- 21 Ocak 2015
- 9
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
LR nın peptıde ıcerıklı urınlerını tavsıye eden var mı acep?AntiAge ürünleri konusunda son zamanların devrim ürünleri kesinlikle LR'de. Tanışmamış olmak büyük bir kayıp gerçekten?...
GNC ve Solgar dan ne hbr pekı?Golden Arizona Korexi Hyaluronic acid collegan kullanabilirsiniz kuru ciltleri nemlendiriyor ve fiyatı çok uygundur ürün kaliteli formülü güzel
Yalnız sakın o kadarı LDLyı yukseltmesın? kas yaparken goz çıkar aman haaBayanlar evde duduklude yapacaginiz kemik suyunda bolcaHyaluronik asit var. Tavuk olur inek kemigi olur kasaplardan alabilirsiniz. Icine sirkede koyarsaniz daha cok asitin ve kalsiyumun suya cikmasini saglarsiniz. Kemikli et yemegi yaptiginizda suyu soguyunca gorursunuz jole kivamini alir iste o Hyaluronik asittir. Hollywood unlulerinin gunde bir bardak kemik suyu ictigi bilinir. Ben bolca yapip buzluga koyuyorum. Corbalara iki su bardagi kadar eklerim hep. Herkezde ne krem kullandigimi sorar hic soylemem ama sizle paylasmak istedim nedrnse. Birde lifli beslenin. Lif cildin elastikiyeni artirir.
AntiAge ürünleri konusunda son zamanların devrim ürünleri kesinlikle LR'de. Tanışmamış olmak büyük bir kayıp gerçekten?...
ben de her yıl kendimi 6 ay kampa sokar, düzenli beslenir, solgar female, koenzim qh, omega3 gibi multivitamin ve antioksidanlar kullanırım. new life marka. kesinlikle fazlasıyla da faydasını görürüm.Bir süre hyaluronic asit kullandım, solgarın ama çok öyle kayda değer bir faydası olmadı ve ikinci kutuyu bitirmeden bıraktım. Zaten o hapı yutmak da meseleydi, o kadar büyük ki boğazıma tıkanıp kalacağını hissediyordum, pahalılığı da cabası. Reklam yapmak gibi olmasın ama bir süredir
New life omega 3 S-1200
New life CoEnz - QH
Solgar alpha lipoik asit 200 mg
Multivitamin
bu dördünü günlük kullanmaya başladım. Omega 3 ü düzenli olarak zaten kullanıyordum fakat alpha lipoik asit ve koenzime başladıktan bir süre sonra hatta kutuları henüz yarılamadan cildim acayip gerilmeye başladı. Alnımda görmeye alışkın olduğum hafif çizgiler artık yok. Hatta bir doktora danışmayı düşünüyorum çünkü koenzim çok etkiliymiş ve kullanmaya başladıktan bir süre sonra iki günde bir veya üç günde bir alınması gerekiyormuş. Lipoik asit de öyle. Bu arada alpha lipoik asit kullanırken vücuttaki B vitaminleri seviyesinin düşük olmaması gerektiğini ve ayrıca iki veya üç aylık kürler halinde kullanılması gerektiğini okudum. Bakalım bu süreç nasıl gidecek. Yüzüm somun gibi şişip gerilmeye başladı. Yaşım 39.
Kızlar sizlerin de yorumlarına dayanarak Solgarın Hyaluronic Acid almaya karar verdim. Fakat hiçbir yerde bulamıyorum. İnternette de stoklarda yok. Bulabileceğim bir yer var mı veya bu da aynı işi görüyor, bunun da MG’ları, içeriği aynı diyebileceğiniz başka bir ürün var mı?
Merhaba. Aldım. Ayın 10 undan beri düzenli kullanıyorum. Şuan sadece bir dolgunluk hissediyorum yüzümde. Kırışıklıklarda henüz bir gelişme yok. Ama daha 16 gündür kullanıyorum tabi. 3 ay düzenli diyordu her yerde.Merhaba aldiniz mi acaba ?sonuclari burdan da paylasir misiniz?
Anti aging haplarından hangilerini kullanıyorsunuz ve hangilerini tavsiye edersiniz ?
