- 26 Kasım 2015
- 1.916
- 548
- 123
antidepresan paxil 10 mg kullanıyordum. bir hafta önce 5 mg a düştük. zaten arada bir yoklayan depresiflik halim yerini birden çöküşe bıraktı. ilaçsız yaşamak istiyorum ama böyle de ölüye döndüm inanın işe nasıl geldim bir bn ben allah bilir zorla calısıyorum mecburluktan hatta calısamıyorum ama son gücümle zorluyorum dün psikoterapiye gittiim. ona devam edeceğim mecbur aslınd aherkes başa cıkarken ben niye destek alıyorum diye üzüyorum kendimi ama kötü olmaktansa mecburum.
antidepresan ilaç bırakan var mı bu süreç geçer mi tekrar doktora gideceğim bugün ilaca tekrar dön diyebilir..
terapistim dayan dedi ama tam bir hafta oldu. asırı depresifim devamlı ağlamak istiyorum hersey cok kötü olacak diye düşünüyorum . uyuyorum devamlı uyumak ve ağlamak istiyorum baska hiçbirşey istemiyorum.
yetişmesi gereken projelerim var bu da cıkmaza sokuyor calısamıyorum. ve en önemlisi yemek yiyemiyorum
antidepresan ilaç bırakan var mı bu süreç geçer mi tekrar doktora gideceğim bugün ilaca tekrar dön diyebilir..
terapistim dayan dedi ama tam bir hafta oldu. asırı depresifim devamlı ağlamak istiyorum hersey cok kötü olacak diye düşünüyorum . uyuyorum devamlı uyumak ve ağlamak istiyorum baska hiçbirşey istemiyorum.
yetişmesi gereken projelerim var bu da cıkmaza sokuyor calısamıyorum. ve en önemlisi yemek yiyemiyorum