Anti-Aging Anti-aging haplar ( Kollajen ,Hyaluronic acid vb.)

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Elini çabuk tutsan iyi olur canım:110:
Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim canım.içmiyoruz de mi,yüzümüze sürüyoruz sadece?
yok tatlım çayını içiyoruz da, ama koyu renk verip özü çıkınca pamukla yüzümüzede sürebiliriz, babam içerdi banada sür derdi işte :)

merhaba kızlar.benimde kullandığım ürünler var..31 yaşındayım param oldukça ara ara kürler halinde bazı ürünler alıp kullanıyorum..kazayaklarım dışında bir kırışıklık yok yüzümde..onlarda güldüğüm zaman görünüyor zaten..sabahları aç karnına lipoic acid 200 mg ..kahvaltıdan sonra Coq 10 ve ester c 1000 mg alıyorum...bunlar biraz pahalı oluyor tabiki..alabilirsem hyaluronik asit tabletide ekliyorum bunlara ek olarak...faydasını gördünmü derseniz dediğim gibi kırışıklığım yok ama ileriye yatırım yapıyorum..zaten herkes yaşımı göstermediğimi söylüyor...osman müftüoğlu doktorun yazılarını okuyarak böyle bir şeye kalkıştım
.....

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kızlar.benimde kullandığım ürünler var..31 yaşındayım param oldukça ara ara kürler halinde bazı ürünler alıp kullanıyorum..kazayaklarım dışında bir kırışıklık yok yüzümde..onlarda güldüğüm zaman görünüyor zaten..sabahları aç karnına lipoic acid 200 mg ..kahvaltıdan sonra Coq 10 ve ester c 1000 mg alıyorum...bunlar biraz pahalı oluyor tabiki..alabilirsem hyaluronik asit tabletide ekliyorum bunlara ek olarak...faydasını gördünmü derseniz dediğim gibi kırışıklığım yok ama ileriye yatırım yapıyorum..zaten herkes yaşımı göstermediğimi söylüyor...osman müftüoğlu doktorun yazılarını okuyarak böyle bir şeye kalkıştım
.....

daha çok gençsin zaten 40 'dan sonra belirgin olarak kırışıklar oluşuyormuş ama 30 dan itibaren önlem almaya başlamak lazım tabiki celergen hap diye bir şey duydum nedir acaba antiaging hapıymış

Hanımlaaaar 20 günlük sonuç için rapor veriyorum, dudağımdaki güneş lekem hafifledi. Kaşlarımı kaldırınca çıkan alın çizgilerim sanki az buçuk açıldı. Bide ben adet olunca sivilcem çıkardı, busefer çıkmadı. Bide sanki yüzüm elastikiyetini geri kazanıyo gibi. Yoğun nemlendirici bi karışım yapmışım sanırım :halay: bu bitince 2 ay ara verip kışın tekrar yapıcam. Aslında daha kırışığı olan yada lekesi olan biride denese 3 aylık gerçek sonuç onda belli olur gibi. Çünkü sonuç olarak alerjik bir durum yada ters tepen bişey olmadı bende. Ha tabi güneş kremimi asssla ihmal etmedim, lekenin biri giderken diğerine sebep olmamak lazım Allahım korusun :dua:

Arkadaşlar içinde a vitamini c vitamini bulunduran kolajen vitamini varmı ?

Merhaba arkadaşlar.. LR markasının zeitgard cihazını da denemenizi öneririm.. Zeitgard 2 ile tek seansta gözle görülür fark oluyor..

Ev tipi lazer makinalari ıpl lazer uygulamasıdır. Gerçek lazeri ancak hekimi ve izni olan polikliniklerde yaptırabilirsiniz. Gözle görünür fark uzun süreli ağda sistemi olan ıpl lazer kadar ömürlüdür. Ara verince eskiye döner.

Tek seansta gözle görünür farkda hiçbir lazer uygulama görünmez. En az 2-3 seans olmalı. Boşuna paranızı heba etmeyin

Bir süre hyaluronic asit kullandım, solgarın ama çok öyle kayda değer bir faydası olmadı ve ikinci kutuyu bitirmeden bıraktım. Zaten o hapı yutmak da meseleydi, o kadar büyük ki boğazıma tıkanıp kalacağını hissediyordum, pahalılığı da cabası. Reklam yapmak gibi olmasın ama bir süredir
New life omega 3 S-1200
New life CoEnz - QH
Solgar alpha lipoik asit 200 mg
Multivitamin
bu dördünü günlük kullanmaya başladım. Omega 3 ü düzenli olarak zaten kullanıyordum fakat alpha lipoik asit ve koenzime başladıktan bir süre sonra hatta kutuları henüz yarılamadan cildim acayip gerilmeye başladı. Alnımda görmeye alışkın olduğum hafif çizgiler artık yok. Hatta bir doktora danışmayı düşünüyorum çünkü koenzim çok etkiliymiş ve kullanmaya başladıktan bir süre sonra iki günde bir veya üç günde bir alınması gerekiyormuş. Lipoik asit de öyle. Bu arada alpha lipoik asit kullanırken vücuttaki B vitaminleri seviyesinin düşük olmaması gerektiğini ve ayrıca iki veya üç aylık kürler halinde kullanılması gerektiğini okudum. Bakalım bu süreç nasıl gidecek. Yüzüm somun gibi şişip gerilmeye başladı. Yaşım 39.

