Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci Elantalyada sepet şeklinde ahşap ya da bambu beşik arıyorum
merhaba arkadaşlar antalyadayım yakın ilçeler de dahil sepet şeklinde olan beişklerden arıyorum ahşap ya da bambu olabilir takımı dahil olmak üzere düşündüğüm rakam 100-150 tl civarı olacak ilgilenen var mı?
cnm bende var istersen.foto koyamiyorum nedense olmuyor.cepten multimedya ile yollayabilirim.ihtiyacin baska bisey varsa onu da verebilirim ikinci bebek için sakliyoruz ama olsun yalniz 250 tl cunku 750ye biz aldik 9 ay kullandik.
Merhaba ilginiz için çok tşkkr ederim ama şu an bebek odası da yapacağımız için 250 tl bize biraz fazla gelicek 350 tl ye sıfır sepet yapan bi yer buldum aslında biraz indirim olursa alabilirim fotoları mail olarak atabilir misiniz?
atabilirseniz mail adresim: nazlidirik@gmail.com
merhaba arkadaşlar antalyadayım yakın ilçeler de dahil sepet şeklinde olan beişklerden arıyorum ahşap ya da bambu olabilir takımı dahil olmak üzere düşündüğüm rakam 100-150 tl civarı olacak ilgilenen var mı?