama giriyor. Önce korktum bir şey mi var diye ama sonra ilacı bıraktığım aklıma geldi. Bir de salak gibi zönk diye bıraktım. Bu yan etkiler bu kadar geç çıkar mı? Başlarda bir şey yoktu. Yaşayan var mı?
Canım azaltarak bırakacaktınkızlar ben 2 hafta önce kullandığım antidepresanı bıraktım. 2 gündür dışardayken başım dönüyor gibi böyle sersemlik var, ve yemekten sonra midem bulanıyor kulaklarıma bir ağırlık çöküyor. Özellikle göz hareketlerimde bir sorun var yani gözümü çevirince anında başıma bir zonklama giriyor. Önce korktum bir şey mi var diye ama sonra ilacı bıraktığım aklıma geldi. Bir de salak gibi zönk diye bıraktım. Bu yan etkiler bu kadar geç çıkar mı? Başlarda bir şey yoktu. Yaşayan var mı?
Evet başıma geldikızlar ben 2 hafta önce kullandığım antidepresanı bıraktım. 2 gündür dışardayken başım dönüyor gibi böyle sersemlik var, ve yemekten sonra midem bulanıyor kulaklarıma bir ağırlık çöküyor. Özellikle göz hareketlerimde bir sorun var yani gözümü çevirince anında başıma bir zonklama giriyor. Önce korktum bir şey mi var diye ama sonra ilacı bıraktığım aklıma geldi. Bir de salak gibi zönk diye bıraktım. Bu yan etkiler bu kadar geç çıkar mı? Başlarda bir şey yoktu. Yaşayan var mı?
Merhaba bende bırakalı 1 sene oluyor azalta azalta bıraktım ama ilk başlarda iyiydim şimdi yine sürekli biberleri ağrıyor titreme baş dönmesi karnım sürekli bi hareketli herşeyi kötüye yoruyorum hayattan zevk almıyorum resmen 13 sene ilaç içtim ama yinede kötüyüm napacagız bilmiyorum ömür boyu böylemi olacak offf offf sende neler oluyoEvet başıma geldi
Birden bıraktım,hastanelik oldum
Kusma,ishal,iştahsızlık,moral bozukluğu,nefes darlığı,uyuyamama,titreme...
Doktora git ve durumu anlat.hemen kurtulacaksın
Fakat iki hafta da bu kadar etki edermi acaba
Bilemedim
İlaçtan değil belkide
Sizin teshısınız neydı depresyon muMerhaba bende bırakalı 1 sene oluyor azalta azalta bıraktım ama ilk başlarda iyiydim şimdi yine sürekli biberleri ağrıyor titreme baş dönmesi karnım sürekli bi hareketli herşeyi kötüye yoruyorum hayattan zevk almıyorum resmen 13 sene ilaç içtim ama yinede kötüyüm napacagız bilmiyorum ömür boyu böylemi olacak offf offf sende neler oluyo
Panik atak ve ansiyete kaygı bozukluğu ne ararsan var malesefSizin teshısınız neydı depresyon mu
Kac ay oluyor siz bırakmaya calisali ben 4 aydir kademeli bile biraksam hâlâ belirtilerini yasiyorum kac ay daha surecek buMerhaba bende bırakalı 1 sene oluyor azalta azalta bıraktım ama ilk başlarda iyiydim şimdi yine sürekli biberleri ağrıyor titreme baş dönmesi karnım sürekli bi hareketli herşeyi kötüye yoruyorum hayattan zevk almıyorum resmen 13 sene ilaç içtim ama yinede kötüyüm napacagız bilmiyorum ömür boyu böylemi olacak offf offf sende neler oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?