Tüp Bebek Merkezleri antalyada kemal özgür de tedavi olan kalmadımı?......

arkadaşlar bende 2.tüp bebek denememi yaptırıcam ancak kemal beyde çok kararsızım,kafam çok karışık,lütfen başka doktor tavsiyesi olanlarda yazsın,lütfen benim için çok önemli çünkü.

merhaba bayanlar 2012 yaz aylarında antalya ıvf de acı bir deneyim yaşadık maalesef.fakat ben bu acı denemiyimim üzerine söylemiyorum tavsiye etmeme olayını.benle birlikte orada olan eksiği vardır fazlası yoktur öyle söyleyeyim 15 çiftin de aynı başarısızlıkla karşılaşmış olmasıdır sorun.birincisi herkese kafadan aynı tedavi aynı yöntem herşey aynı kimsenin çeşitli proplemleri incelenmiyor ve üzerinde asla durulmuyor,erkekleri incelemiyorlar bile. ikincisi ise bu çiftlerin nerdeyse hiçbirisinin ne 8 hücreli kaliteli embriyosu oluştu ne de dondurulmuş embriyosu kaldı.sonuç tamamen hüsran.ve 4. 5. kalite embriyoları bile laf olsun diye transfer ettiler. profösyonellikten uzak olduklarını düşünüyorum,göz boyamada on numara bir yer olduğu kesin ama. daha uygun diye herkes orayı tercihediyor bizim gibi fakat 3 fazla olsun bizim olsun yani.sormak istedikleriniz olursa cavaplayabilirim çünkü oranın misafirhanesinde 20 gün gibi bir süre geçirdim ve bütün ayrıntılar hakkında fikir edindim.

Arkadaşlar antalyada oturanlar için gonal f 300 IU 4 kutu elimde var uygun fiyata satıyorum.Almak isteyenler özelden telefon numaralarını atsınlar 150 ml de elimde açık var onu da ücretsiz vereceğim.

Ben üç kere tup bebek yaptırdım. Tavsiye etmem.kizlar arastirin sorun icin dr bulun..ama kimin bulacagi mechul, 14 yildir bekliyorum kayiplarimda oldu zor.prolaktin yeni cikti 20 gun tahlil yatirin.guvatir dusuge sebeb, stres bas dusman, ALLAH nasipte yazmissa oluyor.cevremizden rabbim gösteriyor.

Merhaba arkadaslar bende agustos 2014 te burda yaptirdim ve sonuc negatif bende yumurta rezervi azligi var bengibi olupta kemal beyde yaptiran oldumu tekrar denicem cunku yine kemal beymi yoksa baska bi yermi olmali karar vermek cok ama cok zor

Merhaba arkadaslar bende agustos 2014 te burda yaptirdim ve sonuc negatif bende yumurta rezervi azligi var i olupta kemal beyde yaptiran oldumu tekrar denicem cunku yine kemal beymi yoksa baska bi yermi olmali karar vermek cok ama cok zor
Iyi dusun derim baska yerlerdede bir muayene ol fikir al gorusmeler ucretsiz ben bu sefer memorial deniyecegim ocak subat bakalim kismet rabbim ne zaman izin verirse, kemal bey iyi ama diger dr hevesini kiriyor ben 3 tup yaptim orda 2 hamilelik oldu biri tutmadi 2 aylikken dustu..genel anlamda memnundum ama sonuncuda pek kalmadim.4 devlet katkisi veriyor ama ben yinede memorialda deniyecegim az ilac kullanditiyorlarmis.hemen hemen ayni fiat olur diyorlar.rabbim hakkimizda hayirlisini versin hersey daha guzel olsun

Ben ilkini ant.ivf de denedim sonuc negatif..esimde sperm sorunu var,doktorum buna bagladi..ucuncuyu memorialde denedim gecen mayis ayinda yine negatif..nasip değilmiş orda da

Aslinda dogru soylusun arkadasim doktor kemal bey cok iyi ama sonuc yok benim arrik ucuncu denemem olacak ilkini ispartada yaotirmistim 2009 yikinda onu saymiyorum bu merkezde ilgi alaka var ama tekrar dene sanki basit bi seymis gibi hem maddi hem manevi cok yipratici ben ispartada yasiyorum ve artik bu sefer iyi bi ekiple yapmak istiyorum neresi olursa artik olmuyo iste istanbul dusunuyorum ama bu seferde olmazsa korkusundan neresi olacagina karar veremiyorum hepimizin hakkinda hayirlisi verecek olan rabbim insallah dogru dr.larla gorusup hayirlisiyla mutlu sonuca ulasabilmemiz dilegiyle

Merhaba buraya bakan var mı bnde antalyada tesaviye başlicam ancak yer seçiminde kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…