- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.685
Bence de yeterli kısmı öğrenmişsin canımYazmayı unutmuşum, büyükler leke ve yara izine iyi geldiğini söyler, onun dışında başka faydasına bakmadım, bana güzelliği bağlayan kadarı yetti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de yeterli kısmı öğrenmişsin canımYazmayı unutmuşum, büyükler leke ve yara izine iyi geldiğini söyler, onun dışında başka faydasına bakmadım, bana güzelliği bağlayan kadarı yetti
yok tatlım çayını içiyoruz da, ama koyu renk verip özü çıkınca pamukla yüzümüzede sürebiliriz, babam içerdi banada sür derdi işte :)Elini çabuk tutsan iyi olur canım
Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim canım.içmiyoruz de mi,yüzümüze sürüyoruz sadece?
Anladım canım.teşekkürler.yok tatlım çayını içiyoruz da, ama koyu renk verip özü çıkınca pamukla yüzümüzede sürebiliriz, babam içerdi banada sür derdi işte :)
merhaba kızlar.benimde kullandığım ürünler var..31 yaşındayım param oldukça ara ara kürler halinde bazı ürünler alıp kullanıyorum..kazayaklarım dışında bir kırışıklık yok yüzümde..onlarda güldüğüm zaman görünüyor zaten..sabahları aç karnına lipoic acid 200 mg ..kahvaltıdan sonra Coq 10 ve ester c 1000 mg alıyorum...bunlar biraz pahalı oluyor tabiki..alabilirsem hyaluronik asit tabletide ekliyorum bunlara ek olarak...faydasını gördünmü derseniz dediğim gibi kırışıklığım yok ama ileriye yatırım yapıyorum..zaten herkes yaşımı göstermediğimi söylüyor...osman müftüoğlu doktorun yazılarını okuyarak böyle bir şeye kalkıştım
.....
Arkadaşlar içinde a vitamini c vitamini bulunduran kolajen vitamini varmı ?
Bir süre hyaluronic asit kullandım, solgarın ama çok öyle kayda değer bir faydası olmadı ve ikinci kutuyu bitirmeden bıraktım. Zaten o hapı yutmak da meseleydi, o kadar büyük ki boğazıma tıkanıp kalacağını hissediyordum, pahalılığı da cabası. Reklam yapmak gibi olmasın ama bir süredir
New life omega 3 S-1200
New life CoEnz - QH
Solgar alpha lipoik asit 200 mg
Multivitamin
bu dördünü günlük kullanmaya başladım. Omega 3 ü düzenli olarak zaten kullanıyordum fakat alpha lipoik asit ve koenzime başladıktan bir süre sonra hatta kutuları henüz yarılamadan cildim acayip gerilmeye başladı. Alnımda görmeye alışkın olduğum hafif çizgiler artık yok. Hatta bir doktora danışmayı düşünüyorum çünkü koenzim çok etkiliymiş ve kullanmaya başladıktan bir süre sonra iki günde bir veya üç günde bir alınması gerekiyormuş. Lipoik asit de öyle. Bu arada alpha lipoik asit kullanırken vücuttaki B vitaminleri seviyesinin düşük olmaması gerektiğini ve ayrıca iki veya üç aylık kürler halinde kullanılması gerektiğini okudum. Bakalım bu süreç nasıl gidecek. Yüzüm somun gibi şişip gerilmeye başladı. Yaşım 39.
Ben normalde kendi resmimi facebook da bile paylaşmıyorum açıkçası ama hapları kullanmadan önce yakından belirleyici bir resim çekinmiş olsaydım şimdikiyle karşılaştırılabilirdi evet güzel bir fikir olurdu.öncesi ve sonrası fotoğraf paylaşsaydın çok mutlu olurduk
E enerjidenizi birde bunlar vitamin takviyesi olduğu için soruyorum. Kilo yapma, kıl oluşumunu (saç-tırnak) güçlendirdiği yada hücre yenilediği için tüylenme,iştah açma gibi yan etkisi varmı. Zaten iştahım açık , zor zaptediyorum ve tabiki yaş skalası, kan gurubu, vb gibi ayırt edici belirleyicileri var mı?
Tesadüfen karşılaştığım bir konu oldu bu... hatta böyle bir diyetin olduğundan haberim dahi yoktu... ve ben onsekiz yaşından beri neredeyse böyle bir diyet uyguluyormuşum hatta bunun bir adı varmış ve bunun şoku içersindeyim... unutmadan şuan kırk yaşında biriyim; kilo problemim hiç olmadı ve yaşımı göstermediğimle ilgili hep yorumda bulunur insanlar... yıllarca çevremdeki insanların " düzensiz ve sağlıksız besleniyorsun " yorumlarına inat, görüntüde onlardan daha fit ve genç görünmem de bunun bir cevabı olabilir... sayenizde bu diyetle ilgili diğer ayrıntıları da araştıracağım...bende bu kahvaltıyı atlama olayını beslenme bülteni sitesinde ahmet aydından öğrendim ve kesinlikle inanıyorum. az ve sık beslenmek son yüzyılın uydurduklarından bence. eskdien kahvaltı diye bişey zaten yokmuş osmanlı zamanında falan, geç kahvaltı ve akşam yemeği varmış sadece, hatta daha gerilere taş devrine gidince insanlar bi öğün besleniyormuş araştırmalara göre, ilgili makaleleri besleme bülteni sitesinden okuyabilirsiniz