• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antalya'da yaşayan arkadaşlar birbirimize destek olalım...

Cemille

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
5
0
36
Antalya
merhaba herkese,
ben 28 yaşında 4 senelik evli bir bayanım.2 senedir bebek sahibi olmaya çalışıyorum ama maalesef hep hüzünle sonuçlandı tüm denemelerimiz.
antalya tüp bebek merkezinde 1 defa aşılama 2 defada tüp bebek denedik fakat maalesef olumlu sonuçlanmadı.
her seferinde üzülüp kahroldum.şimdi gelecek tüp bebek merkezini yada istanbuldaki alman hastanesini denemeyi düşünüyorum.
denemeler maalesef her seferinde çok maaliyetli oluyor.ama bebek sahibi olabilmek için insan herşeye katlanabiliyor.
ben forumlardada okudum ama tam olarak kimse açıklama yapmamış.devlet hastanesinden rapor nasıl çıkartılıyor bilen ve bana anlatabilecek olan varmı??
uzun bir süreçmi bu nasıl oluyor??her konuda yorumlarınızı bekliyorum.benim doktorum bu arada murat berkkanoğlu ydu.varsa tanıyan bilen tecrübe eden
sizlerdende yorum bekliyorum.

merhaba herkese,
ben 28 yaşında 4 senelik evli bir bayanım.2 senedir bebek sahibi olmaya çalışıyorum ama maalesef hep hüzünle sonuçlandı tüm denemelerimiz.
antalya tüp bebek merkezinde 1 defa aşılama 2 defada tüp bebek denedik fakat maalesef olumlu sonuçlanmadı.
her seferinde üzülüp kahroldum.şimdi gelecek tüp bebek merkezini yada istanbuldaki alman hastanesini denemeyi düşünüyorum.
denemeler maalesef her seferinde çok maaliyetli oluyor.ama bebek sahibi olabilmek için insan herşeye katlanabiliyor.
ben forumlardada okudum ama tam olarak kimse açıklama yapmamış.devlet hastanesinden rapor nasıl çıkartılıyor bilen ve bana anlatabilecek olan varmı??
uzun bir süreçmi bu nasıl oluyor??her konuda yorumlarınızı bekliyorum.benim doktorum bu arada murat berkkanoğlu ydu.varsa tanıyan bilen tecrübe eden

cnm merhaba benim dktorumda murat bey hatta antalyaaaa diye bir arkadaşımız var onunkide murat bey biizim ikimizinde ilk denemede gebe kaldık.bence murat beye güven ben çok araştırdım murat bey çok bilgili ve titiz bir doktor.bence antalya t.b merkezi türkiyede sayılı merkezlerden.ve şanslısınki murat hooca senin tedavini yapıyr.ben devam et derim..

Merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza.
Blog çok başarılı ve bayanların bukadar bir birine destek olması hoşuma gitti.
Antalya'da yaşıyorum ve sayfanın antalya ve Tüp bebek kısımlarını okudum.
Ben yaklaşık 10 ay önce dış gebelik yaşadım. ve sebebinin tüplerimin kapalı olduğu ortaya çıktı iki tüpümde alındı. doktorum yumurtalama ve gebe kalmamda hiç bir sorun olmadığını sadece tüplerim olmadığı için tüp bebek yöntemi uygulanacağını söylemişti. yaklaşık 4 ay sonra tekrar dinlendikten sonra gittik eşimle .fakat hastanede çok ilgilenilmedi sadece gidip eşimle kan testlerimizi yaptırıp sonuçlarını alıp gelmemizi söylediler. Zaten hassas bi konu olduğu için girip olmuşuz gibi basitce davranmalarına sinirlendik ve ordan ayrıldık. sanırım o zaman çokta araştırmamıştım çok ani olmuştu. şimdi üzerinden 10 ay geçti ve tekrar yaptırmaya karar verdik. hangi hastane olacağı konsunda kafam karıştı biraz. bana hastane ve doktor önerir misiniz lütfen.

bu arada sanırım burda yazan çoğu kişinin bebeği şuan yaklaşık 2-3 yaşlarındadır maşşallah ve allah banada nasip etsin.

merhaba herkese,
bende ilk aşılamamı gelecek tüp bebek merkezinde olmuştum doktorum medicalparkta çalışıyor ilkinde de tuttu ama kalp atışları duyulmadığı için dün kürtaj oldum inşallah istediğin hayalini kurduğun evladına kavuşursun...

Merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza.
Blog çok başarılı ve bayanların bukadar bir birine destek olması hoşuma gitti.
Antalya'da yaşıyorum ve sayfanın antalya ve Tüp bebek kısımlarını okudum.
Ben yaklaşık 10 ay önce dış gebelik yaşadım. ve sebebinin tüplerimin kapalı olduğu ortaya çıktı iki tüpümde alındı. doktorum yumurtalama ve gebe kalmamda hiç bir sorun olmadığını sadece tüplerim olmadığı için tüp bebek yöntemi uygulanacağını söylemişti. yaklaşık 4 ay sonra tekrar dinlendikten sonra gittik eşimle .fakat hastanede çok ilgilenilmedi sadece gidip eşimle kan testlerimizi yaptırıp sonuçlarını alıp gelmemizi söylediler. Zaten hassas bi konu olduğu için girip olmuşuz gibi basitce davranmalarına sinirlendik ve ordan ayrıldık. sanırım o zaman çokta araştırmamıştım çok ani olmuştu. şimdi üzerinden 10 ay geçti ve tekrar yaptırmaya karar verdik. hangi hastane olacağı konsunda kafam karıştı biraz. bana hastane ve doktor önerir misiniz lütfen.

bu arada sanırım burda yazan çoğu kişinin bebeği şuan yaklaşık 2-3 yaşlarındadır maşşallah ve allah banada nasip etsin.
benim de senin gibi bebeğim yok ben Medicalparkta Timur uğurluya gidiyorum ve uzun araştırmalar sonucunda doktorumla tanıştım ve çok memnunum...

Teşekkür ederim leylabulut. hayırlısı olsun inşallah umarım olur ve hayal kırıklığı olmaz birkez olumsuz olduğu için çok korkuyorum :( sanki süreç bana çok uzun sürecekmiş ve bi aksilik çıkacakmış gibi korkuyorum...:(

Back
X