• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANTALYAda tüp bebek tedavisi için hangi hastane ve doktoru önerirsiniz??

bende de çikolata kisti varmış,2 ay önce öğrendim .polip vardı onu aldırdım bu defa kist var defı doktor.1 yıldır çocuk istiyoruz hiç hamile kalamafım.Artık tüp bebek düşünmeye başladık ama hep zorlu bir düreç olduğunu söylüyorlar.Haftaya doktora gtcem tekrar çikolata kistiyle hamile kalmam zor gibi.Adetlerim çok uzun ve yoğun.hep lekelenme sorunu da var.Tüp bebekten başka çarem yok gibi ama o da tutmaz gibi geliyor iyce karamsarlaştım🙁
Benimde cikolata kistim var 2 sene olcak evleneli hic hamile kalamadim nasip olursa eylul de transferim olucak lekelenmem benimde cok oluyor ama cikolata kistiyle normal yolla hamile kalanda var cok

Benimde cikolata kistim var 2 sene olcak evleneli hic hamile kalamadim nasip olursa eylul de transferim olucak lekelenmem benimde cok oluyor ama cikolata kistiyle normal yolla hamile kalanda var cok
Ayrica tup bebek asamasinda ilaclardan dolayi benden de polip olustu yumurta toplamada o da alindi

Aynı durum benim içinde var, çikolata kisti kronik ve ilaçla tedavisi yok sadece baskılanıyor. Gebe kalan çok fazla kişi var ama kalamayanda var, kendinizi olumsuzluğa ikna etmeyin neden olmasın .
Canım senin embiyolarin kalitesi neydi

Merhaba arkadaşlar antalya ivf kemal beyi tavsiye ediyorum antalyada diğer merkezler ne yazıkki hayal kırıklığı biz 15 haftalık olduk darısı başınıza 🙏🙏🙏 tüm isteyenler dualarımda🙏🙏🥰🥰

Canım senin embiyolarin kalitesi neydi
2 tane var embriyom, kalitesini bilmiyorum 4. Ve 5. Gün embriyosu. İyi kaliteli dediler sadece. Gittiğimde sınıflandırmasına bakarım. Ben opudan sonra merkeze tekrar gitmedim. Salı günü kontrolüm var.

2 tane var embriyom, kalitesini bilmiyorum 4. Ve 5. Gün embriyosu. İyi kaliteli dediler sadece. Gittiğimde sınıflandırmasına bakarım. Ben opudan sonra merkeze tekrar gitmedim. Salı günü kontrolüm var.
Hastahane size şifre vermedimi sisteme girmek icin orda yaziyir kalitesi bana da iyi kalite demislerde ama orta kalite kemal bey sen kaliteye bakma dedi bana ama ben yinede endiseliyim benimde 2 tane embriyom var 5.gun 14 tane yumurta toplandi 7 tanesi olgundu

Hastahane size şifre vermedimi sisteme girmek icin orda yaziyir kalitesi bana da iyi kalite demislerde ama orta kalite kemal bey sen kaliteye bakma dedi bana ama ben yinede endiseliyim benimde 2 tane embriyom var 5.gun 14 tane yumurta toplandi 7 tanesi olgundu
Yok hiç sormadım bile. Benimde 6 toplandı 5 döllendi 3. Güne 5 tane geldi ama 4 ve 5 e 2 tane kaldı. Yani ben şehir dışındayım her zaman git gel yapamıyorum. Ve stresli bir süreç geçirdik ne kadar çok öğrenirsem o kadar kafaya takıyorum☺️ Bu yüzden hiç detayları için görüşmedim. Şu anda ilaç kullanmıyorum 1 Eylül’de görüşmem var. 10 -15 arasıda transfer inşallah.. detayları o zaman soracağım

Yok hiç sormadım bile. Benimde 6 toplandı 5 döllendi 3. Güne 5 tane geldi ama 4 ve 5 e 2 tane kaldı. Yani ben şehir dışındayım her zaman git gel yapamıyorum. Ve stresli bir süreç geçirdik ne kadar çok öğrenirsem o kadar kafaya takıyorum☺️ Bu yüzden hiç detayları için görüşmedim. Şu anda ilaç kullanmıyorum 1 Eylül’de görüşmem var. 10 -15 arasıda transfer inşallah.. detayları o zaman soracağım
Bende sehir disindayim eylulun 7 sinde görüşmem var evt hemde cok stresli 😊 benum eylul ayinda olcagi mechul daha insalalh olur

Bende sehir disindayim eylulun 7 sinde görüşmem var evt hemde cok stresli 😊 benum eylul ayinda olcagi mechul daha insalalh olur
Ben artık çevremde olsun insanları gördükçe okudukça bazen uyuyamıyorum . İnsanlar çok kırıcı çok bencil bazen düşüncesiz oluyorlar. Günlük hayatıma yansıtmasamda bazen düşünmek beni yoruyor. Kk da okuyorum sürekli internette okuyorum okudukça her ihtimal her olumsuzluk bizi etkiliyor. Bu iş nasip işi tüp bebek bir vesile olur . Ben sağlığıma dikkat ediyorum, olumsuzluklardan uzak olmaya çalışıyorum, dr un dediklerine uyuyorum benim elimden başka ne gelebilir ki☺️Kimisi pat diye kolayca hamile kalabiliyor dikkat etmese bile sağlıklı oluyor, kimisi uğraşıyor. Allah izin verirse hayırlıysa nasip edecektir. Olmazsa ya vakti değildir yada hayırlı değildir. Yani buna kalben inanıyorum. Hayatın bize ne sürpriz getireceğini bilmiyorum. Bu şekildemotive olmaya çalışıyorum. İnşallah hiç olumsuz düşünme inşallah transferin bu ay olur. Gönlüne göre olur. Tüm bekleyenlere anne olmayı nasip eder..

