- Konu Sahibi scholarppty
-
gecmis olsun arkadasim. siz dr.lariniza guvenin. onlar sizi ve bebeginizi tehlikeye atacak girisimler de bulunmazlar. zaten gebelige uygun ilaclar kullanmislardir diye dusunuyrm.
Öncelikle çok geçmiş olsun canım iyi atlatmışsın gene maşallah sanada bebişinede.Doktoruna güven eğer bı zararı olsa antibiyotık ağrı kesici iç dermi sana,kendine kuruntu yapıpta hıç canını sıkma bebişinede üzülmesin.hamileyken Vücuttaki iltihaplanma tedavi edılmezse çok zararlı oluyormuş benım doktorumda aynısını söylemişti.Bolbol c vitamını meyva sonrada yat dınlen ohhh işler dursun boşverr
Bir ben boyleyim saniyordum.8. Kutu antibiyotigim yeni bitti.hamileligimin basinda ciddi kanamalarim oldu hep hastanede yattim.igne progestan surekli yapildi.sonra vucudumda enfeksiyon cikti 20 bin.antibiyotik hemen.ama dusmedi hic.sonra bi grip oldum 15 gun surundum.burun spreyi bile kullandim.sonraaaa enfeksiyon mememde apse varmis.yine antibiyotik apse icin.ve her antibiyotik sonrasi vajinal mantar.kortizonlu krem ve fitil.apse o kadar antibiyotige ragmen kurumadi igneyle cektiler ve yine antibiyotik.yok olmadi yine bu sefer cerrahi mudahele dedi dr.meme me hafif uyusturucu igne yapip kesik atti dr.ucunada hortum gibi bisey takti.kesildigini hissetmedimde iltihabi bosaltirken dizlerimin bagi cozuldu resmen.tabi yine anbiyotik.sonrasinda da mantar.2 ser kutu yazdiklari bile oldu.gecen hafta mememdeki hortumu cikardilar ama kesi yerinden cok fazla ihtihap akiyor hala.gitsem yine antibiyotik yazilcak.bu arada tansiyonum var.tansiyon ve kan sulandirici iciyorum.suan 33+2 gunlugum.kizim iyi cok sukur.allah a emanet yasiyoruz ikimizde bu gunume sukur diyorum.
Oh sonunda buldum seni arkadaş olarak eklemeden msj yazılmıyo sana ekledm henüz onaylanmadı burda görünce çok sevindm :) yazdıklarını okudum maşallah çok şey olmış ama doğumunada çok az kalmş ozMan rahatlardın
Bir ben boyleyim saniyordum.8. Kutu antibiyotigim yeni bitti.hamileligimin basinda ciddi kanamalarim oldu hep hastanede yattim.igne progestan surekli yapildi.sonra vucudumda enfeksiyon cikti 20 bin.antibiyotik hemen.ama dusmedi hic.sonra bi grip oldum 15 gun surundum.burun spreyi bile kullandim.sonraaaa enfeksiyon mememde apse varmis.yine antibiyotik apse icin.ve her antibiyotik sonrasi vajinal mantar.kortizonlu krem ve fitil.apse o kadar antibiyotige ragmen kurumadi igneyle cektiler ve yine antibiyotik.yok olmadi yine bu sefer cerrahi mudahele dedi dr.meme me hafif uyusturucu igne yapip kesik atti dr.ucunada hortum gibi bisey takti.kesildigini hissetmedimde iltihabi bosaltirken dizlerimin bagi cozuldu resmen.tabi yine anbiyotik.sonrasinda da mantar.2 ser kutu yazdiklari bile oldu.gecen hafta mememdeki hortumu cikardilar ama kesi yerinden cok fazla ihtihap akiyor hala.gitsem yine antibiyotik yazilcak.bu arada tansiyonum var.tansiyon ve kan sulandirici iciyorum.suan 33+2 gunlugum.kizim iyi cok sukur.allah a emanet yasiyoruz ikimizde bu gunume sukur diyorum.
Ya bu kadar negatif şey bir araya gelince beğeni yapmak nasıl olur bilemedim ama gözlerimi doldurdun ağlıyorum inan hıçkıra hıckıra nasıl gerilmişim bilemezsin ateşimde düşmüyor tabi bu şekilde akşama kadar yattım yine yatmaktan yoruldum resmen. Acaba kaçıncı ayda negatif haberini alacağım buna ben sebep oldum Allahım huzurunda bunun hesabını nasıl vereceğim yavrumun suratına nasıl bakacağım diye diye yedim bitirdim kendimi bugün yine içim kurudu ağlamaktan ve seni okudum bu sefer yine başladım ağlamaya inşallah bende evladımın sorunsuz haberlerini alırım senin gibi dün sabah gayet iyi dedi ama daha 8 haftalık herhangi bir anomali belli olmaz bile hala uyumadım uyuyamıyorum uykusuz 3. gün bitti.
Rabbim şifalar versin sana hayırlısıyla güzel prensesini hayırlısıyla gününde kucağına alırsın inşallah
Anammm canim benim.ben cepten girdigime arkadaslik isteklerini goremiyorum.dur hallederim ben onu. Valla hala yasiyorum kuzum ya cok iltihap akiyor bu hafta bebikimi gormeye gidicem nasipse onu bi goreyimde tekrar gidicem apse icin.cok az kaldi ya hayirla saglikla bi dogsun da hepsi gecicek.sen ne yaptin seninde buyuyordur minik savasci masallahhh.
Bende telden giriyorm geçen bilgisayardan bakınca farkettim ozaman göründü tüh ya geçmedimi hala o iltihap çok zor olur inş bebeğini sağlıklı görürsün zaten az kalmış oh ne güzel kurtulmışsın sayıyorm ben artık :) ben çok fenayım miğrenim tutuyo ilaç içemiyorm o ağrıyıda çekerken tükeniyorm resmen o bugün geçtide miğdem çok fena böle tarif edemediğim bi ağrı ama aşırı derecede sanki taş oturmış gibi hiç bişey yedirmiyo mahvediyo yediğim an normlmi bu sence
Ay agzin bal yisinnnn.kurtulmus say sen beni bende sayam dimi artik.kuzum miden gaz sancisindan agrir.hamileligin ilk basinda gaz cok olur.gaviscon surup al valla mucize o.hemde a grubu.yani hamilelikte icmekten cekinmemen gereken bi ilac.hic bir zarari yok.doyle dr bile yazar.ha bu arada niye migren tuttumu ilac icmiyorsun parol u her dr veriyor.cektigin o migren sancisinin stredi bebege ilactan daha zararli.sen iyice dr unla konus canim miden icin de migren icinde boyle eziyet ediyorsun hem kendine hem bebikine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?