Bir süre hyaluronic asit kullandım, solgarın ama çok öyle kayda değer bir faydası olmadı ve ikinci kutuyu bitirmeden bıraktım. Zaten o hapı yutmak da meseleydi, o kadar büyük ki boğazıma tıkanıp kalacağını hissediyordum, pahalılığı da cabası. Reklam yapmak gibi olmasın ama bir süredir
New life omega 3 S-1200
New life CoEnz - QH
Solgar alpha lipoik asit 200 mg
Multivitamin
bu dördünü günlük kullanmaya başladım. Omega 3 ü düzenli olarak zaten kullanıyordum fakat alpha lipoik asit ve koenzime başladıktan bir süre sonra hatta kutuları henüz yarılamadan cildim acayip gerilmeye başladı. Alnımda görmeye alışkın olduğum hafif çizgiler artık yok. Hatta bir doktora danışmayı düşünüyorum çünkü koenzim çok etkiliymiş ve kullanmaya başladıktan bir süre sonra iki günde bir veya üç günde bir alınması gerekiyormuş. Lipoik asit de öyle. Bu arada alpha lipoik asit kullanırken vücuttaki B vitaminleri seviyesinin düşük olmaması gerektiğini ve ayrıca iki veya üç aylık kürler halinde kullanılması gerektiğini okudum. Bakalım bu süreç nasıl gidecek. Yüzüm somun gibi şişip gerilmeye başladı. Yaşım 39.

öncesi ve sonrası fotoğraf paylaşsaydın çok mutlu olurduk :KK61:

E enerjidenizi benim tek alanım ve en büyük derdim güzellik ve sağlıklı zayıflık :KK70: oyüzden görmeyi çok isterdim. üstelik yaşın 39 ve gergin bir cildin sırrı benim için çok önemli :skandal: özel msj olarak uygun olan bir sürede sadece alın ve gözaltı fotoğrafı atarsan çok memnun olurum. Atmazsan da canın sağolsun, feysde bile fotoğraf paylaşmamandan ötürü saygı duyarım :KK200:

E enerjidenizi birde bunlar vitamin takviyesi olduğu için soruyorum. Kilo yapma, kıl oluşumunu (saç-tırnak) güçlendirdiği yada hücre yenilediği için tüylenme,iştah açma gibi yan etkisi varmı. Zaten iştahım açık , zor zaptediyorum :KK70: ve tabiki yaş skalası, kan gurubu, vb gibi ayırt edici belirleyicileri var mı?

E enerjidenizi birde bunlar vitamin takviyesi olduğu için soruyorum. Kilo yapma, kıl oluşumunu (saç-tırnak) güçlendirdiği yada hücre yenilediği için tüylenme,iştah açma gibi yan etkisi varmı. Zaten iştahım açık , zor zaptediyorum :KK70: ve tabiki yaş skalası, kan gurubu, vb gibi ayırt edici belirleyicileri var mı?

Ben sık sık B12 ve Demir eksikliği çektiğim için artık Multivitamin kullanmaya başladım. İçinde yüksek miktarda demir ve B12 takviyesi olduğu için doğal olarak iştah açıyor fakat kilo yapmayan şeyleri(yeşil zeytini, peynir, şekersiz kahve, çay, her türlü çerez vb) atıştırarak doymaya çalışıyorum. Çünkü benim de kilolarla başım dertte.
Diğer etkilerini görmek için henüz çok erken çünkü omega 3 dışında diğerlerini kullanmaya başlayalı henüz iki hafta oldu.

Balayı dönüşü ben bunların yaş,kan gurubu vb sini araştırayım, konuyu zaten takip edicem, 10 yaş farka göre şu yaşta benim uygulamam doğrumu birde doktor sıkıştırayım. güzelleşicem derken ölmekten korkuyorum:KK70:

E enerjidenizi bana ispanak kurunden bahsetmistin ya, saclarim fena dokulur oldu. Onu yapmaya basliycam. Birde cilt cimnastigine basliyorum artik. Aksamlari dustan sonra 5 dk hucre yenileyici ile yeter degilmi?

bende bu kahvaltıyı atlama olayını beslenme bülteni sitesinde ahmet aydından öğrendim ve kesinlikle inanıyorum. az ve sık beslenmek son yüzyılın uydurduklarından bence. eskdien kahvaltı diye bişey zaten yokmuş osmanlı zamanında falan, geç kahvaltı ve akşam yemeği varmış sadece, hatta daha gerilere taş devrine gidince insanlar bi öğün besleniyormuş araştırmalara göre, ilgili makaleleri besleme bülteni sitesinden okuyabilirsiniz
Tesadüfen karşılaştığım bir konu oldu bu... hatta böyle bir diyetin olduğundan haberim dahi yoktu... ve ben onsekiz yaşından beri neredeyse böyle bir diyet uyguluyormuşum hatta bunun bir adı varmış ve bunun şoku içersindeyim... unutmadan şuan kırk yaşında biriyim; kilo problemim hiç olmadı ve yaşımı göstermediğimle ilgili hep yorumda bulunur insanlar... yıllarca çevremdeki insanların " düzensiz ve sağlıksız besleniyorsun " yorumlarına inat, görüntüde onlardan daha fit ve genç görünmem de bunun bir cevabı olabilir... sayenizde bu diyetle ilgili diğer ayrıntıları da araştıracağım...

X