Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
doktor kızıma antibiyotik verdi ama ben kullanmak istemiyorum çok zararları olduğunu duydum.soğuk algınlığı öksürüğe başka ne ii gelir.kızım daha 8.ayında yardım lütfen
soğuk algınlığına ıhlamur elma kaynat içir ve burnunu hep açık tut onun içinde deniz suyu kullan..ama eğer enfeksiyon varsa malesef kullanmamakla ilerletirsin daha ağırlaşabilir...
benden onceki arkadasın dedigi gibi enfeksiyona baglı bir hastalık geciriyorsa bebisin antibiyotik kullanman gerek.Benim kızımda doktorların ihmali ve antibiyotik gerekmez dusuncesiyle(enfeksiyon oldugunu anlayamadılar,viral sandılar) bronsit oldu ve akabinde siseler dolusu antibiyotik ve baska diger ilaclar icti.Keske zamanında 3-5 gunluk antibiyotik verseydiler de kuzum o sıkıntıyı yasamasaydi.Gecmis olsun.
her annenin sıkıntısı şu antibiyotikler. benim kızımda 5,5 aylık ve 1,5 aydır 3 çeşit antibiyotik kullandı maalesef. idrar yollarında bakteri tespit edildi, tedavisi için antibiyotik şart dediler, hoş 1,5 ay oldu o kadar ilaca rağmen halaa iyileşemedik bi yandan zararlı diyolar bi yandan kullanmasan olmaz diyolar. hiç orta yolu yok bu işin.