Ben artık çevremde olsun insanları gördükçe okudukça bazen uyuyamıyorum . İnsanlar çok kırıcı çok bencil bazen düşüncesiz oluyorlar. Günlük hayatıma yansıtmasamda bazen düşünmek beni yoruyor. Kk da okuyorum sürekli internette okuyorum okudukça her ihtimal her olumsuzluk bizi etkiliyor. Bu iş nasip işi tüp bebek bir vesile olur . Ben sağlığıma dikkat ediyorum, olumsuzluklardan uzak olmaya çalışıyorum, dr un dediklerine uyuyorum benim elimden başka ne gelebilir ki☺️Kimisi pat diye kolayca hamile kalabiliyor dikkat etmese bile sağlıklı oluyor, kimisi uğraşıyor. Allah izin verirse hayırlıysa nasip edecektir. Olmazsa ya vakti değildir yada hayırlı değildir. Yani buna kalben inanıyorum. Hayatın bize ne sürpriz getireceğini bilmiyorum. Bu şekildemotive olmaya çalışıyorum. İnşallah hiç olumsuz düşünme inşallah transferin bu ay olur. Gönlüne göre olur. Tüm bekleyenlere anne olmayı nasip eder..
Amin canim bende cok rahattim ama en son kist cikinca cok moralim bozuldu hayirlisi diyelim allahim nasip ederse olur

Mart sonu gibi yapıldı nedeni konusunda hicbir açıklama yapılmadı. Nisan gibi kapatmislardi zaten virüs var diye. Yumurtalari toplayan hasan doktor 5.gün aradi sadece yumurtalar ulasamadi dedi kapatti. Kemal beyi istemistim yumurta toplamada kabul etmediler. Size açıklama yapıldı mı
Cahilliğime verin bir şey bilmediğimden soruyorum bende iki hafta sonra Bilgi almak için gideceğim. Her denemede ücretleri ödüyorsunuz dimi

Cahilliğime verin bir şey bilmediğimden soruyorum bende iki hafta sonra Bilgi almak için gideceğim. Her denemede ücretleri ödüyorsunuz dimi
Benim dr Kemal Bey ücretleri ilaçlar hariç şu şekilde
Toplama 6.000
dondurma 700
Transfer 2500
Her transfer ücreti ayrı sanırım. Kaç embriyo oluşursa ona göre donduruyorlar. Embriyolar bitince tekrar tüp bebek tedavisi başlıyor bu fiyatlar ilaç hariç ilaçlar kişiye göre değişiyor.

Benim dr Kemal Bey ücretleri ilaçlar hariç şu şekilde
Toplama 6.000
dondurma 700
Transfer 2500
Her transfer ücreti ayrı sanırım. Kaç embriyo oluşursa ona göre donduruyorlar. Embriyolar bitince tekrar tüp bebek tedavisi başlıyor bu fiyatlar ilaç hariç ilaçlar kişiye göre değişiyor.
Çok teşekkür ediyorum galiba kolay kolayda yapmıyorlar inşallah ikna edebilirim ali Fuat’a gideceğim bende

Çok teşekkür ediyorum galiba kolay kolayda yapmıyorlar inşallah ikna edebilirim ali Fuat’a gideceğim bende
Ortalama tüp bebek fiyatları aynı . Ben embriyologları iyi olduğu için tercih ettim. Antalyadaki tüp bebek yapan çoğu hastane ve dr ivf nin laboratuvar ını kullanıyor. Vitale ye de gitseniz İvf nin laboratuvarında işleniyor diye biliyorum.
Tam olarak anlamadım ☺️Neyi ikna edeceksiniz kolay yapılmayan ?

Ortalama tüp bebek fiyatları aynı . Ben embriyologları iyi olduğu için tercih ettim. Antalyadaki tüp bebek yapan çoğu hastane ve dr ivf nin laboratuvar ını kullanıyor. Vitale ye de gitseniz İvf nin laboratuvarında işleniyor diye biliyorum.
Tam olarak anlamadım ☺Neyi ikna edeceksiniz kolay yapılmayan ?
Önceki aylarda tüp bebek istiyorum dediğimde doktor bey sıcak bakmadı bekleyelim dedi. İkna edemedim yani zaman geçtikçede yıpranıyor insan.

Eğer problem yoksa yaşınız genç ise normal olmasını denemek daha iyi değil mi? Bu süreçte yıpratıcı olabiliyor. Yani nasip işi her şey. İnşallah normal yolla olur gerek kalmaz

herkese merhaba antalyada tüp bebek yaptrmayı düşünüyorum daha evvel antalya tüp bebek merkezinde 1 kez yaptırdım. Antalya da hangi doktor ve hastaneyi önerirsiniz ? ilaçlar dışında tedavi için ne kadar ödedniz?
Bende antalya memorial a başladım geçtiğimiz ay memnunum ilk deneme dün opu yapıldı. 7790 tl ödeme yaptık. Bir de bazı tahliller istediler. Onlarla birlikte 8000 tl tuttu.

Ben Kemal özgürün hastasıyım. Merkezden çok memnunum doktorumdanda. Transferi bekliyorum. 8500+ilaç ödedik
Çiğdem hanım transferiniz oldumu , bende kemal hocanın hastasıyım yarın transferim var inşaallah 🙏 sonucunuzu merak ettim inşaallah olumludur

Back