• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El antalyada sepet şeklinde ahşap ya da bambu beşik arıyorum

rengine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
142
3
68
merhaba arkadaşlar antalyadayım yakın ilçeler de dahil sepet şeklinde olan beişklerden arıyorum ahşap ya da bambu olabilir takımı dahil olmak üzere düşündüğüm rakam 100-150 tl civarı olacak ilgilenen var mı?

cnm bende var istersen.foto koyamiyorum nedense olmuyor.cepten multimedya ile yollayabilirim.ihtiyacin baska bisey varsa onu da verebilirim ikinci bebek için sakliyoruz ama olsun yalniz 250 tl cunku 750ye biz aldik 9 ay kullandik.

Merhaba ilginiz için çok tşkkr ederim ama şu an bebek odası da yapacağımız için 250 tl bize biraz fazla gelicek 350 tl ye sıfır sepet yapan bi yer buldum aslında biraz indirim olursa alabilirim fotoları mail olarak atabilir misiniz?
atabilirseniz mail adresim: nazlidirik@gmail.com

cepten baglaniyorum hata veriyor eger cep no verirsen foto mms ile atabimirim.

cnm fiyatta biseyler yapariz ara istersen nomu yazdim ozelden

merhaba arkadaşlar antalyadayım yakın ilçeler de dahil sepet şeklinde olan beişklerden arıyorum ahşap ya da bambu olabilir takımı dahil olmak üzere düşündüğüm rakam 100-150 tl civarı olacak ilgilenen var mı?
Içi nin takımları ile beraber sallanan ahşap besigimizi alanyadan satıyorum hala ilgilenirseniz:)

merhaba,bende az kullanılmış bambu bebek sepeti var,resimleri mail adresinize gönderdim.ilgilenirseniz görüşelim,yanlız istanbuldayız.

Back