Melissacım hyaluronik asit kollejen complex+q10 alpha lipoik asit e başladım bende solgarın yalnız hepsinin birlikte ağır geleceğini düşündüğüm için hyaluronik asit kollejen complexi 2ye bölüyorum yanında da 1gün q10 diğer gün alpha lipoic asit içiyorum bu şekilde 3 aylık kür şeklinde kullanıcam daha dün başladım gençlik aşısından memnun kaldığını yazmışsın çok sevindim senin adına fiyat ne ödedin biraz daha detaylı paylaşır mısın?Acaba kolajen haplarından mı bahsediyorsunuz. Ben geçen hafta H100 gençlik aşısı yaptırdım. Oradaki doktor önerdi.Gittim bir eczaneye içeriklerine bakarak aldım. Öncelikle Collagen Beauty Plus kullandım. İçerisinde 7 şase var. Yoğun kolajen içeriyormuş. Sonrasında 32 adetlik haplarından aldım. Kür gibi uyguladığım 7 şase inanılmaz iyi geldi bana. Zaten yüzüm porselen gibi oldu aşıdan sonra. Ayrıca tüm vücudum sıkılaştı. Beraberinde bel inceltici korse de kullandım. Şimdilik sonuçtan çok memnunum. 1-2 ayda bir 7 şase alıp kür yapacağım kendime. 30 yaşından sonra vücuttaki kolajen üretimi duruyor. Aynen diğer vitaminler gibi onu da desteklemek gerekiyormuş. Şimdilik 32'lik hapı her gün içiyorum.
Bu arada gençlik aşısı toplam 3 seans yapılacak. Önümüzdeki çarşamba 2. seansımı da yaptıracağım bakalım memnuniyetim artacak mı kızlar
Melissacım hyaluronik asit kollejen complex+q10 alpha lipoik asit e başladım bende solgarın yalnız hepsinin birlikte ağır geleceğini düşündüğüm için hyaluronik asit kollejen complexi 2ye bölüyorum yanında da 1gün q10 diğer gün alpha lipoic asit içiyorum bu şekilde 3 aylık kür şeklinde kullanıcam daha dün başladım gençlik aşısından memnun kaldığını yazmışsın çok sevindim senin adına fiyat ne ödedin biraz daha detaylı paylaşır mısın?
solgar hyaluranıc acıd tablet kullandım 3 ay yuzum cok sıstı balon gıbı oldu. bence yuvarlak yuzlulerın asla kullanmaması gereken bı vıtamın. bı daha tovbe :) :) aynı asırı botoks yaptıran gulunc duruma dusen unluler gıbı oldum vucudumda asırı su tuttu. tavsıte etmıyorum aslaGNC ve Solgar dan ne hbr pekı?
Dermotologunuzdan fikir alabilirsiniz.Bu tür takviyelerin kullanımi icin hangi bölume gidilmesi gerek danışmak icin?
Bir süre hyaluronic asit kullandım, solgarın ama çok öyle kayda değer bir faydası olmadı ve ikinci kutuyu bitirmeden bıraktım. Zaten o hapı yutmak da meseleydi, o kadar büyük ki boğazıma tıkanıp kalacağını hissediyordum, pahalılığı da cabası. Reklam yapmak gibi olmasın ama bir süredir
New life omega 3 S-1200
New life CoEnz - QH
Solgar alpha lipoik asit 200 mg
Multivitamin
bu dördünü günlük kullanmaya başladım. Omega 3 ü düzenli olarak zaten kullanıyordum fakat alpha lipoik asit ve koenzime başladıktan bir süre sonra hatta kutuları henüz yarılamadan cildim acayip gerilmeye başladı. Alnımda görmeye alışkın olduğum hafif çizgiler artık yok. Hatta bir doktora danışmayı düşünüyorum çünkü koenzim çok etkiliymiş ve kullanmaya başladıktan bir süre sonra iki günde bir veya üç günde bir alınması gerekiyormuş. Lipoik asit de öyle. Bu arada alpha lipoik asit kullanırken vücuttaki B vitaminleri seviyesinin düşük olmaması gerektiğini ve ayrıca iki veya üç aylık kürler halinde kullanılması gerektiğini okudum. Bakalım bu süreç nasıl gidecek. Yüzüm somun gibi şişip gerilmeye başladı. Yaşım 39.