Antalya'da Önerebileceğiniz Falcı Var mı ?

Arkadaslar bende siklikla fal baktiran biriyim birgun birinin tavsiyesiyle bir falciya gittim ve yok boyle birsey kadin benim hayatimi okudu ve dedikleri bir bir cikti ve benim bir isumi yapti sukurler olsun Allahima cok mutluyum,Allah ondan razi olsun isteyen olursa numarasini verebilirim antalya merkezde,ismi husniye
Numarasını alabilir miyim

Canım bu reklamı sanırım iyi birini bulmak çok zor keşke ben de bulsam falı çok dert etmiyorum ama eşimle barışmak için işinin ehli birini istiyorum.
Bence o iş için falcilara guvenme hayirliysa barisman barışın inşallah ben duygum kafede duygu hanıma gittim dedikleri olmadi ama isim söylemeleri enerji falan çok iyi şimdi fatma hanım varmış isiklarda onun numarasını bilen var mi

Bence o iş için falcilara guvenme hayirliysa barisman barışın inşallah ben duygum kafede duygu hanıma gittim dedikleri olmadi ama isim söylemeleri enerji falan çok iyi şimdi fatma hanım varmış isiklarda onun numarasını bilen var mi
Haklısın zaman diyelim,ben üniversite sınavına girerken Işıklarda Serap hanım vardı hala var mı,fala bakıyor mu bilmiyorum ama dediklerinin çoğu çıkmıştı...

bende fal baktıran bırı olarak buraya yazma ihtiyacı duydum.antalyada 2 falcı tanıdım hakıkaten guzel fal bakan,biri cezaevinin orda fatma hanım,biride konyaaltı caddesinde hüsniye hanım öncelikle tavsiye ederim.burda bircok yorumları okudum,önce iyi fal bakıyor dediklerine sonra kötü fal bakıyor demişler .bırakın bu camur atmaları taslamaları ,siz acaba kendi işinizde ne kadar iyisiniz,kimse kimseye silah zoruyla fal baktırmıyor.meyve veren agaç taslanır.

bende fal baktıran bırı olarak buraya yazma ihtiyacı duydum.antalyada 2 falcı tanıdım hakıkaten guzel fal bakan,biri cezaevinin orda fatma hanım,biride konyaaltı caddesinde hüsniye hanım öncelikle tavsiye ederim.burda bircok yorumları okudum,önce iyi fal bakıyor dediklerine sonra kötü fal bakıyor demişler .bırakın bu camur atmaları taslamaları ,siz acaba kendi işinizde ne kadar iyisiniz,kimse kimseye silah zoruyla fal baktırmıyor.meyve veren agaç taslanır.
fatmanın numarasını gönderir misiniz lütfen banada

ben seda hanımı tavsiye ediyorum bende geçen hafta tavsiye üstüne gitmiştim çok umudum yoktu açıkçası pembe tablo çizip yollayacak diyordum kahve ve tarot falı baktırdım ama falı şöyle bir kenarda dursun bilinçaltı aşık etme yöntemlerini öyle güzel anlattı ki aynı akşam yatmadan uyguladım söylediklerini ertesi gün telefonum çaldı benimki tüm gece uyuyamamış ve barışmak istediğini söyledi cuma günü buluştuk barıştık bana aylardır kan kusturan çocuk bana nolduysa o gün oldu dedi :))) 0

Canım şu Bilinçaltı olayını hayrına bir anlatırmısın?? Bu benimde işime yaraya bilir

ben seda hanımı tavsiye ediyorum bende geçen hafta tavsiye üstüne gitmiştim çok umudum yoktu açıkçası pembe tablo çizip yollayacak diyordum kahve ve tarot falı baktırdım ama falı şöyle bir kenarda dursun bilinçaltı aşık etme yöntemlerini öyle güzel anlattı ki aynı akşam yatmadan uyguladım söylediklerini ertesi gün telefonum çaldı benimki tüm gece uyuyamamış ve barışmak istediğini söyledi cuma günü buluştuk barıştık bana aylardır kan kusturan çocuk bana nolduysa o gün oldu dedi :))) 0[/Q
waaaaaauuuuvvv çok beğendim bu yorumunu çünkü bende dün kendisiyle tanıştım fal konusunda çok iyi tüm yaşadıklarımı onun ağzından duymak harikaydı hatalarımı zaaflarımı doğrularımı yanlışlarımı sanki tanıyormuş gibi anlattı ve fiyat olarak da benim bütçeme göreydi helal olsun diyorum

Merhaba arkadaşlar Yalovadan ismail bey var gercekten guzel fal bakıyor telefonda ayrıca baglama ve geri dondurme işlemleri yapıyor Eger baglama yaptırmak isteyen arkadaşlar varsa çalışmalarını isterim benim işlemımde cok başarılı oldu

Hüsniye Hanım'a 4 ay önce bende gittim .bende birşey bilmedi .:KK43:
Birde duygu Hanım'a gittim bakalım o daha ileriye Yönelik konuştu .çıkar çıkmaz bilemem fakat eski erkek Arkadaşımın ismini pat diye söylemesi beni Fazlasıyla şaşırttı :KK57:
Moralini bozmak gibi olmasinda duyguda pek cikmiyor ama isim konusunda cok basarili

ben başka şehirde yaşıyorum seda hanım telefondan fal bakıyormu acaba..falınızla ilgili gelişmeler oldumu birde merak ettim :)

X