Doğuma Hazırlık Antalya'lı Anneler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Nehirh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
2.426
2.174
63
Ben burda çok yeniyim kimseyi tanımıyorum. Nerde doğum yapacağım hiçbir fikrim yok. Bana yardımcı olun lütfen. Antalya da doğum yapan ve yapmayı düşünen anneler, nereleri tavsiye edersiniz? Eğitim Araştırmada yap diyen çok var. Vitale ve Akdeniz Şifa da duyduklarim. Kepez devlete gittim ilk 5 ay hiç igili değillerdi. Bir kaç aydır vitaleye gidiyorum doğum için tavsiye edilmiyor. Napacağımı şaşırdım resmen.

Ben burda çok yeniyim kimseyi tanımıyorum. Nerde doğum yapacağım hiçbir fikrim yok. Bana yardımcı olun lütfen. Antalya da doğum yapan ve yapmayı düşünen anneler, nereleri tavsiye edersiniz? Eğitim Araştırmada yap diyen çok var. Vitale ve Akdeniz Şifa da duyduklarim. Kepez devlete gittim ilk 5 ay hiç igili değillerdi. Bir kaç aydır vitaleye gidiyorum doğum için tavsiye edilmiyor. Napacağımı şaşırdım resmen.
Bende antalya da doktor aramistim bununla ilgili bi konu acmistim orda doktor ve hastane onerenler olmuştu bak istersen :)

Orda da yorumum var canım ama çok fazla cevap verilmemiş yine.

İlk gebeliğimde doktorum dışardandı hastane olarak ofm yi tercih ettim . hastane hemşireler falan güzeldi sıkıntı yaşamadım. şuan ikinci gebeliğimi yasıyorum 32 . haftaya kadar atatürk devlet hastanesi tülay hanıma gittim doktor çok iyi fakat hastane berbat olduğundan devlette dogum yapmaktan vazgeçtim. asv yasam hastanesi semih bey var ona gidiyorum 2 muayenedir memnunum hastanede cok güzel . nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama asv yaşam düşünebilirsiniz

Benim doktorum Ünal Yirmibeş ‘ti. Medstar da Doğum yaptım. Soğukkanlı işinin en iyilerinden bir hekim. Şimdi muayenehane açmış. Hastası çoktu zaten.

İlk zamanlar doktorumu değiştirmeyi düşünürken iyi ki değiştirmemişim diyorum.

Kepezde hangi doktora gittiniz ben oraya gidiyorum son zamanlarm artık doktormdanda çok memnunum belli başlı memnun kaldığım bi kaç doktor vsr

Ona hiç gitmedim ama Gulcan hanımla Zeynep hanımı tavsiye edebilirim benim doktorum Gulcan hanım çok ilgili kendisi keza Zeynep hanimda öyle ben artik sona geldim
Evet 1 kere Zeynep Hanıma gittim çok tatlı dilli bir bayandı ama Sinem hanım biraz sertti. Şimdi Eğitim Araştırma ya gitmeye başladım. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Ben 7 aydır Atatürk devlete gidiyorum cok memnunum kepez devletten hıc bir şey olmaz

Back
X