Kalkip bunu sormak için doktora gidemeyecegime göre..En dogru yanıtı doktorunuz bilir ..
Kafanıza göre antibiyotik alacak yetkinlikteyseniz sorunuzun cevabını da bilmelisinizKalkip bunu sormak için doktora gidemeyecegime göre..
Kafama göre antibiyotiği nasıl alayım?Kafanıza göre antibiyotik alacak yetkinlikteyseniz sorunuzun cevabını da bilmelisiniz
Siz bilirsiniz ben için desem içecekmisiniz yada içmeyin desem doktorunuza neden gidemiyeceksiniz magnezyum verende kendi değilmiKalkip bunu sormak için doktora gidemeyecegime göre..
Yok ikisinide veren farklı doktorlar. Daha önce içen deneyen bilgisi olan varsa diye sordum yani sorun cikmadiysa icerim tabiSiz bilirsiniz ben için desem içecekmisiniz yada içmeyin desem doktorunuza neden gidemiyeceksiniz magnezyum verende kendi değilmi
Anladım teşekkür ederimmBir sorun olmaz. Magnezyumu besinlerin içinde de alıyoruz, ilaç değil, besin takviyesi. Ve zaten Antibiyotik metabolizması ile hiç alakası yok.
Anladım ama bazı antibiyotiklerle etkileşime giriyormuş antibiyotikler aile hekimine danışınYok ikisinide veren farklı doktorlar. Daha önce içen deneyen bilgisi olan varsa diye sordum yani sorun cikmadiysa icerim tabi
Tamamdır teşekkür ederimAnladım ama bazı antibiyotiklerle etkileşime giriyormuş antibiyotikler aile hekimine danışın
Teşekkür ederimm öyle yapacağım bendeİlaca göre değişir mi bilmiyorum ama ben kullandım sanırım 3-4 kere, doktorum magnezyum kullandığımı bilmesine rağmen herhangi bi şey söylemedi. Sadece hep söylediği şey tüm ilaçların arasına en azından bi yarım saat 1 saat koy diyor.