Antep file isi/satılmıştır.

Sessiz sedasiz

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2015
133
26
18
Arkadaslar merhaba elimde antep file salon takimi var annem nakiscidir kendisi isledi tamamen ihtiyacdan dolayi satiyorum kahramanmarasda oturuyorum ilgilenenler varsa eger mesaj atabilirler

Son düzenleme:
Arkadaslar merhaba elimde antep file salon takimi var annem nakiscidir kendisi isledi tamamen ihtiyacdan dolayi satiyorum kahramanmarasda oturuyorum ilgilenenler varsa eger mesaj atabilirler
Canim konunu ilgili yere tasitirsan bir de foto eklersen ilgilenenler cikabilir, hayirlisi olsun

ne kadar normal antep işi değil mi
Evet elde islenmis file salon takimi masasi orta sehpasi mendilleri kenarlaridanigne oyasi marasliboldugum icin hemen hemen herkes ceyizine alir birazda maliyetli bir nakisdir gozde nakislardan diyebilirim normalde piyasasi takimi 3000 gibi ama benim takimim az da olsa kullanildi soyle soyliyim evlendikten sonra 1 yil kadar serdim daha sonra mustakil kendi evimize gectik misafir odami kurmadim evim kicik oldugu icin fiyat olarak bu yuzden 2000 tl diyorum eger almak istersen yinede konusabiliriz canim uzun oldu biraz aciklama yapmak istesim

Almayi dusunup fiyati fazla gelen arkadaslar fiyati dusurdum ayrca makinada kasnak da islenmis saten yatak takimi var elimde 2 adet yastik 1 adet yorgan kapagi 1 adet karyola etegi eger istenikorse saten kumasa dimtirilip carsap olarak kullanilabilir olculer ayni

ne filesı yahu bıldıgın antep işi :)
ipek kumasa ipek ıplıkle elde yapılan zahmetlı antep işi degıl mı
fileyı ılk kez duydum
hayırlısı olsun

ne filesı yahu bıldıgın antep işi :)
ipek kumasa ipek ıplıkle elde yapılan zahmetlı antep işi degıl mı
fileyı ılk kez duydum
hayırlısı olsun
Aynen oyle canim ama kahramanmarasda file derler zamanindan beri oyle soylemeye alismis insanlar dikkat edersen konu basliginda ozellikle belirttim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…