Gebeliğe Hazırlık Antalyada pko tedavisi uzmanı arıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ssada

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
1
Polikistik over hastasıyım ve gebe kalmak istiyorum. Antalyada önerebileceğiniz, hastası olduğunuz bir uzman var mı bildiğiniz? Şimdiden çok teşekkürler

Merhaba canim. Bir dönem bende pkoluydum. Meydan tıpta kemal beye gittim öncesinde ayni hastanede hayriye hanim var ona gittim. Hayriye hanim dogum kontrol haplari ile tedavi etmek istedi ama ben gebelik istedigim icin bir kaç ay sonra onu biraktim ara verdim ve kemal beye basladim. Ona basladigimda kistim olmadigini soyledi yumurtlama takibi yapmaya basladi fakat hormonlarima falan hic bakmadi bi dort bes ay sonra onunda biraktim. Ben belek tarafinda oturuyorum, burda aspendos hastanesi var en son orda pinar hanima gittim hormon tahlillerini yapti muayene etti tertemiz cikti(bu arada da sogan kürü yaptim) sonra esim muayene oldu sperm hizi dusuk cikti simdi tedavi oluyor. Böyle derken 2.5 yil gecti hala hamile degilim. Vitalide doktor tavsiye etmislerdi ama gidemedim adini hatirlamiyorum. Cok uzun tuttum kusura bakma

Polikistik over hastasıyım ve gebe kalmak istiyorum. Antalyada önerebileceğiniz, hastası olduğunuz bir uzman var mı bildiğiniz? Şimdiden çok teşekkürler
Bu arada soylemeyi unuttum sogan kürü cok iyi geliyor pkoya

Perge kadin dogum hastanesinde Ali demiors var tum tahlilleri muayeneleri yapiyor simir testi uyguyor her hastaya genel olarak bu kontrolleri yapar ona gore tedavi uygular ben muayene mi ona oluyorum rahimde yara vardi dondurdu cuma gunu tekrar kontrl var once yaradan kurtul demisti smdi gebelikle ilgili kntrolu yapacagini dusunuyorum sordugun zman bilgilendirir isinde iyi diye dusunuyorum aman aman bi ilgisi yok ama tecrübeli doktor

Estağfurullah canım yazdığın için çok sağol bazı doktorlar çok İlgisiz. Yalnış tedavi uygulayan ve önemsemeyen çok. Soğan kürü hamileliği etkilermi?

Estağfurullah canım yazdığın için çok sağol bazı doktorlar çok İlgisiz. Yalnış tedavi uygulayan ve önemsemeyen çok. Soğan kürü hamileliği etkilermi?
Hamileysen kullanma ama hamile kalmak icin soruyorsan evet icini temizliyor. Bende hamilelige katkisi olmadi esimden dolayi ama kullanip hamile kalan cok kisi var. Sen nerede oturuyorsun Antalyanin. Hangi doktoru dusunuyorsun?

Hamileysen kullanma ama hamile kalmak icin soruyorsan evet icini temizliyor. Bende hamilelige katkisi olmadi esimden dolayi ama kullanip hamile kalan cok kisi var. Sen nerede oturuyorsun Antalyanin. Hangi doktoru dusunuyorsun?
Ben otogar tarafındayım. Ofm hastanesinde alp beyi duydum

Vitalide yakın canım ama ücretleri çok pahalı
Himm onu bilmiyordum canim. Ya zaten bu tür islere para da cok gidiyor. Tek bebek sahibi olalimda onemli degil diyoruz ama olmayinca olmuyor maalesef

Himm onu bilmiyordum canim. Ya zaten bu tür islere para da cok gidiyor. Tek bebek sahibi olalimda onemli degil diyoruz ama olmayinca olmuyor maalesef
Rabbim hepimize nasip etsin inşallah. Elimizden geldiğince gücümüz yettiğince yapıyoruz.

Vitalenin en ünlü doktoru Ali Fuat bey...ben onun hastasıyım...gülümsemeyen ve hastalarıyla biraz mesafeli bir adam...çok fazla müşterisi var...randevulu gittiginde en az 2 saat bekleme sırası oluyor...muayene ücreti antalyada birçok özel hastaneye göre çok uygun 75 tl...bir kere odediğinde ikinci kez kontrole geldiğinde para ödemiyosun...ama orda tahliller filmler falan çektirirsen pahalı malesef...mesela HSG rahim filmi çektirdim geçenlerde 400 tl...adam 35 yıllık tecrübeli diye gidiyorum bakalım...5 aydır ona gidiyorum ama hamilelik yok malesef...Allah isteyen herkese versin bana da..

Aminnn inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin, bende Akdeniz şifada ali beye başladım. 3 ayım klomene cevap vermiyor aşılama yapmamız gerektiğini söyledi

Aminnn inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin, bende Akdeniz şifada ali beye başladım. 3 ayım klomene cevap vermiyor aşılama yapmamız gerektiğini söyledi
Varsak daki Akdeniz Şifa mı canım. Bütün tahlilleri yaptırdın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…