Çocuk Hastalıkları antibiyotik kullanan var mı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

fxuxsfxuxs

yanılsamalar ülkesi
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
2.482
11
45
kızım birkaç gündür çok fazla olmamakla birlikte öksürüyordu. dün gece arttı biz de bu sabah doktora götürdük antibiyotik şurup verdi mecbur kullanıcam çünkü çok öksürüyor gce uyanıp ağlıyor içim parçalandı ama antibiyotiğe de hep olumsuz bakmışımdır niyeyse... siz bebişlere antibiyotik verdiniz mi hiç ya da hasta olduysa ne kullandınız

Canım,çok geçmiş olsun.başıma gelmdei ama doktor kullan dediyse için rahat olsun.umarım en kısa zamanda kızın iyileşir..

kızım birkaç gündür çok fazla olmamakla birlikte öksürüyordu. dün gece arttı biz de bu sabah doktora götürdük antibiyotik şurup verdi mecbur kullanıcam çünkü çok öksürüyor gce uyanıp ağlıyor içim parçalandı ama antibiyotiğe de hep olumsuz bakmışımdır niyeyse... siz bebişlere antibiyotik verdiniz mi hiç ya da hasta olduysa ne kullandınız

canım geçmiş olsun geçen hafta bebeğim ateşlendi diye götürdük idrarda bol lökosit çıktı suprax diye bi antibiyotik şurup verdi o arada idrar tahlilini tekrarlayalım bazen idrar koyu olduğunda lökosit varmış gibi görünüyo dedi neyse yaptırdık sonucu 3 gün sonra alınacaktı bu arada 5 gün kullandık meğer doktorun dediği gibi idrar koyuymuş lökosit yokmuş. doktor son çare olarak antibiyotik vermeli bence biz boşuna içmiş olduk. bence eğer imkanın varsa başka bir doktora daha götür ve antibiyotik verildiğini söyle.
hiç bir tahlil yapmadımı size doktorunuz?

tahlil yapmadı göğsünü dinledi kulakarına baktı biraz hırıltı varmış kulakları da biraz kötüymüş söylediği bu. devlet hastanesinde tek çocuk doktoru buralarda başka dr yok maalesef

canım geçmiş olsun.benim oğluşum 60 günlükken grip olmuştu.o zaman öksürük için şurup vermişti dr.o zaman kullanmıştım.dr pek vermek istememişti ama mecburen yazıyorum demişti.öksürüğü azcık geçer gibi olunca ben hemen bıraktı.sonra iyileşti zaten.

Canım çok geçmiş olsun,çabucak iyileşir inşaallah

biz nerdeyse 2 aydır antibiyotik kullanıyoruz.kızım 2 aylıkken 20 gün arayla 2 sefer idrar yolu enfeksiyonu geçirdi tıp fakültesinde nefroloji polk.götürdük.orda takipte şuan.zararlı olmazmı diye sordum böbrekleri korumak için antibiyotik şart dedi dr

bizimde dün öksürüğümüz oldu dr götürdük hemen antibiyotik yazdı tadı çok acı hiç sevmedi ağlayıp duruyor verince öksürüğüde geçti ne yapsak acaba bıraksam mı?

bizim öksürük de geçti ama antibiyotiği1 hafta kullanmak gerekiyor sanırım yarım bırakmak iyi değilmiş
walla bizim kız bütün ilaçları şapur şupur içiyor ben de anlamadım

X